Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .

Kızlar benimde jelden yanma oluyo bazen acıyo bildigin bıçak sokmuş gibi bide çok gazım var niye yaw

Kizlar meraba
Biraz once ilk muayenemi oldum doktorum 6+1 dedi. Keseyi ve yolk sacını gordu ama alttan muayene etmesine rağmen kalp atışını duyamadı. Endişelenme haftaya gel dedi ve bazı kan testleri verdi. Onları yaptırarak haftaya gelicem ama okuduklarıma göre genelde alttan muayenede kalp atışı duyuluyordu merak ettim sizlerden bu zamanlarda duyamayan olmuşmuydu

Kizlar size bir sorum var benim 3.gun embriyosu?
7.gun 44
9.gun 163
11.gun 354
En son degerim daha az artmis boyle olan var mi aranizda acaba?

Ben duydum ama 50-60 arasi atiyor. Hic begenmedim en az 100 olmaliydi dedi bu arada burdaki takvimde 8 hafta gorunuyor bu yanlis ama duzeltemedim. Ultrasonda 6+1 cikti bugun

Ben duydum ama 50-60 arasi atiyor. Hic begenmedim en az 100 olmaliydi dedi bu arada burdaki takvimde 8 hafta gorunuyor bu yanlis ama duzeltemedim. Ultrasonda 6+1 cikti bugun
Canımm iyimisin dr a mı gittin bugün? Bol bol dinlen el mübdi diye tesbih çek ve kurandaki şifa ayetlerini oku 7 tanee Rabbim bebeğini sana bağışlasın bişe olmaz korkma

Benim 5*5 de kese boştu karından bakmıştı dr sınra başka dr a gittim 6*3 de karından bebeğide gördüm kalbide duydum başka dr a git...kimi drlar muayere parası almak için böyle davranıyo bence...mahvetmişti beni o ilk dr

Ya aslında tüp bebek yaptırdıgım yere gittim orda muayene oldum ve haftaya cagırdıgında da ayrıca ücret almiycak ama sanırım biraz kötü bi durum Allahım çok korkuyorum bu kadar yaklaşmışken.. Rabbim hayırlısını nasip etsin

Ya öyle düşünmeyin ne güzel duymuşsunuz kalp atışını işte hemde karından duymuşsunuz biz bu şekilde bile duyamadık Rabbim hayırlısını nasip etsin

Amin canım bak yolk sacı görmüşsün ne güzel o bebeğin oldugunu gösterir çok küçük olduğu için görmemiş olabilir

Canımm iyimisin dr a mı gittin bugün? Bol bol dinlen el mübdi diye tesbih çek ve kurandaki şifa ayetlerini oku 7 tanee Rabbim bebeğini sana bağışlasın bişe olmaz korkma
Insallah canim zaten zar zor sahip olduk Allahim bize saglikla bagislasin. Ya şafi cekiyorum ama her duayi okuyorum onun disinda bildigim. Beklemek zor geliyor

Insallah canim zaten zar zor sahip olduk Allahim bize saglikla bagislasin. Ya şafi cekiyorum ama her duayi okuyorum onun disinda bildigim. Beklemek zor geliyor
Daha minicik annesi pirinç tanesi kadar Allahım güç kuvvet versin, ya muhafız, ya varis i de okuyorum..bide el mübdiyi düşük tehlikesi olan okusun yazmışlar bende onu okuyorum eşimde okuyo sende oku

Benim değerlerimde 2 katı gitmedi dr düşük olcak dedi ama kalbini duyduk çok şükür
canim cevabin icin tesekkur ederim. Aslinda ilkinde 4 kata yakin ikincisinde 2 kati kadar artti cok sukur Allah.a ben sadece ilki gibi 4 kat artar sandim. O yuzden sasirdim. Yoksa Allah.a sukur 2 kati artti. Acaba boyle olan var mi diye merak ettim

Merhaba arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum normalde hep okuduğum burada herkes kan tahlilinden sonucu öğrendikten 10 15 gün sonra keseyi görmeye çağırıyorlar ama beni 4 gün sonra çağırdı benim gibi olan var mı son değerim 1417 di yüksek olduğundan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…