- 19 Ekim 2017
- 25
- 26
- 8
- 43
Kalp atisini duyduguna cok sevindim.Allah hayirli saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.kesenin kuculmesine uzuldum .kucuk olan kesenin digerine yetisme ihtimali yok muymus?kalp atisinin daha sonra duyulma ihtimali?bu konularda cok bilgisizim.Soru sacmaysa kusuruma bakma ne olur.Çok şükür 6+5 te kalp atışını duydum iki kese görünmüştü birisi küçülmüş tek devam ediyoruz
nokta şeklinde kalmış kese boş dedi vücut onu yok ediyor içinde dedi. biri küçük biri büyük olsaydı yetişme imkanı olabilirdi ama nokta şeklinde kalmışKalp atisini duyduguna cok sevindim.Allah hayirli saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.kesenin kuculmesine uzuldum .kucuk olan kesenin digerine yetisme ihtimali yok muymus?kalp atisinin daha sonra duyulma ihtimali?bu konularda cok bilgisizim.Soru sacmaysa kusuruma bakma ne olur.
Cok uzuldum.Allah digerine saglikli hayirli omur nasip etsin.nokta şeklinde kalmış kese boş dedi vücut onu yok ediyor içinde dedi. biri küçük biri büyük olsaydı yetişme imkanı olabilirdi ama nokta şeklinde kalmış
Rabbim onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Inşallah bundan sonra her şey çok iyi gider.Çok şükür 6+5 te kalp atışını duydum iki kese görünmüştü birisi küçülmüş tek devam ediyoruz
Kızlar bende yarın gidiyorum kese gormeye.Dua edin bana lütfenn
Kaç haftadasın canımKızlar bende yarın gidiyorum kese gormeye.Dua edin bana lütfenn
Masallah kuzum masallahBen kese görmeye gittim ve kalp atışı bile duydum teyzelerimasallahinizi aliriz
İsteyen herkese nasip olur inşallah
Masallah..Ben kese görmeye gittim ve kalp atışı bile duydum teyzelerimasallahinizi aliriz
İsteyen herkese nasip olur inşallah
Canım bende öyleyim dokturuma sordum crinone jelin etkisi dedi.Vücutta progesteron salgilandikca rahim kalinlasir bu da uyku yapar dedi için rahat olsun canim bebek yeni oluşuyor vücut yoruluyor haliyle normal bişey kuzum hatta sağ yada sol kasikta ağrılarda olabilirmişKizlar ben cok uyumaya basladim sizce normal mi bu durum ya. Suan namaz icin kalktim ama gozumu zor aciyorum. Tekrardan uyuyacagim. Tutamiyorum kendimi.
Ben ignesini kullaniyorum gulum. Insallah kotu bisey degildir bu uyumakCanım bende öyleyim dokturuma sordum crinone jelin etkisi dedi.Vücutta progesteron salgilandikca rahim kalinlasir bu da uyku yapar dedi için rahat olsun canim bebek yeni oluşuyor vücut yoruluyor haliyle normal bişey kuzum hatta sağ yada sol kasikta ağrılarda olabilirmiş
Normal kuzum sıkma canını.Ben ignesini kullaniyorum gulum. Insallah kotu bisey degildir bu uyumak
Tsh hormonumda sinirda cikmis. Insallah onunla alakali degildir .
Ben yemek ve parfum kokulari duymadigim surece normalim canim bulantim olmuyor. Kusmuyorum ama oguruyorum kokularaNormal kuzum sıkma canını.
Ben bisuru kitap aldım hamilelikle alakalı anne kendine vakit ayırsın dinlenmek için diyor hepsi yorgun hissediyoruz ve uyuyoruz içerde çalışma var annesi
Mide bulantısı işi de zormuş gerçekten canım başladımı sende de
Doktoruna danis canim mesela bana yasak tehlikem doguma kadar var . Simdi biz ne desek bos canim.Arkadaşlar yarın 4 saat yolculuk yapsam bir şey olur mu ya bir yandan korkuyorum bir yandan da gitsem iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?