- 29 Ocak 2018
- 286
- 563
- 18
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anliyorum seni canim ilkinde yasadigin olumsuzluktan etkilenmissin hakli olarak.bende ayniyim cunku.peki kan testi ne zmn yaptircaksin.ins degerin ikiye katlarevet canim ilk verdigim kanda pozitif cikti ama biliyorsun artis gostermesi e ikiye katlanmasi gerekli gelismesi icin. Ilk denememde artti ama ikiye katlanmadi ve kalbi atmadigi icin dusuk yaptim. Bunda insallah oyle bir sey olmaz. Korkuyorum olur diye. Aslinda belirtim şoyle 3 gundur sabah kalktigimda kasigimda inanilmaz bir baski hissediyorum ve goguslerimde hassasiyet ama gun icinde geciyor. Gece oldu ya suanda yine basladi. Bilmiyorum. Gun icinde yok bisey farketmiyorum
Benimde 13.gün 983 çıkmıştı dr'um kasık ağrıların olabilir sakın endişelenme bebek yerleşmeye çalışıcak rahimde yer açıcak kendine demişti. İcin rahat olsun endişelenme degerinde çok güzel masallahMerhaba arkadaşlar benim de 11.gün beta hcg değerim 817 çıktı çok şükür 2 tane 5.gün embriyosuydu ama kasik ağrım devam ediyor sürekli batma var kasigimda korkuyorum benim gibi kasik ağrısı yaşayan oldu mu çok
Sağol cnm inşallah senin ikiz mi tek miBenimde 13.gün 983 çıkmıştı dr'um kasık ağrıların olabilir sakın endişelenme bebek yerleşmeye çalışıcak rahimde yer açıcak kendine demişti. İcin rahat olsun endişelenme degerinde çok güzel masallah
Tek canim.Değer yüksek diye bende ikiz olabilir diye düşünmüştüm ama nasip belki seninki ikizdir. Sağlıkla kucağımıza alalım önemli olan o 1 yada 2 ne farkeder dimi : )Sağol cnm inşallah senin ikiz mi tek mi
Aynen cnm hiç önemli değil sağlıklı olsun kucağımiza alalım sağ salim ben belirtiler ağrılar çok olduğu için ikiz diye mi diye düşünüyorumTek canim.Değer yüksek diye bende ikiz olabilir diye düşünmüştüm ama nasip belki seninki ikizdir. Sağlıkla kucağımıza alalım önemli olan o 1 yada 2 ne farkeder dimi : )
İkiz mi tekiz mi keşke belirtilerle anlayabilsek canım ama mümkün değil malesef.Anca muayenede dr görüp söyleyebiliyorsen tek bebek gibi düşün.Muayenede Dr ikiz derse surpriz olsun sana annesi : )Aynen cnm hiç önemli değil sağlıklı olsun kucağımiza alalım sağ salim ben belirtiler ağrılar çok olduğu için ikiz diye mi diye düşünüyorum
Senin kaçıncı günün cnm ağrıların devam ediyor muİkiz mi tekiz mi keşke belirtilerle anlayabilsek canım ama mümkün değil malesef.Anca muayenede dr görüp söyleyebiliyorsen tek bebek gibi düşün.Muayenede Dr ikiz derse surpriz olsun sana annesi : )
Senin kaçıncı günün cnm ağrıların devam ediyor mu
İnşallah iyidir herşey cnm sağ salim atlatırsın benim yarin tekrar lan vericem inşallah katlanır değer sonra cuma günü muaneye gel dedi doktor biz hafta sonu gideriz diyoruz inşallah önce bi yarını atlatırım sağ salim
Tam 9 haftalık şuan canım.Çok arada oluyor batma.En çok mide bulantim ve kusma var her an her saniye kusabiliyorum
Salı günü de kontrolüm var herşey yolundadır insallah.Senin kontrol ne zaman bellimi
İnşallah canım haber verirsin.Sakın strese sokma kendini bugünden canım için rahat olsun değer güzel çünkü olumlu düşünİnşallah iyidir herşey cnm sağ salim atlatırsın benim yarin tekrar lan vericem inşallah katlanır değer sonra cuma günü muaneye gel dedi doktor biz hafta sonu gideriz diyoruz inşallah önce bi yarını atlatırım sağ salim
Ķizlar aranizda
Transferden sonra
kan sulandirici iğne ve
Pregoston iğne kullanıp hamile kalan var mı
Kesinlikle doğru yöntem
İlk tadavimde bi tek estrofem kullanmıştım
Bu tedavide 2 iğne ve 5 hap verdi doktor
Daha mı iyi acaba bilemedim
Kesinlikle en iyi yöntem bu ben doktora baskı ile iğne yazdırdım (vajina jeli yeterli bulmuştu)Ķizlar aranizda
Transferden sonra
kan sulandirici iğne ve
Pregoston iğne kullanıp hamile kalan var mı
İlk tadavimde bi tek estrofem kullanmıştım
Bu tedavide 2 iğne ve 5 hap verdi doktor
Daha mı iyi acaba bilemedim
Anladım canım teşekkürler cevabınız içinKesinlikle en iyi yöntem bu ben doktora baskı ile iğne yazdırdım (vajina jeli yeterli bulmuştu)
Sonucun guzel cikmis canim . 10 gun sonra insallah keseyi gorebilirsin. Belki cok kucuk bebegide gorursun insallahKizlar ben daha dr.uma gitmedim normal test gunum 7 subat
3.gun embriyosu. 7.gun 44 cikti degerim. 9.gun 163. Insallah bende kese ve kalp atisi icin dr.uma giderim.