Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .

Mecbur kullanıyoruz çare yok tedavi boyunca hatta üç ay falan kullanılıyor bebek için
Canım 3 ay çok uzun bir süre ben kontrole gittiğimde doktora mümkünse bırakmayı isteyeceğim.kız kardeşim eczacı bugün arayıp kullanma dedi de

Canım 3 ay çok uzun bir süre ben kontrole gittiğimde doktora mümkünse bırakmayı isteyeceğim.kız kardeşim eczacı bugün arayıp kullanma dedi de
Ama o rahmi kalinlastiriyor nasil birakalim ki? Bana da 3 ay kullanacaksin dedi

Tüp bebek tedavisinde mecbur kullanıyoruz ben dokuzuncu haftaya kadar mı ne kullanmıştım her ilacın mutlaka zararı vardır kullanma diyen mecbur kalsa ne yapacak acaba

Kızlar estrofem X kategorisinde bir ilaçmış aslında kullanmamak daha iyi ama doktorum kullan dedi bir araştırın moralinizi bozmak istemem ama başka şeyler deniliyor

Doktorum keseyi görünce azaltarak bırakmami soyledi bana. Bugün son 1 tanesi içeceğim. Kimi doktor ise 3 ay kullandırıyor. Bir standardı yok sanırım doktorun uygulamasına göre değişiyor.

Kızlar bende kan pıhtılaşması var onun için bugün riskli gebelik uzmanına geldim. Çok şükür kalp atışlarını da duyduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım kaç haftalıksın karındanmı vajinalmi duydun :)

Kızlar kasık ağrınız devam ediyor mu? Bazen hiç yok bazense var. Özellikle bugün bikac kere bıçak saplanır gibi ağrı oldu.

Kızlar kasık ağrınız devam ediyor mu? Bazen hiç yok bazense var. Özellikle bugün bikac kere bıçak saplanır gibi ağrı oldu.
Bndede durum aynı kasık agrısı ve bel agrısı helekiii hiç yorulmaya gelemiorum belim kopucak gbi agrıo sizlerdede durum bölemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…