• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .

Çok şükür 6+5 te kalp atışını duydum iki kese görünmüştü birisi küçülmüş tek devam ediyoruz
Kalp atisini duyduguna cok sevindim.Allah hayirli saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.kesenin kuculmesine uzuldum .kucuk olan kesenin digerine yetisme ihtimali yok muymus?kalp atisinin daha sonra duyulma ihtimali?bu konularda cok bilgisizim.Soru sacmaysa kusuruma bakma ne olur.

Kalp atisini duyduguna cok sevindim.Allah hayirli saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.kesenin kuculmesine uzuldum .kucuk olan kesenin digerine yetisme ihtimali yok muymus?kalp atisinin daha sonra duyulma ihtimali?bu konularda cok bilgisizim.Soru sacmaysa kusuruma bakma ne olur.
nokta şeklinde kalmış kese boş dedi vücut onu yok ediyor içinde dedi. biri küçük biri büyük olsaydı yetişme imkanı olabilirdi ama nokta şeklinde kalmış

Kizlar ben cok uyumaya basladim sizce normal mi bu durum ya. Suan namaz icin kalktim ama gozumu zor aciyorum. Tekrardan uyuyacagim. Tutamiyorum kendimi.

Kizlar ben cok uyumaya basladim sizce normal mi bu durum ya. Suan namaz icin kalktim ama gozumu zor aciyorum. Tekrardan uyuyacagim. Tutamiyorum kendimi.
Canım bende öyleyim dokturuma sordum crinone jelin etkisi dedi.Vücutta progesteron salgilandikca rahim kalinlasir bu da uyku yapar dedi için rahat olsun canim bebek yeni oluşuyor vücut yoruluyor haliyle normal bişey kuzum hatta sağ yada sol kasikta ağrılarda olabilirmiş

Canım bende öyleyim dokturuma sordum crinone jelin etkisi dedi.Vücutta progesteron salgilandikca rahim kalinlasir bu da uyku yapar dedi için rahat olsun canim bebek yeni oluşuyor vücut yoruluyor haliyle normal bişey kuzum hatta sağ yada sol kasikta ağrılarda olabilirmiş
Ben ignesini kullaniyorum gulum. Insallah kotu bisey degildir bu uyumak
Tsh hormonumda sinirda cikmis. Insallah onunla alakali degildir .

Ben ignesini kullaniyorum gulum. Insallah kotu bisey degildir bu uyumak
Tsh hormonumda sinirda cikmis. Insallah onunla alakali degildir .
Normal kuzum sıkma canını.
Ben bisuru kitap aldım hamilelikle alakalı anne kendine vakit ayırsın dinlenmek için diyor hepsi yorgun hissediyoruz ve uyuyoruz içerde çalışma var annesi :KK51:
Mide bulantısı işi de zormuş gerçekten canım başladımı sende de:işsiz:

Normal kuzum sıkma canını.
Ben bisuru kitap aldım hamilelikle alakalı anne kendine vakit ayırsın dinlenmek için diyor hepsi yorgun hissediyoruz ve uyuyoruz içerde çalışma var annesi :KK51:
Mide bulantısı işi de zormuş gerçekten canım başladımı sende de:işsiz:
Ben yemek ve parfum kokulari duymadigim surece normalim canim bulantim olmuyor. Kusmuyorum ama oguruyorum kokulara

Arkadaşlar yarın 4 saat yolculuk yapsam bir şey olur mu ya bir yandan korkuyorum bir yandan da gitsem iyi olacak
Doktoruna danis canim mesela bana yasak tehlikem doguma kadar var . Simdi biz ne desek bos canim.

Merhaba kızlar bende haftaya kese görmeye gidicem inşallah ama o kadar yorgunumki...sürekli mayışık bi haldeyim..bide karnım sanki çok şiş gibi patlıcak sanki :( adet olcam gibi hala sancım var transferin 18.günü bugün kan 1022 çıktı, dr progesteron testide istedi niyeki :(

Back