- 6 Ocak 2018
- 44
- 42
- 3
- 34
Hayırlı olsun canim karından mi baktı doktorunÇok şükür bizde bugün 6+2de kalp atışlarını gördük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canim karından mi baktı doktorunÇok şükür bizde bugün 6+2de kalp atışlarını gördük
Bendede aşırı uyku hali var cnm ara ara bulantılarımda var 3 4 gündür
Benim kızımda kanamam 3 ay ara ara sürmüştü ama hiç alttan bakma taraftarı değildi dr umHayirli olsun hamileligin canim. Zaten kanama ve lekelenme olmadigi surece alttan bakilmiyor diye biliyorum.
Evet cnm karında baktıHayırlı olsun canim karından mi baktı doktorun
Cok sevindim.cnm gozun aydinhayirlisiyla bende dun duydum arkadaslar 6+3 de Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayirli ugurlu olsun insallahÇok şükür bizde bugün 6+2de kalp atışlarını gördük
Cok sagol canm. Rabbim isteyen herkese nasip etsinCok sevindim.cnm gozun aydin
Evet canim ya 10 gun yada 15 gun sonraya gun veriyor. Hayirli olsunKızlar ben 15 Aralıkta olmuştum reglimi cuma günüydü dün tam 4 haftalık oldum galiba. Regl olduğumuz günü saymıyoruz dimi ertesi günden sayıyoruz galiba dün 8.gün 107.5 çıkmıştı pazartesi tekrarlıcam doktorum kese için gün verecek. Daha hamilelik takvimi yapmadım. Ne zaman kese için gün verecek acaba sanırım 10 gün sonraya veriyormuş
Biraz sabirli olmakda fayda var canim. Beklenen gun cabuk gecermis. Zaten senelerimiz ay,aylarimiz gun,gunlerimiz saat olmus.. Omur gecip gidiyor ve biz bekledigimiz herseye cok sukur kavusuyoruz. Rabbim cumlemize tamamini nasip etsin. Insallah sag salim kucaklarimizada alirizHeralde öyle verecek hayırlısı olsun inşallah
Gorulur canimKızlar bişi sorucam . Doktor bana geçen pazar aradığımda 10 gün sonra gel demişti çarşamba aradığımda da yine 10 gün sonra gel dedi . Siz sonucu aldıktan sonra ne zman gittiniz kese görmeye ben perşembe gitmeyi düşünüyorum 5+3 oluyor sanırım . Görülür mü sizce kese
5+3 te gördüm benKızlar bişi sorucam . Doktor bana geçen pazar aradığımda 10 gün sonra gel demişti çarşamba aradığımda da yine 10 gün sonra gel dedi . Siz sonucu aldıktan sonra ne zman gittiniz kese görmeye ben perşembe gitmeyi düşünüyorum 5+3 oluyor sanırım . Görülür mü sizce kese
Gözün aydın canim karından mi bakıldıÇok şükür 6+5 te kalp atışını duydum iki kese görünmüştü birisi küçülmüş tek devam ediyoruz
Gözünaydın canım hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsinÇok şükür 6+5 te kalp atışını duydum iki kese görünmüştü birisi küçülmüş tek devam ediyoruz
Evet karından bakıldıGözün aydın canim karından mi bakıldı
Hayırlı olsun.1 veya 2 Allah ne yazdıysa o canım sağlıkla ilerlesin gebeligin inşallah.Çok şükür 6+5 te kalp atışını duydum iki kese görünmüştü birisi küçülmüş tek devam ediyoruz
Hadi gozun aydin canim benim. Olsun uzulme vardir bundada bir hayir. Tek olsun senin olsunÇok şükür 6+5 te kalp atışını duydum iki kese görünmüştü birisi küçülmüş tek devam ediyoruz