Benim doktor önce karından deneriz olmadı alttan bakarız dedi görünce gerek kalmadı . Tek görünsün de hayırlısıyla hiç önemli değil alttan üstten olması . İnsan çook heyecanlanıyor kesede böyleyse kalp atışını düşünemiyorum :)Benimde 4 bin olcak gidip bi şansımı deneyimm :) sağol canım
Yaa aynn yarın olmaz bana şimdi inşallah görünürr Allahım aminnnBenim doktor önce karından deneriz olmadı alttan bakarız dedi görünce gerek kalmadı . Tek görünsün de hayırlısıyla hiç önemli değil alttan üstten olması . İnsan çook heyecanlanıyor kesede böyleyse kalp atışını düşünemiyorum :)
Canım n’aptın merak ettim seniYaa aynn yarın olmaz bana şimdi inşallah görünürr Allahım aminnn
Benim 5+3te karindan gordu canim alttan bakmadi bile ne acelen var dedi karindan gorunurse gorunur dediYa kızlar ben bişe sorcam yarın kese için gidicemde 5*3 oluyo keseyi üstten muayenede görememmi kan degerim 4 bin falan olcak..alttan muayene istemiyorum
Canım kese gördüm bi tane daha çok yeni dedi salı kalp için gel dedi 4 hafta 6 günlükmüşCanım n’aptın merak ettim seni
Sıkıntı olmadı değil mi benim de kan değerlerim tam 2 ye katlayarak gitmedi ama doktor sıkıntı yok demişti çok şükür . Ben de Pazartesi gidicem kalp atışı içinCanım kese gördüm bi tane daha çok yeni dedi salı kalp için gel dedi 4 hafta 6 günlükmüş
Canım benim salı 3192 di bugün 4500 çıkmış dr u aradım yüksek ihtimal düşük olacak dedi moralim 0..senin artışın %60 üzeridir benim %50 bile artmamışSıkıntı olmadı değil mi benim de kan değerlerim tam 2 ye katlayarak gitmedi ama doktor sıkıntı yok demişti çok şükür . Ben de Pazartesi gidicem kalp atışı için
Ben katılırım canım benimde ihtiyacım varKızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır
Amin inşallah . Ben uzun zamandır kan tahlili yaptırmıyorum sen keseyi de görmüşsün neden hala test yaptırıyorlar sanaCanım benim salı 3192 di bugün 4500 çıkmış dr u aradım yüksek ihtimal düşük olacak dedi moralim 0..senin artışın %60 üzeridir benim %50 bile artmamışAllahım onu bana bağışlasın inşallah
Bi bilsek canım iki katı artmadığında dış gebelik olabilir dediler keseyi gördük bu.sefer çok az artırcada dr yüksek ihtimal .düşük olucak dedi...Allahım yüzüme gülsün inşallah bebeğim benimle olsun..Amin inşallah . Ben uzun zamandır kan tahlili yaptırmıyorum sen keseyi de görmüşsün neden hala test yaptırıyorlar sana
Cok tuhaf 3000e kadar yukselmis nasil duser ya. Keseyi de gormus dis gebelik de degil.Bi bilsek canım iki katı artmadığında dış gebelik olabilir dediler keseyi gördük bu.sefer çok az artırcada dr yüksek ihtimal .düşük olucak dedi...Allahım yüzüme gülsün inşallah bebeğim benimle olsun..
Tamam canım akşam seni de eklicem dualara sarılalımBen katılırım canım benimde ihtiyacım var
Bilmiyorum canım salıyı beklicem mecbur kalp atışı için inşallah duyarız Rabbim yardım etsin inşallah 4500 ü de ğördüm bugün hayırlısı ne gelirse Rabbimden...Cok tuhaf 3000e kadar yukselmis nasil duser ya. Keseyi de gormus dis gebelik de degil.
Allahim onu sana bagislasin canim. Ben uc kere kan verdim daha da vermedim simdi ben de iskillendimBilmiyorum canım salıyı beklicem mecbur kalp atışı için inşallah duyarız Rabbim yardım etsin inşallah 4500 ü de ğördüm bugün hayırlısı ne gelirse Rabbimden...
Canım inşallah Rabbim onu sana bağışlar . Sen yine de iyi düşünmeye çalış . Peki düşük olması için kanaman filan var mı ben anlayamadım senin durumuBilmiyorum canım salıyı beklicem mecbur kalp atışı için inşallah duyarız Rabbim yardım etsin inşallah 4500 ü de ğördüm bugün hayırlısı ne gelirse Rabbimden...
Aman işkillenme boşver ben niye bu kadar kan verdim anlamadım...bebeğin seninle boşver canım olumlu olalımAllahim onu sana bagislasin canim. Ben uc kere kan verdim daha da vermedim simdi ben de iskillendim
öyle yapmaya çalışıyorum ailemde yanıma gelmişti annem falanda ben ağlayınca başladı ağlamaya hayırlıysa benim için benimle kalacaktır inşallah..benim hiç kanamam olmadı canım sadece kasık ve bel agrım var..degerler güzel artarken şimdi iyi artmıyo hayırlısı diyorum ne diyeyim salıyı bekliyorum inşallah o zaman görcez neyin noldugunu kalp atışlarını inşallah duyarımCanım inşallah Rabbim onu sana bağışlar . Sen yine de iyi düşünmeye çalış . Peki düşük olması için kanaman filan var mı ben anlayamadım senin durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?