- 31 Temmuz 2016
- 163
- 145
- 23
- 35
ben sürekli yatıyorum canım ara ara kahve rengi akıntı şeklinde geliyor. Bence sen de ümidini kesme. Bak ne güzel kesilmiş kanaman. Bi doktor görsün seni bencede rabbim kucağını boş bırakmasınAcile gitmedim canim ilk transferimdede ayni seyleri yasamistim ordada bisey yapmiyolar çünkü.koyu renk bi kanama oldu baya geldi sonra durdu kasiklarimda agridi iste sabah bisey yoktu.dün banyoda uzun kaldim onun bi etkisi olurmu aceba bilemiyorum.sen nasilsin canim durdu demi kanaman
Canim cok saol dinleniyorum bende uzaniyorum sürekli bugün ignede yaptirdim.pazartesi gidicem canim kontrole.bugün psikolojik olarak daha iyim ama.hakkimizda hayirlisi olsun ins.seninde sonucun iyi olur ins kahverengi kanama cok önemli deil heralde belki tutunma kanamasidirben sürekli yatıyorum canım ara ara kahve rengi akıntı şeklinde geliyor. Bence sen de ümidini kesme. Bak ne güzel kesilmiş kanaman. Bi doktor görsün seni bencede rabbim kucağını boş bırakmasın
İşte canım diyorum ya 13 aralıkta beri estrofem alıyorum günde 3 tane. 30 aralıkta aldım pozitif sonucu. Ama hala ilaçlara devamCanım çok teşekkür ediyorum cevabın için estrofem hiç almadın mı?yada alıp ne zaman bıraktın?
Canim kalp sesi duyulduktan sonra estrofemi biraktiriyorlar normalde.bi zarari olmaz ins doktorunla konustunmuİşte canım diyorum ya 13 aralıkta beri estrofem alıyorum günde 3 tane. 30 aralıkta aldım pozitif sonucu. Ama hala ilaçlara devam
Evet canım doktorum 12 haftalik olana kadar ilaçlara devam dedi sonrasında hepsini kesip vitaminle devam edeceğiz dedi. Vardır heralde bi bildiği.Canim kalp sesi duyulduktan sonra estrofemi biraktiriyorlar normalde.bi zarari olmaz ins doktorunla konustunmu
Anladim canim tabi öyle uygun gördüyse devam et.igneleri hergunmu yaptiriyosun baya ağri yapiyo gercektenEvet canım doktorum 12 haftalik olana kadar ilaçlara devam dedi sonrasında hepsini kesip vitaminle devam edeceğiz dedi. Vardır heralde bi bildiği.
3 gun sonra da igneyi kesecek çok şükür agrisindan gina gelmişti :)
Hergün canım 13 aralıkta beri hergün yaptiriyorum malesef ağrı ve beze oldu inş geçer yakın zamanda. Bebeğim sağlıklı olsun da herseye katlanirim .Anladim canim tabi öyle uygun gördüyse devam et.igneleri hergunmu yaptiriyosun baya ağri yapiyo gercekten
Sağlıkla doğsun ins canim.evet olabilir doktorunda bi bildigi vardir.Hergün canım 13 aralıkta beri hergün yaptiriyorum malesef ağrı ve beze oldu inş geçer yakın zamanda. Bebeğim sağlıklı olsun da herseye katlanirim .
Daha önceden rahmim işlem gördü histereskopi oldum y seklindeymis duzeltti doktor.
Belki de o yüzden bebeği atmasin rahim diye ilaçlara devam dedi bilmiyomki
Birde grip oldum öksürük ten ölüyorum inş zararı olmaz bebisime.Sağlıkla doğsun ins canim.evet olabilir doktorunda bi bildigi vardir.
Bisey olmaz canim öksürükten merak etme kabiz olma yeter:) bende yatiyorum canim kanamam yok simdilik kese görmeye gidicez pazartesi günüBirde grip oldum öksürük ten ölüyorum inş zararı olmaz bebisime.
Sen ne durumda sin cnm
İnşallah görürsun canım kanama kötü Birsey ya kimse yaşamasın inş.Bisey olmaz canim öksürükten merak etme kabiz olma yeter:) bende yatiyorum canim kanamam yok simdilik kese görmeye gidicez pazartesi günü
kendini daha iyi hissetmene çok sevindim canım. İğne de vurduysan inşallah bisi olmaz sen de bir an önce keseyi görürsün.Canim cok saol dinleniyorum bende uzaniyorum sürekli bugün ignede yaptirdim.pazartesi gidicem canim kontrole.bugün psikolojik olarak daha iyim ama.hakkimizda hayirlisi olsun ins.seninde sonucun iyi olur ins kahverengi kanama cok önemli deil heralde belki tutunma kanamasidir
Ins canim gercekten cok kötü oluyor.ins hepimizinki saglikla devam eder.evet baya uzun tutmus ama olsun gittiginde daha belirgin olur ultrasonda:)İnşallah görürsun canım kanama kötü Birsey ya kimse yaşamasın inş.
Bizde 20 sinde gideceğiz biraz arayı uzun tuttu doktor 22 ocakta kalp atışını duyduk birdaha ki gidişte 11 haftalik olacağız :)
Amin canim hepimizin yüzü gülsün insss.sende hemencik pıt pıt seslerini duyarsin ins:)kendini daha iyi hissetmene çok sevindim canım. İğne de vurduysan inşallah bisi olmaz sen de bir an önce keseyi görürsün.
Allah razi olsun canm benim :) hepimiz için dua ediyorum. Bu arada doktorun seni kese için ayrı kalp için ayrı mi çağırdı. Benimki 15 gün sonra gel dedi direk. Bi sahiplik var bizde :)Amin canim hepimizin yüzü gülsün insss.sende hemencik pıt pıt seslerini duyarsin ins:)
Normaldir canim kese görünmüşya senin o yüzden gec çağırmıştır kalp sesi icin.benim doktor önce kese için randevu verdi canim kalp sesi icin erken ztnAllah razi olsun canm benim :) hepimiz için dua ediyorum. Bu arada doktorun seni kese için ayrı kalp için ayrı mi çağırdı. Benimki 15 gün sonra gel dedi direk. Bi sahiplik var bizde :)
ben bel bandı estrofemle aynı hormonu veren sonra kan sulandırıcı iğne jel ve iki güne bir kalçadan iğne kullanıyordum keseyi görünce ben bel bandını kessem olur mu belimde tahriş yaptı dedim kes dedi kalp atışlarını duyunca da kalçadan iğneyi kesti. 3 ay bitene kadar hibor kan sulandırıcı ve jele devam dedi. Doktorun demeden ilaç bırakma benceTüp bebek yapan arkadaşlar ilaçları sonuçtan ne kadar sonra bırakıyoruz.Benim sonuç tarihim pazartesi ama test pozitif çıktı.şimdi ben Pazartesi gidemiyeceğim merkeze ancak cumaya sizce cumaya kadar kullandırtırlar mı progesteron estrofem ve crinone jeli
ben bel bandı estrofemle aynı hormonu veren sonra kan sulandırıcı iğne jel ve iki güne bir kalçadan iğne kullanıyordum keseyi görünce ben bel bandını kessem olur mu belimde tahriş yaptı dedim kes dedi kalp atışlarını duyunca da kalçadan iğneyi kesti. 3 ay bitene kadar hibor kan sulandırıcı ve jele devam dedi. Doktorun demeden ilaç bırakma bence[
Çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?