• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .

Kalp atışlarını duyan kızlar maşallah bebeklerinize :nazar: @Mucizeolsakeske S sus_panda

Benimde hep uykum var kendimi çok bitkin hissediyorum yatağıma gidiyorum ve hemencecik uyuyorum mide bulantısı falan yok ama.
Bendede aşırı uyku hali var cnm ara ara bulantılarımda var 3 4 gündür
Dr um kesede demişti kalp atışları başladığı zaman bulantıda başlar diye
Ben tedaviye başladığımdan beri solgarın folik asitini kullanıyorum ilave bişi vermesi dr
Hayirli olsun hamileligin canim. Zaten kanama ve lekelenme olmadigi surece alttan bakilmiyor diye biliyorum.
Benim kızımda kanamam 3 ay ara ara sürmüştü ama hiç alttan bakma taraftarı değildi dr um
Alttan bakmak bi nevi kanamaya sebep oluyor diyede biliyorum cnm

Hayırlı olsun canim karından mi baktı doktorun
Evet cnm karında baktı

S sus_panda olsun canim sorun degil benim icin alttan bakmasi cunku normal bir muaynedeki gibi degil daha da ucundan bakiyor. O kadarinin zararli olcagini sanmiyorum ben. Olacagi varsa her turlu olur. Lekelenmelerin yerinide gosterdi keseyle alakasi olmayan bi yerde insallah orasi iyilesirde daha leke filan gormem

H Hasretimm21 bana vajinal yolla bakti canim. Lekelenmem oldugu icin. Benim gecen 10 gun once lekelenmem geldiginde acile gitmistim . Orda ilk defa keseyi gormustum. 4haftalik demislerdi. Persembe tekrar lekelenme gelince kendi doktoruma geldi. Ben 5 hafta 2gunluk saniyordum. Ama doktor 6+3 dedi . Cok sasirdik. Kalp atislarinida gorduk 5 6 saniyede dinledik Elhamdulillah. Insallah sende duyarsin canim. Kimisi 8.ci haftada duyuyor

Kızlar ben 15 Aralıkta olmuştum reglimi cuma günüydü dün tam 4 haftalık oldum galiba. Regl olduğumuz günü saymıyoruz dimi ertesi günden sayıyoruz galiba dün 8.gün 107.5 çıkmıştı pazartesi tekrarlıcam doktorum kese için gün verecek. Daha hamilelik takvimi yapmadım. Ne zaman kese için gün verecek acaba sanırım 10 gün sonraya veriyormuş

Kızlar ben 15 Aralıkta olmuştum reglimi cuma günüydü dün tam 4 haftalık oldum galiba. Regl olduğumuz günü saymıyoruz dimi ertesi günden sayıyoruz galiba dün 8.gün 107.5 çıkmıştı pazartesi tekrarlıcam doktorum kese için gün verecek. Daha hamilelik takvimi yapmadım. Ne zaman kese için gün verecek acaba sanırım 10 gün sonraya veriyormuş
Evet canim ya 10 gun yada 15 gun sonraya gun veriyor. Hayirli olsun

Heralde öyle verecek hayırlısı olsun inşallah
Biraz sabirli olmakda fayda var canim. Beklenen gun cabuk gecermis. Zaten senelerimiz ay,aylarimiz gun,gunlerimiz saat olmus.. Omur gecip gidiyor ve biz bekledigimiz herseye cok sukur kavusuyoruz. Rabbim cumlemize tamamini nasip etsin. Insallah sag salim kucaklarimizada aliriz

Kızlar bişi sorucam . Doktor bana geçen pazar aradığımda 10 gün sonra gel demişti çarşamba aradığımda da yine 10 gün sonra gel dedi . Siz sonucu aldıktan sonra ne zman gittiniz kese görmeye ben perşembe gitmeyi düşünüyorum 5+3 oluyor sanırım . Görülür mü sizce kese

Kızlar bişi sorucam . Doktor bana geçen pazar aradığımda 10 gün sonra gel demişti çarşamba aradığımda da yine 10 gün sonra gel dedi . Siz sonucu aldıktan sonra ne zman gittiniz kese görmeye ben perşembe gitmeyi düşünüyorum 5+3 oluyor sanırım . Görülür mü sizce kese
Gorulur canim

5+3 te gördüm ben

Back