• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .

Haftanızı nasıl hesaplıyorsunuz adet tarihine göre mi transfere göre mi benim iki hesap bir hafta falan oynuyor kimi transfer artı 15 gün diyor bilemedim daha keseye bakılmadı ayrıca

merhaba herkese dün keseyi görmeye gittigimizde annem seker hastasi olduğu için doktor seker yüklemesi testi yaptirmami söyledi ama ben istemiyorum sizce ne yapmaliyim?

merhaba herkese dün keseyi görmeye gittigimizde annem seker hastasi olduğu için doktor seker yüklemesi testi yaptirmami söyledi ama ben istemiyorum sizce ne yapmaliyim?
Benimde babam şeker hastası ama bişe demedi dr benim şekerim normal çıktığı için ama zamanı gelince genetik oldugu için yaptrcam

Yaptır canım bi kaybin olmaz 2 tane küçük tulumba tatlısi yada 2 dilim baklava yedin gibi düşün aynı şey .Ki hamileyken bunları canımız çekiyor ve yiyoruz en azından bi problem olursa dikkat ederiz.

Yaptır canım bi kaybin olmaz 2 tane küçük tulumba tatlısi yada 2 dilim baklava yedin gibi düşün aynı şey .Ki hamileyken bunları canımız çekiyor ve yiyoruz en azından bi problem olursa dikkat ederiz.
haklısın canım yaptirayim en iyisi aciklaman icin cok teşekkür ederim

Ya kızlar bende bişe sorcam, sağlık ocağında tsh ım ölçüldü 3.5 çıktı sevindim iki gün sonra tekrar devlet hastanesinde ölçüldü 5.5 çıktı yani sınırın üzerinde..dahiliyeye gün almaya çalıştığımda 23 üne veriyo napıcam burasıda doğu tek hastane var özel var ama of orayda güvenemiyorum napsamki :(

Ya kızlar bende bişe sorcam, sağlık ocağında tsh ım ölçüldü 3.5 çıktı sevindim iki gün sonra tekrar devlet hastanesinde ölçüldü 5.5 çıktı yani sınırın üzerinde..dahiliyeye gün almaya çalıştığımda 23 üne veriyo napıcam burasıda doğu tek hastane var özel var ama of orayda güvenemiyorum napsamki :KK43:

Canım benim de gebelik haberini aldığımda 5 ti ilaç kullanmama rağmen. Sonra dozu artırıldı ilacın.
Dahiliye ile görüşemiyorsan Tüp bebek doktorun ile muhakkak görüş o sana yardımcı olur. Gebelikte önemlidir tsh. Ama çok yüksek değil endişe etme hemen. Hamile olduğunu öğrenip 15 çıkan bile var dedi bana dahiliyeci.

Canım benim de gebelik haberini aldığımda 5 ti ilaç kullanmama rağmen. Sonra dozu artırıldı ilacın.
Dahiliye ile görüşemiyorsan Tüp bebek doktorun ile muhakkak görüş o sana yardımcı olur. Gebelikte önemlidir tsh. Ama çok yüksek değil endişe etme hemen. Hamile olduğunu öğrenip 15 çıkan bile var dedi bana dahiliyeci.
Yaaa sorun dra da ulaşamıyorum :( ayy ilaçta hiç kullanmadım iki günde nasıl böyle fark oldu anlamadım bende..inşallah bbeği kötü etkilemez çok sagol canım özele gideyim olmadı :(

Kızlar benim de 6+5 bugun başından beri kasıklarımda sancılar oluyor hatta gaz da cok rahatsız ediyor ama bu akşam resmen regl sancısı gibi oldu çok korkuyorum. Hiç böyle sancılar yaşayan varmı

Endokrinolojiye gittin mi?bende de insulin direnci yuksek.doktorum endokrinolojiye yonlendirdi.Kalp atisini duymadan seker yuklemesi icin erken degil mi?kaldi ki senin sekerin de yok anladigim kadariyla.10-12 haftadan once yapilmaz diye dusunuyorum.tabi doktorun daha iyi bilir.bence bir de endokrinolojiye git.

Son düzenleme:
Endokrinolojiye gittin mi?bende de insulin direnci yuksek.doktorum endokrinolojiye yonlendirdi.Kalp atisini duymadan seker yuklemesi icin erken degil mi?kaldi ki senin sekerin de yok anladigim kadariyla.10-12 haftadan once yapilmaz diye dusunuyorum.tabi doktorun daha iyi bilir.bence bir de endokrinolojiye git.
yok Hayır gitmedim söylediğiniz bölüm hakkında da bilgi sahibi degilim maalesef :( dr bir sey de demedi bu konuda ben de erken olduğunu düşündüğüm icin tereddüt etmistim açıkçası evet ben de seker hastalığı yok hatta sık sık annemin aletinden ölcüyorum 105 falan çıkıyor tabi gizli şeker var mi bilemiyorum hafta sonu normal bir kadın dogumcuya da gidicem ne diyecek bakalim tesekkür ederim cevabiniz icin
siz de benim gibi antalya da mi tedavi görüyorsunuz?

yok Hayır gitmedim söylediğiniz bölüm hakkında da bilgi sahibi degilim maalesef :KK43: dr bir sey de demedi bu konuda ben de erken olduğunu düşündüğüm icin tereddüt etmistim açıkçası evet ben de seker hastalığı yok hatta sık sık annemin aletinden ölcüyorum 105 falan çıkıyor tabi gizli şeker var mi bilemiyorum hafta sonu normal bir kadın dogumcuya da gidicem ne diyecek bakalim tesekkür ederim cevabiniz icin
siz de benim gibi antalya da mi tedavi görüyorsunuz?
105 cikmasi sizin de bir seker hastasi adayi oldugunuzu gosterir.yani gebelik sekerinizin cikma ihtimali cok yuksek.muhtemelen benim durumumdasiniz.daha once insulin direncinize bakildi mi?Kadin dogum doktorunuz hakli olarak tedbir almak istiyor ancak dahiliyeye yonlendirmemis olmasi sasirtti.seker yuklemesini hemen mi yapmak istiyor? ben dahiliyeye gittim.endokrinolojiye yonlendirdi.bu arada evet antalyadayim.sizin doktorunuz kim?tup bebek mi?simdi kime gitmeyi dusunuyorsunuz?

Back