- 24 Aralık 2015
- 230
- 169
- 103
5+1 olucam cnm beni erken çağırdı senin kaç olucak çağırdığı günaynen canim hayirlisi. Baan da dr. Pazartesi gel dedi. Kese icin degil mi cuma gunu gideceksin? Kacinci haftada olacaksin cuma gunu canim?
2.000 den sonra vajinadan görünüyor vajinaldan bakacaktır belkiMerhaba arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum normalde hep okuduğum burada herkes kan tahlilinden sonucu öğrendikten 10 15 gün sonra keseyi görmeye çağırıyorlar ama beni 4 gün sonra çağırdı benim gibi olan var mı son değerim 1417 di yüksek olduğundan mi
Benim muaneye gittiğimde 5+1 olucak cnm senin kaç olucak muaneye çağırdığındaaynen canim hayirlisi. Baan da dr. Pazartesi gel dedi. Kese icin degil mi cuma gunu gideceksin? Kacinci haftada olacaksin cuma gunu canim?
4+4 olucam canim. Ama bugun bende hicbir his yok. Nedenini bilmiyorumBenim muaneye gittiğimde 5+1 olucak cnm senin kaç olucak muaneye çağırdığında
Maşallah cnm Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin kalp atışını duyunca biraktigin ilaç oldu mu hiçArkadaşlar çok şükür bugün yavrumun kalp atışını duydum inanılmaz duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada 7. haftadayım
Hayırlı ugurlu olsun Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Tam olarak 7+0 mısınız bir de karından mı vajinal ultrasondamı dinlediniz kalp atışınıArkadaşlar çok şükür bugün yavrumun kalp atışını duydum inanılmaz duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada 7. haftadayım
Ne yaptin canım gördün inşallah bebisinikızlar ben de keseyi görücem insallah bugün noolur bana da dua edin
cok şükür canim benim gördük kesesi var beslenme kesesi de var kendini iki hafta sonra gorucem insallah sag ol düşündüğün icinNe yaptin canım gördün inşallah bebisini
Maşallah canimcok şükür canim benim gördük kesesi var beslenme kesesi de var kendini iki hafta sonra gorucem insallah sag ol düşündüğün icin
Senin kaçıncı haftadı cnm kalp atışı için kacinci haftada çağırdi benim bugün keseyi görünce 5+1 di haftaya da 6+3 de gitmeyi düşünüyorumAmin canim insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin sen de insallah sag salim kucağına alırsın bebisini
canim bana da 5.hafta dedi artisini soylemedi ama benim kendi hesabima göre 5+2 :) bana da haftaya gelin dediler ama izin almam sıkıntı olduğu için diger hafta sonuna aldim iki hafta sonrasına yani ama sabredemem bana yakın bir hastaneye giderim diye düşünüyorum :)Senin kaçıncı haftadı cnm kalp atışı için kacinci haftada çağırdi benim bugün keseyi görünce 5+1 di haftaya da 6+3 de gitmeyi düşünüyorum
Evet cnm 2 embriyo transfer edilmişti ama tek kese gördük hayırlısıEsmeralda1004 canim senin cift embriyo konmustu değil mi? iki keseyi de görmüşsundur insallah
evet canim hayırlısı Allah bu evladına uzun ömür versinEvet cnm 2 embriyo transfer edilmişti ama tek kese gördük hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?