Allah yardımcın olsun canım.İnşallah duyarsın kalp atışını yaşadığın zor bişey.Hakkında hayırlısı olsun canım.Merhaba güzel anneler ve güzel anne adayları, Rabbim kucağınızıda karnınızıda boş bırakmasın inşallah... ben bugün kalp için gittim ama kese gördük kalp veya embriyo ile ilgili bişe göremedik, 1 ocak transferim normalde 6*1 olmam lazımdı, geçen salı 4*6 günlüktü, bugün 5*5 günlük olmuş kesem 8.4 mm den 1.48 cm olmuş, dr haftaya salı çağırdı kalp sesleri için..kesem geriden geliyo dr kese gelişiyo dedi ama yolk sac keseyi görmedi...haftaya kadar nasıl dayanıcam ben bilmiyorum
Sağol canım Allah razı olsun hayırlısı...sen keseyi gördünmü canım?Allah yardımcın olsun canım.İnşallah duyarsın kalp atışını yaşadığın zor bişey.Hakkında hayırlısı olsun canım.
yolk sac ne ya ilk kez duyuyorumKızlar bide siz keseye gördüğünüzde içinde embriyo veya yolk sacıda gördünüzmü? Benimkinde yolk sac görmedi ptesi kalp için gel dedi o nasıl oluyo? Tüp bebek merkezide kalbi duy öyle gel dedi pof ya bu moralle nasıl olcak acaba?
Yok canım cuma günü randevu aldım cuma görücem inşallahSağol canım Allah razı olsun hayırlısı...sen keseyi gördünmü canım?
Böyle kesenin içinde beyaz yuvrlak bişe o gebeliğin boş olmadığını gösterirmiş canım inşallahhh sağlıkla gör sende canımyolk sac ne ya ilk kez duyuyorum
Ben varım canım normalde 6 hafta 1 gün olmam lazım ama 5 hafta 5 günlük çıktı, dr ne dedi keseyi bebişi gördrünmüBen de bugun 7+0im diye gittim bebis 5+5 cikti biraz endiselendim ama bakalim neler olacak... var mi boyle bisey duyan veya yasayan?
Dün kalp atışını duyunca artık içme dedi canım . O da bu yapar yoksa ?Estrofem kullaniyormusun canim
Canim yine senin uc gun geridenmis benim 9Böyle kesenin içinde beyaz yuvrlak bişe o gebeliğin boş olmadığını gösterirmiş canım inşallahhh sağlıkla gör sende canım
Ben varım canım normalde 6 hafta 1 gün olmam lazım ama 5 hafta 5 günlük çıktı, dr ne dedi keseyi bebişi gördrünmü
Allah yardımcın olsun canım bol bol dua ederek dayanacaksın . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun . İyi düşün inşallah iyi olsun .Merhaba güzel anneler ve güzel anne adayları, Rabbim kucağınızıda karnınızıda boş bırakmasın inşallah... ben bugün kalp için gittim ama kese gördük kalp veya embriyo ile ilgili bişe göremedik, 1 ocak transferim normalde 6*1 olmam lazımdı, geçen salı 4*6 günlüktü, bugün 5*5 günlük olmuş kesem 8.4 mm den 1.48 cm olmuş, dr haftaya salı çağırdı kalp sesleri için..kesem geriden geliyo dr kese gelişiyo dedi ama yolk sac keseyi görmedi...haftaya kadar nasıl dayanıcam ben bilmiyorum
Ama bak 5 hafta 5 günde bebişide kalbide görmüşsün ben hiçbişeyini göremedimCanim yine senin uc gun geridenmis benim 9bebisi gorduk kalbi yeni olusuyor yavas dedi dinletti uc tane pitpitini
Amin canım inşallah haftaya bebegide kalbide görürüm 1 hafta zor dayanmıştım şimdi gene beklemece...Allah yardımcın olsun canım bol bol dua ederek dayanacaksın . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun . İyi düşün inşallah iyi olsun .
S a ben ilk gittiğim de 5+6 bebeğim kesesi de görmustm. Ama kalbini dinletmemisti 2 hafta sonra 7+6 diye gittim kalp atışı çok iyi ddi ama bebek 6 hafta göründü. 1 ay sonra ya vermişti randevu verdi. Ben de heyecanla bekliyorum sanırsam bazı durumlarda normal bi şey doktor üstünde durmadı kalbi duyduk ve iyi ddi banaBen de bugun 7+0im diye gittim bebis 5+5 cikti biraz endiselendim ama bakalim neler olacak... var mi boyle bisey duyan veya yasayan?
Insallah iyi olur gelismelerimiz canim =)S a ben ilk gittiğim de 5+6 bebeğim kesesi de görmustm. Ama kalbini dinletmemisti 2 hafta sonra 7+6 diye gittim kalp atışı çok iyi ddi ama bebek 6 hafta göründü. 1 ay sonra ya vermişti randevu verdi. Ben de heyecanla bekliyorum sanırsam bazı durumlarda normal bi şey doktor üstünde durmadı kalbi duyduk ve iyi ddi bana
Allah hepimizin yardimcisi olsun. Gebe kalmak ayri zor. Bebisi tasimak ayri... rabbim saglikla kucaklarimiza versin onlariAma bak 5 hafta 5 günde bebişide kalbide görmüşsün ben hiçbişeyini göremedimdr bekleyelim beklemek zarar vermez dedi ptesi tekrar değerlendiririz dedi
Ben onu birakinca sukur gelmedi daha insallah seninde kesilirDün kalp atışını duyunca artık içme dedi canım . O da bu yapar yoksa ?
Gecmis olsun canim ins bi sıkıntı olmaz.kac haftaliksin.bugün benimde ilk defa kanamam oldu moralim cok bozuk daha kesem bile gozukmemistiArkadaşlar az önce kanamam oldu doktora gittim acile kese etrafında değil kanama dedi. Çok korktum valla. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amin
Çok tesekkur ederim canm. Normalde 5+1 ama ultrasonda 4+6 çıktı. Kese gördük şükür bugun ilk defa. Ben yatıyorum sürekli şimdi. Ayağımın altına yuksek yastık koydum. Sende yat canm. Senin kaç haftalık oldu. İnşallah ikimizin de bi sıkıntı olmazGecmis olsun canim ins bi sıkıntı olmaz.kac haftaliksin.bugün benimde ilk defa kanamam oldu moralim cok bozuk daha kesem bile gozukmemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?