Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .

Kızlar benim de 6+5 bugun başından beri kasıklarımda sancılar oluyor hatta gaz da cok rahatsız ediyor ama bu akşam resmen regl sancısı gibi oldu çok korkuyorum. Hiç böyle sancılar yaşayan varmı
Ben aynı durumdaım hala sancılarım tam anlamıyla geçmedi daha cumartesi keseyi görmeye gtcez çok tedirgin oluorum agrılar çok yogunlaşınca...

Selam kızlar herkese merhaba çok şükür ki bizde bugün vajinal muayene ile keseyi gördük çok şükür. Önce karından baktı emin olamadı alttan baktı minicik nasıl noktamı gördü çok şükür tek kese transferin 23. Günü bugün. Son adet tarihine göre 5+2 oluyor bana da doktorum bi hafta sonra gel dedi ama erken geliyor ben ptesi değil de cumaya alıcam randevu garanti olsın

Ben 6+0 duyamadim vajinal. Dr olabilir haftaya duymamiz lazim dedi ve yarin randevum var insAllah duyarim cok heycanliyim.
Sizin de zorsa gitmeniz isterseniz biraz 6.haftanin ortalarinda gidin en azindan daha garanti olur

Benim de bugün kese göründü çok şükür karından göründü alttan da bakıldı adete göre 5+6 ama resimde 4+6 yazıyor transferin 18.günü bugün anlamadım bir de benim transfer geç oldu 22.gündü

Hayırlı olsın kağıdın neresinde yazıyor acaba hafta günü benim doktorum gün ile ilgili bişey demedi vajinal muayene ile keseyi gördü o kadar

Karından bakarken epey bastırdı bi şey olmaz dedi ama keşke direk alttan baktırsaydım sizin hemen göründü mü karından

canım benim birisi 6+3 diğeri 6+4 dü kalp atışlarını duyduğumuzda.. bizi de keseyi gördükten 1 hafta sonra çağırmıştı.. normal bi zaman bence git dinle :)

canım benim birisi 6+3 diğeri 6+4 dü kalp atışlarını duyduğumuzda.. bizi de keseyi gördükten 1 hafta sonra çağırmıştı.. normal bi zaman bence git dinle :)
İnşallah duyarız sağ salim cnm bide ağrın varmı senin benim ilk zamanlar cok oluyordu ama keseyi gördüğümden beri ağrım falan yok hiç

Kizlar sizin kesenizi dr.lar cm olarak olctu mu?
Benimki olcmedi de acaba bende bi sıkınti mi var dedim

Kizlar sizin kesenizi dr.lar cm olarak olctu mu?
Benimki olcmedi de acaba bende bi sıkınti mi var dedim
Canım hiç üzülme benimde ölçmedi karından baktı önce minik bişey görüyorum emin olmam lazım dedi vajinal baktı keseyi gördü çık şükür küçük dedi resmini verdi hiç dert etme ben bugün kahroldum hep sabahta lekelenmem olmuştu biraz kesin düştü fln diye ama kan verdim çok şükür iyi çıktı değerim beta hcg ye göre zaten 3/4 hafta gözüküyor ve muayenede görünmeyebilir demişti oradaki doktor bende haftaya randevu verdi kendi doktorum ama bi 10 gün sonra gidicem hem garanti olsun hem belki kalp atışı duyulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…