- 8 Ocak 2018
- 12
- 16
- 3
- 36
Duyarsın Allah’ın izniyle.. ama 7. Haftadan gitmek çok mantıklıymış. 8. Haftada duyanlar varmışBenide 6+5 te çağırdı inş duymak nasip olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duyarsın Allah’ın izniyle.. ama 7. Haftadan gitmek çok mantıklıymış. 8. Haftada duyanlar varmışBenide 6+5 te çağırdı inş duymak nasip olur
Evet okudum yazınızıYazdığımı okudunuz mu bilmiyorum , o kabusu yaşadım 6+2 de gittim ve ses yoktu.. doktor yüzde elli şans verdi. 6+5te gittiğimde duydum, senin yerinde olsam 7 haftadan önce gitmem. Denedim gördüm.. kendimi mahvettim
Yoktu ( doktorun yüzü asıldı üzüldüğü her halinden belliydi..Evet okudum yazınızı
Peki gittiğinizde ekranda atan kalp görüntüsü varmıydı
Şahsen sese çok odaklı değilim o kaar erkeb hareketini görmek bile yeterli benim için
Şuan bile korkularım var inanırmısın acaba kese duruyormuYoktu ( doktorun yüzü asıldı üzüldüğü her halinden belliydi..
tekrar kontrole gittiğimde nasıl alınacağını vs sordum hemşireye o derece çökmüştüm.. atınca inanmadım, doktor birdaha dinletti. Kontrol amaçlı bir daha gideceğim kontrole. İnşşşşş herşey yolundadır. Nolur okadar erken gitme.. birkaç gün ertele bari. Yaşadım gördüm
Bende verdikleri tarihte gitmeyeyim haftasonu gideyim dedim, erken sanki dedim. Sonra omların dediği zamanda gittim ve yıkımı yaşadım. Bence içindeki sesi dinle.. benim 6+2 de gittiğimde bebekteki kan oluşma yerleri bile yoktu. Şimdi tektaş gibi olmuş. Acele etme..Şuan bile korkularım var inanırmısın acaba kese duruyormu
İçinde bebek görünmeye başladımı gibisinden
Çevremede erken gün verdiler diyip duruyorum onlarda cuma değil ptesi git o zaman diyorlar
Ptesiye kadar bu içimdeki korkuyla nasıl dururum
Evet bende sizin gibi dusunuyorum. Icimden hic gelmiyor cuma gitmek ve gitmicem insallah esim kizmassa.Bende verdikleri tarihte gitmeyeyim haftasonu gideyim dedim, erken sanki dedim. Sonra omların dediği zamanda gittim ve yıkımı yaşadım. Bence içindeki sesi dinle.. benim 6+2 de gittiğimde bebekteki kan oluşma yerleri bile yoktu. Şimdi tektaş gibi olmuş. Acele etme..
Gece mi aldin canimKızlar banada perşembe yada cumartesi al randevuyu dediler bende salı ya aldım taa ..
Emin olmak adına
Evet daha geçe aldım tereddutte kalmayalim diye inşallah bebeğim benimledir korkuyom şimdiden bisuru hayaller kuruyoruz eşimle.Gece mi aldin canim
Insallah canim bende gece aldim carsambaya bakalim hayirlisiyla carsamba olsunda cumayada alabilirim haftaya yani. Beklemek daha iyi her hafta korkuyla yasamak kotu bence .Evet daha geçe aldım tereddutte kalmayalim diye inşallah bebeğim benimledir korkuyom şimdiden bisuru hayaller kuruyoruz eşimle.
Inşallah hepsini gerceklestirme fırsatı buluruz..
Merhaba Antalyada mı tedavi oldunuz doktorunuz kim? Ben Antalya memorialda mehmey öztürkmen hastasıyım keseleri gördük kalp atışlarını görmeyi bekliyorum 15 ocakta. Henüz benden genel bi tahlil istemedi sağlık ocağındaki hemşire kalp atışlarını duyunca gel tahlil isteyelim dediArkadaslar Merhaba.Ben de keseyi gordum hamdolsun.doktorum tüm kan tahlili icin aile hekimine yonlendirdi.Tahlillerde trigliserid , wbc ve plt degeri yuksek cikti.transferden itibaren hibor kan sulandirici igne kullaniyorum .plt yuksek cikinca pihtilasma olursa kalp atisini duyamam diye korkuyorum.pazartesi icin dahiliyeden randevu aldim.siz kan tahlili yaptirdiniz mi?benim durumumda olan var mi?varsa sonuc ne oldu?ne tavsiye edersiniz?
