Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .

Benimkinde hiçbir belirti vermemişti zaten kadın doğumcum ilaçların etkisi ile göğüs dolgunluğu olduğunu demişti olursa bir budur hatta kadınların belirtilere çok anlam yüklediğine ufacık şeyleri bile belirti olarak sunduğunu demişti

Anliyorum seni canim ilkinde yasadigin olumsuzluktan etkilenmissin hakli olarak.bende ayniyim cunku.peki kan testi ne zmn yaptircaksin.ins degerin ikiye katlar

Merhaba arkadaşlar benim de 11.gün beta hcg değerim 817 çıktı çok şükür 2 tane 5.gün embriyosuydu ama kasik ağrım devam ediyor sürekli batma var kasigimda korkuyorum benim gibi kasik ağrısı yaşayan oldu mu çok

Benimde 13.gün 983 çıkmıştı dr'um kasık ağrıların olabilir sakın endişelenme bebek yerleşmeye çalışıcak rahimde yer açıcak kendine demişti. İcin rahat olsun endişelenme degerinde çok güzel masallah

Sağol cnm inşallah senin ikiz mi tek mi

Tek canim.Değer yüksek diye bende ikiz olabilir diye düşünmüştüm ama nasip belki seninki ikizdir. Sağlıkla kucağımıza alalım önemli olan o 1 yada 2 ne farkeder dimi : )
Aynen cnm hiç önemli değil sağlıklı olsun kucağımiza alalım sağ salim ben belirtiler ağrılar çok olduğu için ikiz diye mi diye düşünüyorum

Aynen cnm hiç önemli değil sağlıklı olsun kucağımiza alalım sağ salim ben belirtiler ağrılar çok olduğu için ikiz diye mi diye düşünüyorum
İkiz mi tekiz mi keşke belirtilerle anlayabilsek canım ama mümkün değil malesef.Anca muayenede dr görüp söyleyebiliyorsen tek bebek gibi düşün.Muayenede Dr ikiz derse surpriz olsun sana annesi : )

İkiz mi tekiz mi keşke belirtilerle anlayabilsek canım ama mümkün değil malesef.Anca muayenede dr görüp söyleyebiliyorsen tek bebek gibi düşün.Muayenede Dr ikiz derse surpriz olsun sana annesi : )
Senin kaçıncı günün cnm ağrıların devam ediyor mu

Tam 9 haftalık şuan canım.Çok arada oluyor batma.En çok mide bulantim ve kusma var her an her saniye kusabiliyorum
Salı günü de kontrolüm var herşey yolundadır insallah.Senin kontrol ne zaman bellimi
İnşallah iyidir herşey cnm sağ salim atlatırsın benim yarin tekrar lan vericem inşallah katlanır değer sonra cuma günü muaneye gel dedi doktor biz hafta sonu gideriz diyoruz inşallah önce bi yarını atlatırım sağ salim

İnşallah canım haber verirsin.Sakın strese sokma kendini bugünden canım için rahat olsun değer güzel çünkü olumlu düşün

Ķizlar aranizda
Transferden sonra
kan sulandirici iğne ve
Pregoston iğne kullanıp hamile kalan var mı

İlk tadavimde bi tek estrofem kullanmıştım

Bu tedavide 2 iğne ve 5 hap verdi doktor
Daha mı iyi acaba bilemedim

Ķizlar aranizda
Transferden sonra
kan sulandirici iğne ve
Pregoston iğne kullanıp hamile kalan var mı

İlk tadavimde bi tek estrofem kullanmıştım

Bu tedavide 2 iğne ve 5 hap verdi doktor
Daha mı iyi acaba bilemedim
Kesinlikle en iyi yöntem bu ben doktora baskı ile iğne yazdırdım (vajina jeli yeterli bulmuştu)

Kizlar ben daha dr.uma gitmedim normal test gunum 7 subat
3.gun embriyosu. 7.gun 44 cikti degerim. 9.gun 163. Insallah bende kese ve kalp atisi icin dr.uma giderim.
Sonucun guzel cikmis canim . 10 gun sonra insallah keseyi gorebilirsin. Belki cok kucuk bebegide gorursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…