Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .

hayirlisiyla bende dun duydum arkadaslar 6+3 de Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ne güzel bir haber canım bu ..
Insallah hepimiz duyarız bende salı gidicem dr'a
insallah canim benim. Normalde adete gore 6+2 yiz ama doktor kontrolunde 6+4 uz suan bizimkisi onden gidiyor :)) lekelenmem geldi oyle gittik doktora normalde bugunde kontrolum. lekelenme de normalmis kullandigim ilaclar yapiyormus. Insallah kucagimizada aliriz bi gun

Kızlar ben haftaya gidicem kese görmeye inşallah Karından mı yoksa vaginal ultrasonla mı bakıyorlar
Normalde karindan bakiyorlar canim ama benim lekelenmem filan oldugu icin vajinadan bakmak zorunda kaldi

Kızlar ben haftaya gidicem kese görmeye inşallah Karından mı yoksa vaginal ultrasonla mı bakıyorlar
benim kızımda doktorum kese ve kalp atışları için hep alttan bakmıştı ama bu gebeliğimde bu doktor kese için üstten baktı büyük ihtimal kalp içinde üstten bakacak. Hayırlısıyla bide ben göreydim şu kuzuların kalp atışlarını gün yaklaştıkça korkum artıyor. hala bir belirtim yok. sabahları ilk uyandığımda hafif bi bulantım oluyor sonra geçiyor. sizlerde var mı bulantı.

Bende bulantı yok . Sadece karnımda şişlik var bi de arada batma var .

bende hic belirti yok canim . sadece cok uyuyorum o da yani is guc yapma dedigi icin doktorun butun gun yattigim icin sersem gibi oluyorum. bide hala lekelenmelerim devam ediyor.

Kalp atışlarını duyan kızlar maşallah bebeklerinize @Mucizeolsakeske S sus_panda

Benimde hep uykum var kendimi çok bitkin hissediyorum yatağıma gidiyorum ve hemencecik uyuyorum mide bulantısı falan yok ama.

Kalp atışlarını duyan kızlar maşallah bebeklerinize @Mucizeolsakeske S sus_panda

Benimde hep uykum var kendimi çok bitkin hissediyorum yatağıma gidiyorum ve hemencecik uyuyorum mide bulantısı falan yok ama.
aman olmasinda canim. Benim nedense karnim cikmaya basladi zaten vardida hareketsiz kaliyorum yedigimi eritemiyorum hic

aman olmasinda canim. Benim nedense karnim cikmaya basladi zaten vardida hareketsiz kaliyorum yedigimi eritemiyorum hic
Hareketsizlikten olabilir canım dediğin gibi.Ben akşamları meyve ve süt yada yogurt yiyebiliyorum ve bazen bıkac bisküvi yemek yiyemiyorum aksamlari bu daha önce de böyleydi ondan bi siskinligim yok.

Bu arada kontrole gittiğinde doktorun herhangi bi vitamin kalsiyum hapı falan verdimi ? Ben daha gitmediğim için bilemiyorum

Haftaya inşallah 6+0 oldugumuzda kese gormeye gideceğiz bizde inşallah, karından usg istiyorum öncesi erken olabilir diye böyle randevu aldim. Heyecanlı ve endişeli bir bekleyiş içindeyim..

Verdi canim normalde inofolic kullaniyordum. Ama bebegi ve kalp atisini duyunca 90 gunluk bi vitamin verdi. Yani sana da kesinlikle verir . Insallah sende gorursun bebegini
Duyarsin insallah kalp atislarini

Haftaya inşallah 6+0 oldugumuzda kese gormeye gideceğiz bizde inşallah, karından usg istiyorum öncesi erken olabilir diye böyle randevu aldim. Heyecanlı ve endişeli bir bekleyiş içindeyim..
Hayirli olsun hamileligin canim. Zaten kanama ve lekelenme olmadigi surece alttan bakilmiyor diye biliyorum.

Azicik kalmis :) gun dedigin nedir ki valla gozumu acip kapatiyorum ya sabah olmus ya aksam. Omrumuz beklemekle geciyor.
Haklısın canım.
Ben hep güneş doğup,battıkça bebeğime hergün bir adım daha yaklaşıyorum diye mutlu oluyordum önceleri belki de kendimi üzmemek için yaptığım birseydi.
Şimdi gerçekten de öyle oldu Allah'a bin şükür : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…