tesekkur ederim canim. Cok sukur degerlerim icin hala inanamiyorum gordugum sayilara. Tabi onemli olan sayilar degil bebegin saglikla buyumesi dogmasi. Allah bana da o gunleri gostereck mi o minicik kalbi duymayi? Insallah gorurum...Sonucun guzel cikmis canim . 10 gun sonra insallah keseyi gorebilirsin. Belki cok kucuk bebegide gorursun insallah
Insallah canim benim . Doktorun ne zaman gel dedi pekitesekkur ederim canim. Cok sukur degerlerim icin hala inanamiyorum gordugum sayilara. Tabi onemli olan sayilar degil bebegin saglikla buyumesi dogmasi. Allah bana da o gunleri gostereck mi o minicik kalbi duymayi? Insallah gorurum...
daha test gunum carsamba ben erken test yaptim. Yani dr.um bilmiyor daha test degerlerimj. Carsamba gideyim bakalim ne diyecekInsallah canim benim . Doktorun ne zaman gel dedi peki
Canim hayirli olsun degerin cok güzel artmis.saglikla devami gelsin inspinkc canim tesekkur ederim destegin icin dun aksam test verdim. Ustte yazdim canim.
amin canim sagol insallah boyle gider Allahin izniyle.Canim hayirli olsun degerin cok güzel artmis.saglikla devami gelsin ins
Progestrron kullanıyorsanız akıntı çok oluyor bende de oluyordu halende oluyorKızlar akıntınız geliyor mu ara ara lavaboya koşup kontrol ediyorum sanki adet olmuş hissi yaşıyorum siz de var mı öyle durum?
%60 lık artış yeterli içinizi ferah tutun inş bebeğiniz sizinleMerhaba arkadaşlar 11.gün beta hcg değerim :817 di 13.gün: 1417 bugün tam iki katı olmamış benim durumumu yaşayan var mı hiç doktor cuma günü gel bakalım dedi
Başınızdan birşey olmaz sıcakla yıkanmama nedenimiz vucut gevşemesin sauna etkisi yaratmasın diye vucudunuz esnememiştir saçınızı yıkarken merak etmeyinKizlar size bir sey sorabilir miyim?
Hani sicak suyla dus almayi diyorlar ya
Benim bugun 10.gunum
Sadece basimi farkinda olmadan sicak suyla yikadim bir sey olur mu
Unuttum sicakligi?
tesekkur ederim cevabin icinBaşınızdan birşey olmaz sıcakla yıkanmama nedenimiz vucut gevşemesin sauna etkisi yaratmasın diye vucudunuz esnememiştir saçınızı yıkarken merak etmeyin
Panik yapma kuzum herşey yolunda artışın gayet iyi.Benim ilk değer 571 ikincisi 983tü tam katlamamisti ama daha test yapmanıza gerek yok deyip gün vermişlerdi kese için hatta kese görmeye gttigim gün kalp atışını da duymuştum : ) Darısı başına inşallah stres yapıp mercimeği üzme.Merhaba arkadaşlar 11.gün beta hcg değerim :817 di 13.gün: 1417 bugün tam iki katı olmamış benim durumumu yaşayan var mı hiç doktor cuma günü gel bakalım dedi
Sağol cnm içimi rahatlattin valla cuma ya gün sayıyorum bakalım inşallah banada nasip olur kalp atışını duymakPanik yapma kuzum herşey yolunda artışın gayet iyi.Benim ilk değer 571 ikincisi 983tü tam katlamamisti ama daha test yapmanıza gerek yok deyip gün vermişlerdi kese için hatta kese görmeye gttigim gün kalp atışını da duymuştum : ) Darısı başına inşallah stres yapıp mercimeği üzme.
Agrilar falan bende de var :) olmadimi panikliyorum o dereceKızlarrr keseyi görmek için bnde gün sayıyorum ama acayip vajinada agrım oluo progestan kamsül bni çok tahriş etti acayip agrım batmam kasık agrım yanmam oluo sizdede varmı bu durum lütfen yardımmmm
Aynen aynen :) minnosum yer yapiyor kendine minik kusum fabrika gibi calisiyorAğrı olmayınca acaba diyorum boşver şiddetli değilse işler yolunda denektir içerde bir faaliyet var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?