Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .

Benim doktorum mehmet ozturkmen.memorialda.gebelik takibi de yapiyor.en azindan bu asamada fikrini almani siddetle tavsiye ederim.biz tup bebek icin daha karar asamasindayken oylesine gorusmek icin gittik.adet duzensizligim vardi.hikayemi anlattim.ben annemin seker hastasi oldugunu soylemedigim halde senin insulin direncin yuksek dedi.daha once 8-9 farkli kadin dogumcuya gittim.hormon tahlillerimde bir sey cikmadigi icin adet duzensizligim icin hicbiri yorum yapamamisti.sonra istedigi tahlilleri yaptirdim.gercekten insulin direncim yuksek cikti.endokrinoloji doktoruyla yakin calisma imkani oldugundan bahsetmisti.gercekten bu konuda bilgi sahibi oldugunu dusunuyorum.gebelik takibi muayene ucreti 150 tl.ama riskli donem gecinceye kadar gitmeye deger bence.sonucta kolay elde etmedik bu gebeligi

Çok geçmiş olsun canım benim
Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin hepimize
Umudumuzu kırmasın inşallah
Dua edelim bol bol canım
Stresten uzak duralımmm
Boyle bi tecrubeden sonra elde degil ama allah yasatmasin bir daha baska ne diyelim hepimiz icin hayirlisi olsun

Mehmet öztürkmen mi doktorunuz
Haydi inşallah ya herşey yolunda gider inşallah canım
Kese kalp sıralama o şekilde mi
İlk olunca çok bilgisizim
Evet.Mehmet Özturkmen.evet siralama kese sonra kalp atisi seklinde.gerisini ben de bilmiyorum.insallah ogrenince anlatmaya devam ederim.insallah hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza alabiliriz.sonucu ogrenince ara mutlaka hastaneyi.muayene icin tarih veriyor hemsire hanim.

Tamam tatlım sağol
Ben çok memnunum doktordan
Sende memnun musun ?
Kese kontrol alttan mı ?
Çok soruyorum ama
Kusura bakma canim bilmiyorum
Antalya merkezde misin

evet mehmet beyi duymuştum buradaki bircok kisiden ama ben onu tüp bebekle ilgileniyor sanmıştım sadece gideyim canim doğru söylüyorsun kolay gelmedik bu duruma insan daha bir temkinli oluyor goruseyim kendisiyle cok teşekkür ederim size de hayirli olsun rabbim saglikla kucağıniza almayi nasip etsin

Tamam tatlım sağol
Ben çok memnunum doktordan
Sende memnun musun ?
Kese kontrol alttan mı ?
Çok soruyorum ama
Kusura bakma canim bilmiyorum
Antalya merkezde misin
Hayir.alttan degil.evet merkezdeyim.Doktordan cok memnunum da memorial cok pahali bir yer.sgk işe yaramiyor.riskli gebelik olunca doktoru da birakmak istemiyorum.Hakkimizda hayirlisi.
ilk olunca insan heyecanli oluyor.ben de senin gibiyim .hep panik halindeyim.

Insallah Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Arkadaslar gebelik haftasini nasil hesapladi dokotrunuz gecen sefer bemimkisi adetten saymisti

Merhabalar bebeğinin kalp atışı duyan arkadaşlar kaçıncı haftada duydunuz beni keseyi gördükten bir hafta sonra çağırdi 6+1 olmuş olucam ama erken gibi geliyor zaten merkeze gitmemizde zor tekrar tekrar gitmek istemiyorum ne yapmalıyım biraz daha geç mi gideyim

Canım benim hemfikirim
Pahalı ama doktorumu çok seviyorum
İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Kucağımıza alalım sağsalim inşallah
Hayırlı evlatlar nasip etsin canımmm

Arkadaslar gebelik haftasini nasil hesapladi dokotrunuz gecen sefer bemimkisi adetten saymisti

Aslında kaçıncı günde toplanıp embriyo olduğuna transefere kadar biliyorlar ama işte adeti sat ı ele alıyor doktorlar

Yaaa sorun dra da ulaşamıyorum ayy ilaçta hiç kullanmadım iki günde nasıl böyle fark oldu anlamadım bende..inşallah bbeği kötü etkilemez çok sagol canım özele gideyim olmadı

Ulaşabildin mi canım doktora?

Vajinal bakarsa duyabilirsin. Karından bakarsa bir hafta daha geç gözükebilir. Benim 6+1 de vajinal duyuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…