- Konu Sahibi Pureloovee
Aynen canım doğru:) ama 2 3 gün oynayabilir ultrasonda 1 hafta bile oynayanları okudum her gebelikte olabiliyo bu tarz şeylerO zaman senin son adet tarihine göre de doğru mu çıkıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım doğru:) ama 2 3 gün oynayabilir ultrasonda 1 hafta bile oynayanları okudum her gebelikte olabiliyo bu tarz şeylerO zaman senin son adet tarihine göre de doğru mu çıkıyo
Benim baya olmuştu kasık ağrılarım bu arada sende şişli memorial da yaptırmışsın bende orda yaptırmıştımYa benim agrilarim boyle hareket ettikce keskinlesiyor sizde de oyle mi bu batmalar biraz derin gibi korkuyorum
Evet bende orda yaptirdim allaha sukur ilk denemede tuttu insallah devamida gelir saglikli bir sekildeBenim baya olmuştu kasık ağrılarım bu arada sende şişli memorial da yaptırmışsın bende orda yaptırmıştım
Bana da ara ara vuruyor hafiften adet sancısı gibi ağrılar kuzumBenim baya oldu adet sancısı gibi ama bugün kesildi sanki
Çok güzel ben de perşembeyi iple çekiyorumValla doktor da çıkmaz ama bakalım dedi karından baktıki orda :)haftaya tekrar kontrole gidicem :)
İnşallah kalp atışını da duyarsın canım :))Çok güzel ben de perşembeyi iple çekiyorum
Ay sağolasın canım benim insalh sen de duyarsın şimdi sen de benimle aynısın. Bugün tam beş haftaliksin dimiİnşallah kalp atışını da duyarsın canım :))
Evet canım aynıyız:))Ay sağolasın canım benim ☺ insalh sen de duyarsın ☺ şimdi sen de benimle aynısın. Bugün tam beş haftaliksin dimi
evet canım aynıyızAy sağolasın canım benim ☺ insalh sen de duyarsın ☺ şimdi sen de benimle aynısın. Bugün tam beş haftaliksin dimi
Karından ultrasonla mı göründü acaba.? doktorum perşembe yada cuma ultrasona bakılması lazım dedi ama karından mı vajinadan mı bilmiyorumBenim transfer tarihim 23 eylül 5.gün embriyosu bugün keseyi gördüm:)