• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .

Aman işkillenme boşver ben niye bu kadar kan verdim anlamadım...bebeğin seninle boşver canım olumlu olalım

öyle yapmaya çalışıyorum ailemde yanıma gelmişti annem falanda ben ağlayınca başladı ağlamaya hayırlıysa benim için benimle kalacaktır inşallah..benim hiç kanamam olmadı canım sadece kasık ve bel agrım var..degerler güzel artarken şimdi iyi artmıyo hayırlısı diyorum ne diyeyim salıyı bekliyorum inşallah o zaman görcez neyin noldugunu kalp atışlarını inşallah duyarım
Yani bilmiyorum ama dusuk olsa kanaman olurdu sanki ya. Bak cok guzel devam ediyor. Gercektwn guzel dusunmenin faydasi cok

İnşallah canım inşallah benim..umarım devam eder artmaya
arkadaşlar merhaba bizde 4+2yiz su anda 15 gün sonra çağırdı doktorum. Bir kere kan testi istedi değerin 11 gün 475 çıktı. Kese görüldükten sonra değer daha az katlanırmış hic korkma canım. Dört bine kadar çıkmış inşallah bundan sonra da bisi olmsz sen kendine iyi bak bebisini uzme

arkadaşlar merhaba bizde 4+2yiz su anda 15 gün sonra çağırdı doktorum. Bir kere kan testi istedi değerin 11 gün 475 çıktı. Kese görüldükten sonra değer daha az katlanırmış hic korkma canım. Dört bine kadar çıkmış inşallah bundan sonra da bisi olmsz sen kendine iyi bak bebisini uzme
İnşallan canım inşallah öyledirr

Bi bilsek canım iki katı artmadığında dış gebelik olabilir dediler keseyi gördük bu.sefer çok az artırcada dr yüksek ihtimal .düşük olucak dedi...Allahım yüzüme gülsün inşallah bebeğim benimle olsun..
Benimde öyle oldu 325-571-802 4 gün sonrada 2487 çıktı ben tüp bebeği farklı bir şehirde yaptım neyse 2487 olduğu günün ertesi günü bulunduğum yerde doktora gittim keseyi gördü 10 gün sonra gel dedi değerleri söyledim kafana takma keseyi gördük dedi ama içim hiç rahat değil çok mutsuzum kendi tüp doktorum pazartesi bekliyor beni 6+3 te bakalım sonumuz ne olacak :(

Benimde öyle oldu 325-571-802 4 gün sonrada 2487 çıktı ben tüp bebeği farklı bir şehirde yaptım neyse 2487 olduğu günün ertesi günü bulunduğum yerde doktora gittim keseyi gördü 10 gün sonra gel dedi değerleri söyledim kafana takma keseyi gördük dedi ama içim hiç rahat değil çok mutsuzum kendi tüp doktorum pazartesi bekliyor beni 6+3 te bakalım sonumuz ne olacak :KK43:
Yaaa sende benim gibisin canım ikimizde keseyi gördük üzülmeyelim belki de bizim bünyemiz bu şekilde artış gösterdi hem senin %60 dan fazla artmış hep üzülme bak kesenide görmüşsün bol bol dua edelim

Kızlar pazartesi inşallah kalp atışı için gidicez. İki gündür kasıklarımda ağrı var . İki taraflı . Sizde de oluyor mu
Evet canim oluyor bebek buyudukce kasik agrisi yaparmis normal seninde. Hadi insallah guzel haberler verirsin

Benim oluyor pazartesi 6+3 kalp atışı çağırdı doktorum bende endişeliyim iki gündür bulantım olmuyor öncesinde arada oluyordu
Kızlar pazartesi inşallah kalp atışı için gidicez. İki gündür kasıklarımda ağrı var . İki taraflı . Sizde de oluyor mu

Colcicegi89 Colcicegi89 C Crn07 kızlar naptınız kalp atışlarını duydunuzmu inşaAllah
Canım Çok şükür kalp atışını duyduk ama dünden beri kahverengi lekelenmem oluyor leke için iğne de vurdular ama kahverengi leke hala gelmeye devam ediyor ve doktorum ultrasonda görünen bişi olmadığını ama bu lekelenmelerin de normal olmadığını söyledi . Var mı benim gibi bu durumu yaşayan ? Moralim bozuldu

Canım Çok şükür kalp atışını duyduk ama dünden beri kahverengi lekelenmem oluyor leke için iğne de vurdular ama kahverengi leke hala gelmeye devam ediyor ve doktorum ultrasonda görünen bişi olmadığını ama bu lekelenmelerin de normal olmadığını söyledi . Var mı benim gibi bu durumu yaşayan ? Moralim bozuldu
Ayy çok şükür Rabbime, sağlıkla kucağına al canım dr la irtibatta ol sürekli bende lekelenme yok daha kalp atışına gitmedik biz ama senin adına çok sevindim

Ayy çok şükür Rabbime, sağlıkla kucağına al canım dr la irtibatta ol sürekli bende lekelenme yok daha kalp atışına gitmedik biz ama senin adına çok sevindim
Teşekkür ederim canım çok güzel çok değişik bir duygu inşallah sen de yarın yaşayacaksın . Dualarım seninle haber ver olur mu

Teşekkür ederim canım çok güzel çok değişik bir duygu inşallah sen de yarın yaşayacaksın . Dualarım seninle haber ver olur mu
Allah razı olsun canım inşallahh yarın bende duyarım o güzel sesii...amin Allahım...

Estrofem kullaniyormusun canim

Back