• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese Ve Kalp Atışlarini Duymak Icin Gün Sayan Anne Adayları. .

Bndede durum aynı kasık agrısı ve bel agrısı helekiii hiç yorulmaya gelemiorum belim kopucak gbi agrıo sizlerdede durum bölemi?

Evet canım oluyor bel ağrısı da. Bugün dışarıya çıktım sanırım ondan oldu ayaklarımın altına yastık koyup uzandım geçti çok şükür.

Kızlar kusma durumlarınız varmı
Ben çok kötüyüm günde 3 kez kustugum oluyor kusmamak için sürekli uyuyom :( Dr'um bi hap verdi zencefilli bitkisel bişey ama onu da kusuyorum :((

Ben çok kötüyüm günde 3 kez kustugum oluyor kusmamak için sürekli uyuyom :KK43: Dr'um bi hap verdi zencefilli bitkisel bişey ama onu da kusuyorum :KK43:(

Ne zaman başladı bulantıların canim? Ben de tiksinme var bulantı yok sayılır ama ben bulanmasını isterdim daha çok hamile olduğumu hissetmek için sanırım.

Ben çok kötüyüm günde 3 kez kustugum oluyor kusmamak için sürekli uyuyom :KK43: Dr'um bi hap verdi zencefilli bitkisel bişey ama onu da kusuyorum :KK43:(
Bende yok ama o kisiden kisiye degisiyormus :110:

Ne zaman başladı bulantıların canim? Ben de tiksinme var bulantı yok sayılır ama ben bulanmasını isterdim daha çok hamile olduğumu hissetmek için sanırım.
6+2 de başladı hala devam ediyor malesef.
İsteme canım bulanmasini kusmayi falan gerçekten zorlayıcı bi durum cok açım ama istediğim şeyleri yiyemiyorum tek yiyebildigim peynir ekmek çay ve ılık süt.Kendimi suçlu hissediyorum bebeğimi besleyemedigim için.Bir an önce geçer insallah.

6+2 de başladı hala devam ediyor malesef.
İsteme canım bulanmasini kusmayi falan gerçekten zorlayıcı bi durum cok açım ama istediğim şeyleri yiyemiyorum tek yiyebildigim peynir ekmek çay ve ılık süt.Kendimi suçlu hissediyorum bebeğimi besleyemedigim için.Bir an önce geçer insallah.
Bizler ne istediğimizi cidden bilmiyoruz .ben de de hiç kusma falan olmadı 9. Haftadym bu sefer de evham yapıyor insan neden yok diye. Anlatilanlari duyunca iyi ki yokmuş diyorum.kendi kendime kalınca da vesvese ya bi sorun varsa diyorum.

Kızlarr şükürr bugün kalbini, bebişi ve atışını duydum...çok şükürrr Allaha bebek çok iyi dedi..kistlerin var dedi..bol bol dinlen 2 haftada bi kontrole gel dedi..Allahım nasıl agladım varya...çok şükürrr

Canım çok sevindim. :nazar: Bak boşuna stres yaptın o kadar. Rabbim bundan sonra hepimize daha güzel günler göstersin inşallah :dua:

Kızlar akıntınız geliyor mu ara ara lavaboya koşup kontrol ediyorum sanki adet olmuş hissi yaşıyorum siz de var mı öyle durum?

Ben surekli oyleyim. Altima pecete koyuyorum kalin kalin
Bende öyleyim progestan iğne vurulurken akntım yoktu bile, ama crinone jele geçince sürekli akıntım var hele yürüdüysem uzun süre oturuhca pırt diye bi geliyo eşofmanımın bile üzerine geçiyo

Bende öyleyim progestan iğne vurulurken akntım yoktu bile, ama crinone jele geçince sürekli akıntım var hele yürüdüysem uzun süre oturuhca pırt diye bi geliyo eşofmanımın bile üzerine geçiyo
Aynen vallahi benim de oyle. Su gibi aniden akiyo

O akıntı beni çok telaşa düşürüyor. Su gibi geliyor birden. Evde sıkıntı yok açıp açıp bakıyorum :KK45: ama sokakta gelince lavabo arama telaşına giriyorum yazık eşim de panik oluyor. Sanırım ben bu korku ile çalışamayacağım, heyet raporu almak istiyorum inşallah verir doktor :olamaz:

O akıntı beni çok telaşa düşürüyor. Su gibi geliyor birden. Evde sıkıntı yok açıp açıp bakıyorum :KK45: ama sokakta gelince lavabo arama telaşına giriyorum yazık eşim de panik oluyor. Sanırım ben bu korku ile çalışamayacağım, heyet raporu almak istiyorum inşallah verir doktor :olamaz:
Ayy bende öyleyim arabaya biniyorum Allah bi geliyo sonra lavabo arıyorum ama eşimede çaktırmıyorum :D bende ptesi rapor alcam inşallah verirler tüp bebek deyince hassas oluyolar

Kizlar merhaba herkese
Ben bir sey sormak istiyorum.
Benim bebegim var mi yok hala bilemiyoruz yarin ikinci testi olmaya gidicem. Bugun transferin 8.gunu bitti. 3.gun embriyosu. Siz bu donemdeyken kasikta agri hissediyor muydunuz? Benim hicbir belirtim yokta. Var mi yok mu o yuzden endise ediyorum. O gunleri hatirlamak istemiyor insan sizleri anliyorum ama cevap verirseniz cok mutlu olurum.

Kizlar merhaba herkese
Ben bir sey sormak istiyorum.
Benim bebegim var mi yok hala bilemiyoruz yarin ikinci testi olmaya gidicem. Bugun transferin 8.gunu bitti. 3.gun embriyosu. Siz bu donemdeyken kasikta agri hissediyor muydunuz? Benim hicbir belirtim yokta. Var mi yok mu o yuzden endise ediyorum. O gunleri hatirlamak istemiyor insan sizleri anliyorum ama cevap verirseniz cok mutlu olurum.
Mrb canim benim kasikta agri bide göğüslerde hassasiyet olmustu.ama herkeste olmuyor bu belirtiler.ilk test sonucun pozitif sanirim hic bu belirtileri düşünme

Mrb canim benim kasikta agri bide göğüslerde hassasiyet olmustu.ama herkeste olmuyor bu belirtiler.ilk test sonucun pozitif sanirim hic bu belirtileri düşünme
evet canim ilk verdigim kanda pozitif cikti ama biliyorsun artis gostermesi e ikiye katlanmasi gerekli gelismesi icin. Ilk denememde artti ama ikiye katlanmadi ve kalbi atmadigi icin dusuk yaptim. Bunda insallah oyle bir sey olmaz. Korkuyorum olur diye. Aslinda belirtim şoyle 3 gundur sabah kalktigimda kasigimda inanilmaz bir baski hissediyorum ve goguslerimde hassasiyet ama gun icinde geciyor. Gece oldu ya suanda yine basladi. Bilmiyorum. Gun icinde yok bisey farketmiyorum

Ben korkmuyorum ama sirilsiklam oluyorum disarda ic camasirimdan pantolonuma bile geciyor berbat hissediyorum :/ ama olsunduuuu her seye deger

Back