Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .

2.000 den sonra vajinadan görünüyor vajinaldan bakacaktır belki

Merhaba arkadaşlar benim biraz önce jel geri geldi tortu şeklinde daha öncede gelmişti az miktarda ama bu sefer daha çok ve siyah renkte parçalı benim durumu mu yaşayan var mı ne yapcagimi bilemiyorum bu saatte doktorada ulasamam

Arkadaşlar çok şükür bugün yavrumun kalp atışını duydum inanılmaz duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada 7. haftadayım
Maşallah cnm Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin kalp atışını duyunca biraktigin ilaç oldu mu hiç

Arkadaşlar çok şükür bugün yavrumun kalp atışını duydum inanılmaz duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada 7. haftadayım
Hayırlı ugurlu olsun Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Tam olarak 7+0 mısınız bir de karından mı vajinal ultrasondamı dinlediniz kalp atışını

cok şükür canim benim gördük kesesi var beslenme kesesi de var kendini iki hafta sonra gorucem insallah sag ol düşündüğün icin
Maşallah canim
Sağlıkla kucağına alırsın insallah.
Böyle güzel haberler almak mutlu ediyor insani isteyen herkese nasip olsun

Senin kaçıncı haftadı cnm kalp atışı için kacinci haftada çağırdi benim bugün keseyi görünce 5+1 di haftaya da 6+3 de gitmeyi düşünüyorum
canim bana da 5.hafta dedi artisini soylemedi ama benim kendi hesabima göre 5+2 :) bana da haftaya gelin dediler ama izin almam sıkıntı olduğu için diger hafta sonuna aldim iki hafta sonrasına yani ama sabredemem bana yakın bir hastaneye giderim diye düşünüyorum :)

İyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…