• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .

Nasıl ilerliyor hiç bilmiyorum
Mesela ayda 1 defa mı kontrol ?
Doktorunuz kim ?
Pazartesi test sonucunu ogrenince hastaneyi arayip soyluyorsunuz.size keseyi gormek icin gun veriyorlar.kese icin gidince 2 hafta sonra kalp atisi icin cagiriyorlar.sonra 3 hafta sonra tekrar gel kontrole dediler.daha kontrole gitmedim..bu arada doktorumuz ayni.(antalyada hangi doktora gidilir diye bir konu vardi oradan hatirladim sizi)

105 cikmasi sizin de bir seker hastasi adayi oldugunuzu gosterir.yani gebelik sekerinizin cikma ihtimali cok yuksek.muhtemelen benim durumumdasiniz.daha once insulin direncinize bakildi mi?Kadin dogum doktorunuz hakli olarak tedbir almak istiyor ancak dahiliyeye yonlendirmemis olmasi sasirtti.seker yuklemesini hemen mi yapmak istiyor? ben dahiliyeye gittim.endokrinolojiye yonlendirdi.bu arada evet antalyadayim.sizin doktorunuz kim?tup bebek mi?simdi kime gitmeyi dusunuyorsunuz?
yaa off bilmediğim ne cok sey var dr 10gun icinde istedi daha öncesinde insülin direncine falan bakilmadi Hayır dosya açıldığında annem seker hastasi diyince istedi dr
evet benim tüp bebek antalya ivf murat bey kendisi cok iyi bir doktor sag olsun bundan sonrasi icin antalyada gebelik takibi icin doktor arıyorum ve cok bilmiyorum kimler var önerebileceginiz?

Pazartesi test sonucunu ogrenince hastaneyi arayip soyluyorsunuz.size keseyi gormek icin gun veriyorlar.kese icin gidince 2 hafta sonra kalp atisi icin cagiriyorlar.sonra 3 hafta sonra tekrar gel kontrole dediler.daha kontrole gitmedim..bu arada doktorumuz ayni.(antalyada hangi doktora gidilir diye bir konu vardi oradan hatirladim sizi)

Mehmet öztürkmen mi doktorunuz
Haydi inşallah ya herşey yolunda gider inşallah canım
Kese kalp sıralama o şekilde mi
İlk olunca çok bilgisizim

Benim ara ara lekelenmem oluyor rengi pembe mi kahverengine donuyor karnim agiriyor tecrubeli olan yazar mi bana lutfen

Back