- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesen buyuk muydu nasildi? Bana igne ucu kadar dedi :) keseyi gorunce yine de cok sevindikkKızlar dün gördüm keseyi çok şükür hatta nokta kadar minik mucizemi de gördüm . 10 gün sonra da inşallah kalp atışı
Hadi gozun aydin canim benim. Insallah duyarsin sag salimKızlar dün gördüm keseyi çok şükür hatta nokta kadar minik mucizemi de gördüm . 10 gün sonra da inşallah kalp atışı
Çok teşekkür ederim canım . Nasıl rahatladımmmHadi gozun aydin canim benim. Insallah duyarsin sag salim
Ne güzel canım maşallah.Bende 22 sinde kalp atışı için gideceğim kızlar ama ne bulantim var ne uykum var gayet normalim sadece geceleri bel ağrısı yaşıyorum . Kendimden şüphe edeceğim hamile değil miyim diye
Kesenin büyüklüğüyle ilgili bir şey demedi . Haftayla uyumlu gidiyor dediKesen buyuk muydu nasildi? Bana igne ucu kadar dedi :) keseyi gorunce yine de cok sevindikk
İnşallah canimm :))Ne güzel canım maşallah.
İnşallah görürsun bebeğinin ilk pıtpıtlarinı
Hayırlı olsun kuzum Allah devamını getirsinKizlar slmlar bende bugun minnağimi gordum kalbi de atiyor cok sukur bugun itibari ile 6hafta 4 gunluk olduk herseyimiz yolundaymis.
Yanliz 1 tl buyugundr kahvrengi kanamam olmus vagibal muayneden oldu sanirsam
Vajinal muayne kanama lekelenme yapmaz canim. Icerde eski kan kalmistirKizlar slmlar bende bugun minnağimi gordum kalbi de atiyor cok sukur bugun itibari ile 6hafta 4 gunluk olduk herseyimiz yolundaymis.
Yanliz 1 tl buyugundr kahvrengi kanamam olmus vagibal muayneden oldu sanirsam
Karindan görünmez canım daha minnacık o.Ya kızlar ben bişe sorcam yarın kese için gidicemde 5*3 oluyo keseyi üstten muayenede görememmi kan degerim 4 bin falan olcak..alttan muayene istemiyorum
Yaaa 2 hafta çokmuş kiKarindan görünmez canım daha minnacık o.
Vajinal muayeneden de korkma bebege zarar verecek bişey değil.
Alttan muayene istiyorsan 2 hafta daha falan beklemen gerekir en az dayanabilirsen tabi
Canım ben 5+5 te gittim karından gördü doktor keseyiYa kızlar ben bişe sorcam yarın kese için gidicemde 5*3 oluyo keseyi üstten muayenede görememmi kan degerim 4 bin falan olcak..alttan muayene istemiyorum
Canım kan değerin kaçtı tahminen benim 4 bin falan olcak daCanım ben 5+5 te gittim karından gördü doktor keseyi
PaZartesi 2425 ti ben Cuma günü gittim kese görmeye .en son tam 2 ye katlamıyordu bhcg . Onun için bilemiyorum tam olarak kaç olduğunuCanım kan değerin kaçtı tahminen benim 4 bin falan olcak da
Olabilir cnm jeli kullanmayi biraktim birde belki hormonal dalgalanmadandir cunku devam etmiyor cok sukurVajinal muayne kanama lekelenme yapmaz canim. Icerde eski kan kalmistir
Benimde 4 bin olcak gidip bi şansımı deneyimm :) sağol canımPaZartesi 2425 ti ben Cuma günü gittim kese görmeye .en son tam 2 ye katlamıyordu bhcg . Onun için bilemiyorum tam olarak kaç olduğunu