• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .

Gunaydin kizlar bu topigi gorsem dun yazardimmm. 5+3te keseyi gorduk biz de 15 gun sonra kalp icin git dedi drum. Kaldi 14 :) kesen toplu igne ucu kadar dedi iki uc gune buyur gel bakalim dedi ama ben memleketime geldim tatilden dolayi

Bende 22 sinde kalp atışı için gideceğim kızlar ama ne bulantim var ne uykum var gayet normalim sadece geceleri bel ağrısı yaşıyorum . Kendimden şüphe edeceğim hamile değil miyim diye :KK71:

Kızlar dün gördüm keseyi çok şükür hatta nokta kadar minik mucizemi de gördüm . 10 gün sonra da inşallah kalp atışı

Kızlar dün gördüm keseyi çok şükür hatta nokta kadar minik mucizemi de gördüm . 10 gün sonra da inşallah kalp atışı
Kesen buyuk muydu nasildi? Bana igne ucu kadar dedi :) keseyi gorunce yine de cok sevindikk

Hadi gozun aydin canim benim. Insallah duyarsin sag salim

Bende 22 sinde kalp atışı için gideceğim kızlar ama ne bulantim var ne uykum var gayet normalim sadece geceleri bel ağrısı yaşıyorum . Kendimden şüphe edeceğim hamile değil miyim diye :KK71:
Ne güzel canım maşallah.
İnşallah görürsun bebeğinin ilk pıtpıtlarinı
:KK200:

Kizlar slmlar bende bugun minnağimi gordum kalbi de atiyor cok sukur :halay:bugun itibari ile 6hafta 4 gunluk olduk herseyimiz yolundaymis.
Yanliz 1 tl buyugundr kahvrengi kanamam olmus vagibal muayneden oldu sanirsam

Kizlar slmlar bende bugun minnağimi gordum kalbi de atiyor cok sukur :halay:bugun itibari ile 6hafta 4 gunluk olduk herseyimiz yolundaymis.
Hayırlı olsun kuzum Allah devamını getirsin :nazar:
Dr'un ile paylaş o kanamayı bugün yada yarın.Belki bidaha alttan muayene yapmaz

Ya kızlar ben bişe sorcam yarın kese için gidicemde 5*3 oluyo keseyi üstten muayenede görememmi kan degerim 4 bin falan olcak..alttan muayene istemiyorum

Vajinal muayne kanama lekelenme yapmaz canim. Icerde eski kan kalmistir

Ya kızlar ben bişe sorcam yarın kese için gidicemde 5*3 oluyo keseyi üstten muayenede görememmi kan degerim 4 bin falan olcak..alttan muayene istemiyorum
Karindan görünmez canım daha minnacık o.
Vajinal muayeneden de korkma bebege zarar verecek bişey değil.
Alttan muayene istiyorsan 2 hafta daha falan beklemen gerekir en az dayanabilirsen tabi

Back