Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim yatip dinlenmekten baska care yok ztn.benim transferimin 15.günü bugün sanirim bende4+6yim.benim kontrolum pazartesi günu.benim cok umudum kalmadi hayirlisi insÇok tesekkur ederim canm. Normalde 5+1 ama ultrasonda 4+6 çıktı. Kese gördük şükür bugun ilk defa. Ben yatıyorum sürekli şimdi. Ayağımın altına yuksek yastık koydum. Sende yat canm. Senin kaç haftalık oldu. İnşallah ikimizin de bi sıkıntı olmaz
değerin ksc günlük artış bilmiyorum ama güzel görünüyor canm. Ben bir kere yaptım kan testi ods 11.gün du. Değerin 475 çıkmıştı. Doktorum başka yapmana gerek yok dedi bende yapmadım. Çok strese girme benceLütfen yardımcı olun 13.gün kan vermistim akşam 810 çıktı .ertesi gün sabah 1080 ...ama şimdi yani 9 gün sonra 9040...
öyle deme canm ya normal adet kanaması gibi mi oldun sen. Keske dun hemen acile gitseydin. Rabbim ol demişse hepimizin bebisi olacak hic üzme kendiniEvet canim yatip dinlenmekten baska care yok ztn.benim transferimin 15.günü bugün sanirim bende4+6yim.benim kontrolum pazartesi günu.benim cok umudum kalmadi hayirlisi ins
Acile gitmedim canim ilk transferimdede ayni seyleri yasamistim ordada bisey yapmiyolar çünkü.koyu renk bi kanama oldu baya geldi sonra durdu kasiklarimda agridi iste sabah bisey yoktu.dün banyoda uzun kaldim onun bi etkisi olurmu aceba bilemiyorum.sen nasilsin canim durdu demi kanamanöyle deme canm ya normal adet kanaması gibi mi oldun sen. Keske dun hemen acile gitseydin. Rabbim ol demişse hepimizin bebisi olacak hic üzme kendini
Canim dr. Git. Benimde lekelenmem oldu. Igne verdi onu yaptiriyorum. Bide jel kullaniyorum. Ihmal etme.Acile gitmedim canim ilk transferimdede ayni seyleri yasamistim ordada bisey yapmiyolar çünkü.koyu renk bi kanama oldu baya geldi sonra durdu kasiklarimda agridi iste sabah bisey yoktu.dün banyoda uzun kaldim onun bi etkisi olurmu aceba bilemiyorum.sen nasilsin canim durdu demi kanaman
Canim jel bende kullaniyorum.aksam giderim belki napcami bilemiyorum.proluton yaptirirlar banada muhtemelen.senin kanaman nasildi canim yogun mu.kesen gözüktümuCanim dr. Git. Benimde lekelenmem oldu. Igne verdi onu yaptiriyorum. Bide jel kullaniyorum. Ihmal etme.
Canim benimki lekelenme seklindeydi. Peceteye silince geliyordu. Hemen dr. Gittim. Jel kullaniyordum zaten. Dr.umda 10 tane progestan igne verdi. Her gun bir kerede onu vurunuyorum. Bir 10 tane daha verecek. Bir haftadir kesilmisti. Dun yine cok hafif geldi. Insan panikliyor. Kese gormeye onumuzdeki hafta gidicem.Canim sende ihmal etme. Kan degerlerin katlanarak arttimiCanim jel bende kullaniyorum.aksam giderim belki napcami bilemiyorum.proluton yaptirirlar banada muhtemelen.senin kanaman nasildi canim yogun mu.kesen gözüktümu
Anladim canim ins bidaha sorun yasamazsin.evet ztn iki kez yaptirdim kan testi ondada katlanarak artmisti.senin transferinin kacinci günü canimCanim benimki lekelenme seklindeydi. Peceteye silince geliyordu. Hemen dr. Gittim. Jel kullaniyordum zaten. Dr.umda 10 tane progestan igne verdi. Her gun bir kerede onu vurunuyorum. Bir 10 tane daha verecek. Bir haftadir kesilmisti. Dun yine cok hafif geldi. Insan panikliyor. Kese gormeye onumuzdeki hafta gidicem.Canim sende ihmal etme. Kan degerlerin katlanarak arttimi
Benim bu gun 16. Gunum canim. Insallah ikimizde bir sorun yasamayiz daha. Degerin arttiysa korkma ama tedbiride elden birakma canim. Cok zor sureclerden gectik. Tedbir bizden, takdir AllahtanAnladim canim ins bidaha sorun yasamazsin.evet ztn iki kez yaptirdim kan testi ondada katlanarak artmisti.senin transferinin kacinci günü canim
Insallah canim benim Allah yardımcımiz olsun gercekten cok zor.benimde bugun 16.günüm canim.aksam proluton yaptircam bendeBenim bu gun 16. Gunum canim. Insallah ikimizde bir sorun yasamayiz daha. Degerin arttiysa korkma ama tedbiride elden birakma canim. Cok zor sureclerden gectik. Tedbir bizden, takdir Allahtan
Insallah canim.ikimizinde ayni gun transferi olmus. Sen kese icin ne zaman gideceksinInsallah canim benim Allah yardımcımiz olsun gercekten cok zor.benimde bugun 16.günüm canim.aksam proluton yaptircam bende
Evet ayni gün olmusuz.Pazartesi günü gidicem canim.sen ne zamn gitceksinInsallah canim.ikimizinde ayni gun transferi olmus. Sen kese icin ne zaman gideceksin
Bende sali veya carsamba gidicem canimEvet ayni gün olmusuz.Pazartesi günü gidicem canim.sen ne zamn gitceksin
Hayırlı haberlerle döneriz ins canimBende sali veya carsamba gidicem canim
Valla ben 13 aralıkta ilaçlara başladım 20 aralık transfer oldum 30 aralık test gunumdu . Ama hala devam ediyorum hepsine. Nasıl is anlamadım . Elevit ,jel,bant,progestan igne ve estrofemTüp bebek yapan arkadaşlar ilaçları sonuçtan ne kadar sonra bırakıyoruz.Benim sonuç tarihim pazartesi ama test pozitif çıktı.şimdi ben Pazartesi gidemiyeceğim merkeze ancak cumaya sizce cumaya kadar kullandırtırlar mı progesteron estrofem ve crinone jeli
Canım çok teşekkür ediyorum cevabın için estrofem hiç almadın mı?yada alıp ne zaman bıraktın?Valla ben 13 aralıkta ilaçlara başladım 20 aralık transfer oldum 30 aralık test gunumdu . Ama hala devam ediyorum hepsine. Nasıl is anlamadım . Elevit ,jel,bant,progestan igne ve estrofem