Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .
- Konu Sahibi p0ly__
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ocak 2016
- 1.215
- 994
- 73
- 32
Ne güzel bir haber canım bu ..hayirlisiyla bende dun duydum arkadaslar 6+3 de Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Insallah hepimiz duyarız bende salı gidicem dr'a
insallah canim benim. Normalde adete gore 6+2 yiz ama doktor kontrolunde 6+4 uz suan bizimkisi onden gidiyor :)) lekelenmem geldi oyle gittik doktora normalde bugunde kontrolum. lekelenme de normalmis kullandigim ilaclar yapiyormus. Insallah kucagimizada aliriz bi gunNe güzel bir haber canım bu ..
Insallah hepimiz duyarız bende salı gidicem dr'a
Normalde karindan bakiyorlar canim ama benim lekelenmem filan oldugu icin vajinadan bakmak zorunda kaldiKızlar ben haftaya gidicem kese görmeye inşallah Karından mı yoksa vaginal ultrasonla mı bakıyorlar
- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
benim kızımda doktorum kese ve kalp atışları için hep alttan bakmıştı ama bu gebeliğimde bu doktor kese için üstten baktı büyük ihtimal kalp içinde üstten bakacak. Hayırlısıyla bide ben göreydim şu kuzuların kalp atışlarını gün yaklaştıkça korkum artıyor. hala bir belirtim yok. sabahları ilk uyandığımda hafif bi bulantım oluyor sonra geçiyor. sizlerde var mı bulantı.Kızlar ben haftaya gidicem kese görmeye inşallah Karından mı yoksa vaginal ultrasonla mı bakıyorlar
Bende bulantı yok . Sadece karnımda şişlik var bi de arada batma var .benim kızımda doktorum kese ve kalp atışları için hep alttan bakmıştı ama bu gebeliğimde bu doktor kese için üstten baktı büyük ihtimal kalp içinde üstten bakacak. Hayırlısıyla bide ben göreydim şu kuzuların kalp atışlarını gün yaklaştıkça korkum artıyor. hala bir belirtim yok. sabahları ilk uyandığımda hafif bi bulantım oluyor sonra geçiyor. sizlerde var mı bulantı.
bende hic belirti yok canim . sadece cok uyuyorum o da yani is guc yapma dedigi icin doktorun butun gun yattigim icin sersem gibi oluyorum. bide hala lekelenmelerim devam ediyor.benim kızımda doktorum kese ve kalp atışları için hep alttan bakmıştı ama bu gebeliğimde bu doktor kese için üstten baktı büyük ihtimal kalp içinde üstten bakacak. Hayırlısıyla bide ben göreydim şu kuzuların kalp atışlarını gün yaklaştıkça korkum artıyor. hala bir belirtim yok. sabahları ilk uyandığımda hafif bi bulantım oluyor sonra geçiyor. sizlerde var mı bulantı.
Cok sukur canim benim . Cok sevindim. Rabbim tamamina erdirsinÇok şükür bizde bugün 6+2de kalp atışlarını gördük
- 2 Ocak 2016
- 1.215
- 994
- 73
- 32
aman olmasinda canim. Benim nedense karnim cikmaya basladi zaten vardida hareketsiz kaliyorum yedigimi eritemiyorum hic
- 2 Ocak 2016
- 1.215
- 994
- 73
- 32
Hareketsizlikten olabilir canım dediğin gibi.Ben akşamları meyve ve süt yada yogurt yiyebiliyorum ve bazen bıkac bisküvi yemek yiyemiyorum aksamlari bu daha önce de böyleydi ondan bi siskinligim yok.aman olmasinda canim. Benim nedense karnim cikmaya basladi zaten vardida hareketsiz kaliyorum yedigimi eritemiyorum hic
Bu arada kontrole gittiğinde doktorun herhangi bi vitamin kalsiyum hapı falan verdimi ? Ben daha gitmediğim için bilemiyorum
Verdi canim normalde inofolic kullaniyordum. Ama bebegi ve kalp atisini duyunca 90 gunluk bi vitamin verdi. Yani sana da kesinlikle verir . Insallah sende gorursun bebeginiHareketsizlikten olabilir canım dediğin gibi.Ben akşamları meyve ve süt yada yogurt yiyebiliyorum ve bazen bıkac bisküvi yemek yiyemiyorum aksamlari bu daha önce de böyleydi ondan bi siskinligim yok.
Bu arada kontrole gittiğinde doktorun herhangi bi vitamin kalsiyum hapı falan verdimi ? Ben daha gitmediğim için bilemiyorum
Duyarsin insallah kalp atislarini
Hayirli olsun hamileligin canim. Zaten kanama ve lekelenme olmadigi surece alttan bakilmiyor diye biliyorum.Haftaya inşallah 6+0 oldugumuzda kese gormeye gideceğiz bizde inşallah, karından usg istiyorum öncesi erken olabilir diye böyle randevu aldim. Heyecanlı ve endişeli bir bekleyiş içindeyim..
- 2 Ocak 2016
- 1.215
- 994
- 73
- 32
İnşallah bitanemm inşallah salıyı iple çekiyorumVerdi canim normalde inofolic kullaniyordum. Ama bebegi ve kalp atisini duyunca 90 gunluk bi vitamin verdi. Yani sana da kesinlikle verir . Insallah sende gorursun bebegini
Duyarsin insallah kalp atislarini
Azicik kalmis :) gun dedigin nedir ki valla gozumu acip kapatiyorum ya sabah olmus ya aksam. Omrumuz beklemekle geciyor.İnşallah bitanemm inşallah salıyı iple çekiyorum
- 2 Ocak 2016
- 1.215
- 994
- 73
- 32
Haklısın canım.Azicik kalmis :) gun dedigin nedir ki valla gozumu acip kapatiyorum ya sabah olmus ya aksam. Omrumuz beklemekle geciyor.
Ben hep güneş doğup,battıkça bebeğime hergün bir adım daha yaklaşıyorum diye mutlu oluyordum önceleri belki de kendimi üzmemek için yaptığım birseydi.
Şimdi gerçekten de öyle oldu Allah'a bin şükür : )
- 6 Ocak 2018
- 44
- 42
- 3
- 34
hayirlisiyla bende dun duydum arkadaslar 6+3 de Rabbim isteyen herkese nasip etsin [/QUOTE slm hayırlı olsun canim bende dün gittim sat tarihime göre 7 haftalıkim ama kalp atışını duymadım doktoruma gorede 6+1 dedi karından mi baktı sana doktorun