Ben de memorial a gidiyorum.Kalp atisi icin 22 ocakta cagirdi doktor.insulin direncim yuksek oldugu icin ilac kullaniyorum, zaten dahiliyeye gidecektim.o yuzden tahlil sonuclarini kalp atisi icin gelirken getir dedi.Merhaba Antalyada mı tedavi oldunuz doktorunuz kim? Ben Antalya memorialda mehmey öztürkmen hastasıyım keseleri gördük kalp atışlarını görmeyi bekliyorum 15 ocakta. Henüz benden genel bi tahlil istemedi sağlık ocağındaki hemşire kalp atışlarını duyunca gel tahlil isteyelim dedi
Anladım hayırlısı olsun inşallah son adet tarihiniz nedir? Kese gördünüz mü tek mi çift mi biz çift kese gördük. Allah şifa versin sıkıntı olmasın inş.Ben de memorial a gidiyorum.Kalp atisi icin 22 ocakta cagirdi doktor.insulin direncim yuksek oldugu icin ilac kullaniyorum, zaten dahiliyeye gidecektim.o yuzden tahlil sonuclarini kalp atisi icin gelirken getir dedi.
Son adet tarihi 4 aralik.5+ 0 da tek kese gorduk.siz keseyi ne zaman gördünüz ?Saglikli kucagimiza alalim da tek olmasi benim icin onemli degil.icimde hep bir korku var.ya bir sey olursa diye.o yuzden panik halindeyim.Anladım hayırlısı olsun inşallah son adet tarihiniz nedir? Kese gördünüz mü tek mi çift mi biz çift kese gördük. Allah şifa versin sıkıntı olmasın inş.
Tek olsun çift olsun önemli değil yeter ki sağlıklı olsunlar sağlıklı doğsunlar benim ilk evladım da memorialdaki tedavimde oldu şimdi 5 yaşında ikizi hiç beklemiyordum şok etkisi yarattı bizde. Şimdi de kalp atışlarını duymak için gün sayıyorız biz 5+3 te gördük keseyi kalp için 2 hafta sonrasına gelin dedi ancak ben 10 gün sonrasına randevu aldım 6+5 te duyulur diye umuyorumSon adet tarihi 4 aralik.5+ 0 da tek kese gorduk.siz keseyi ne zaman gördünüz ?Saglikli kucagimiza alalim da tek olmasi benim icin onemli degil.icimde hep bir korku var.ya bir sey olursa diye.o yuzden panik halindeyim.
insallah gittiginizde kalp atislarini duyarsiniz.ben de erken mi cagiriyorlar acaba diye dusunuyordum.acaba soyledigi tarihten 3 -4 gun sonra mi gitsem diye dusunuyorum.benim ilk hamileligim oldugu icin cok heyecanliyim.ne hissedecegimi bile bilemiyorum.hep panik halindeyim.ilk gebeliginizin takibini Mehmet Bey mi yapti?Gebelik boyunca istenilen testleri nerede yaptiriyorsunuz?Memorial bana biraz pahali geliyor.Bazilari devlet hastanesinde de bir doktor belirleyip 2 doktora gidiyormus.Tek olsun çift olsun önemli değil yeter ki sağlıklı olsunlar sağlıklı doğsunlar benim ilk evladım da memorialdaki tedavimde oldu şimdi 5 yaşında ikizi hiç beklemiyordum şok etkisi yarattı bizde. Şimdi de kalp atışlarını duymak için gün sayıyorız biz 5+3 te gördük keseyi kalp için 2 hafta sonrasına gelin dedi ancak ben 10 gün sonrasına randevu aldım 6+5 te duyulur diye umuyorum
Benim ilk doktorum Batu Aydınurazdı. Kızımda 3 ay memoriala sonra başka hastaneye geçmiştim bunda da kalp atışlarını duyunca hastane değiştirmeyi düşünüyoruminsallah gittiginizde kalp atislarini duyarsiniz.ben de erken mi cagiriyorlar acaba diye dusunuyordum.acaba soyledigi tarihten 3 -4 gun sonra mi gitsem diye dusunuyorum.benim ilk hamileligim oldugu icin cok heyecanliyim.ne hissedecegimi bile bilemiyorum.hep panik halindeyim.ilk gebeliginizin takibini Mehmet Bey mi yapti?Gebelik boyunca istenilen testleri nerede yaptiriyorsunuz?Memorial bana biraz pahali geliyor.Bazilari devlet hastanesinde de bir doktor belirleyip 2 doktora gidiyormus.
Insallah kalp atisini duydugumuzda tekrar haberleselim.Riskli gebeliklere bakan bir doktor bulmaya calisacagim.Bakalim hayirlisi.Benim ilk doktorum Batu Aydınurazdı. Kızımda 3 ay memoriala sonra başka hastaneye geçmiştim bunda da kalp atışlarını duyunca hastane değiştirmeyi düşünüyorum