Benim de ilk hamileligim.Her an bir sey olacak stresiyle kontrol gunlerini bekliyorum.
9 haftalik oldu benim.genel kontrolden bahsediyorum.Test gününüz ne zaman
Ben yarın artış var mı
Tekrar kan vereceğim
9 haftalik oldu benim.genel kontrolden bahsediyorum.
Pazartesi test sonucunu ogrenince hastaneyi arayip soyluyorsunuz.size keseyi gormek icin gun veriyorlar.kese icin gidince 2 hafta sonra kalp atisi icin cagiriyorlar.sonra 3 hafta sonra tekrar gel kontrole dediler.daha kontrole gitmedim..bu arada doktorumuz ayni.(antalyada hangi doktora gidilir diye bir konu vardi oradan hatirladim sizi)Nasıl ilerliyor hiç bilmiyorum
Mesela ayda 1 defa mı kontrol ?
Doktorunuz kim ?
yaa off bilmediğim ne cok sey var dr 10gun icinde istedi daha öncesinde insülin direncine falan bakilmadi Hayır dosya açıldığında annem seker hastasi diyince istedi dr105 cikmasi sizin de bir seker hastasi adayi oldugunuzu gosterir.yani gebelik sekerinizin cikma ihtimali cok yuksek.muhtemelen benim durumumdasiniz.daha once insulin direncinize bakildi mi?Kadin dogum doktorunuz hakli olarak tedbir almak istiyor ancak dahiliyeye yonlendirmemis olmasi sasirtti.seker yuklemesini hemen mi yapmak istiyor? ben dahiliyeye gittim.endokrinolojiye yonlendirdi.bu arada evet antalyadayim.sizin doktorunuz kim?tup bebek mi?simdi kime gitmeyi dusunuyorsunuz?
tebrik ederimTecrübesiz bir anne adayı var burda
Pazartesi test sonucunu ogrenince hastaneyi arayip soyluyorsunuz.size keseyi gormek icin gun veriyorlar.kese icin gidince 2 hafta sonra kalp atisi icin cagiriyorlar.sonra 3 hafta sonra tekrar gel kontrole dediler.daha kontrole gitmedim..bu arada doktorumuz ayni.(antalyada hangi doktora gidilir diye bir konu vardi oradan hatirladim sizi)
tebrik ederim
insallah canım güzel haberlerini bekliyoruz :)Teşekkür ederim
İnşallah artmıştır
Sabah 2.bhgc vereceğim
Ben dayanamadim aksamdan verdim 500 cikmis yarin doktrla gorusucez kese icin ne zaman cagircak bakalimTest gününüz ne zaman
Ben yarın artış var mı
Tekrar kan vereceğim
insallah canım güzel haberlerini bekliyoruz :)
Demek ki benim iki katına çıkmalı ki kese için çağırsınBen dayanamadim aksamdan verdim 500 cikmis yarin doktrla gorusucez kese icin ne zaman cagircak bakalim
2. Artis iyiyse genelde 3.istemiyolar kese icin gun veriyolar hayirlisi insallahDemek ki benim iki katına çıkmalı ki kese için çağırsın
2. Artis iyiyse genelde 3.istemiyolar kese icin gun veriyolar hayirlisi insallah
Hayir bnim ilkindede olmamsti ama kismet olu dogum oldu olmustur demekki artis sabah erken verde bekletme biziİnşallah öyle olur canım
Peki yerleşme kanaması herkeste olur mu ?
Benim bugun midem kazınıyor gibi
Hiç belirtim yok
Hayir bnim ilkindede olmamsti ama kismet olu dogum oldu olmustur demekki artis sabah erken verde bekletme bizi
Hayirlisiİnşallah olumlu olur
8 de gideceğim inşallah
Allah nasip ederse canım
Hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?