Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .

canim bilemiyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah kalp atislarini da duyariz

Benim ağrılar birden azaldı demek ki tutunurken ağrı yapmış

Bwnimde azaldi agrilarim
Hatta hicbi sey hissetmiyorum

Sizi de vajinal muane mi yaptı doktor benim keseyi görürken vajinal muaneyle baktı şimdi cuma günü 6+1 de kalp atışı için gidicez onda da aynı mı olur acaba zararı olur diyorum bide benim kese 7cm dedi doktor ama haftaya göre değişiyor

evet vajinal olcum yapti. 7 mm olmasin canim 7 cm cok fazla bu haftalar icin

Bende yarın kalp atışı için gidecez inş aksilik olmaz çok korkuyorum boş gebelik olur diye nolur dua edin kızlar

Benim dün bakıldı 1 cm ölçüldü kese 4hafta altı günlük görünüyor adete göre 5 hafta 6gün normal mi bilemedim

İnşallah duyarız sağ salim cnm bide ağrın varmı senin benim ilk zamanlar cok oluyordu ama keseyi gördüğümden beri ağrım falan yok hiç

inşallah.... benim ağrım yok şuan sadece arada kasılmalarım falan oluyor ama ağrı ilk zamanlar oldu da adet sancısı gibi kısa bir süre sürdü sonra geçti..

Kızlarrrr acil yardımmmm pembe sulu kanama geldi yarın kese için gdicektim bnim gbi olan varmıııı çokkkkk korkuorummmmm

Kızlarrrr acil yardımmmm pembe sulu kanama geldi yarın kese için gdicektim bnim gbi olan varmıııı çokkkkk korkuorummmmm
Niye oldu ki ya inşallah kötü Birsey değildir başıma gelmedi canım Merak ettim nasıl şimdi durumun

Benimde aynen oyleydi canm acile gittim bisey olmaz dediler bende cok korkuyorum ne yapalim rabbim bize bagislasin
Aminnnn cnmmm bnmm rabbimmm hayırlısını bize bagışlasınnn çok yogun kasık ve belim sancılandı kırmızı kanama oldu ve durdu az az lekeleniom şuan sabah doktorum degerlendiricekmiş...

Aminnnn cnmmm bnmm rabbimmm hayırlısını bize bagışlasınnn çok yogun kasık ve belim sancılandı kırmızı kanama oldu ve durdu az az lekeleniom şuan sabah doktorum degerlendiricekmiş...
Cok gecmis olsun canm benimde oyleydi aksam bugun olmadi ama insan hep korkuyor bebegime bisey olur diye Allah yardim etsin doktor size ne soylerse bana da soyleyin olur mu

Cok gecmis olsun canm benimde oyleydi aksam bugun olmadi ama insan hep korkuyor bebegime bisey olur diye Allah yardim etsin doktor size ne soylerse bana da soyleyin olur mu
Cnmmm doktor sabah degerlendiricekmişşş artıkkk bakalım ne dicek akıntı gibi koyu kırmızı gelio seninki nasıldı cnm???

Cnmmm doktor sabah degerlendiricekmişşş artıkkk bakalım ne dicek akıntı gibi koyu kırmızı gelio seninki nasıldı cnm???
Benim 5 gun once kahve rengi pembe tonuydu canm gittim doktora ultrasyonla bakti iyi desi beta hcg ye bakti arymis korma dedi. Dun yemek yaptim ayakta baya kaldim birden sirtima bicak saplar gibi agrim oldu oturmamla kalkmam bi oldu kipkirmizi kan geldi esimi aradim hemen acile gittim orda tekrar kan falan aldilar eve gonderdi nor.al ara ara devam edermis istanbuldaki doktorumu aradim oda aynisini dedi ne bileym canm ya rabbm bize bagislasin

Kızlar kaç hafta oldugunuzu nasıl hesaplıyorsunuz ?
Değeriniz kaç oldugunda kese görünüyor kalp duyuluyor

Cnm bnm bi kızım var aynı bu şekilde oldu kanama ama bu kadar yogun hatırlamıorum rabbim hayırlısını nasip etsin bize yarın muayeneden sonra konuşalım hakkımızda hayırlısı cnm dua edelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…