- 17 Ocak 2016
- 488
- 493
-
- Konu Sahibi alonedark18
Ay ciddimisin bi yaşıma daha girdim şuna bi bakabilirmisiniz ilk çocuğumun resimleri cinsiyetini bilirse 2. Çocuğumun cinsiyetini daha erken öğrenebileceğim, çok heyecanlandım şimdidenKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Erkeğe benzettim ben. Öğrenebildiniz mi cinsiyeti.Benim bebeğimin kesesi ilk kez duydum bunu ama bakalım takip edecem sizce
Yok henüz öğrenmedim 9 haftadayız henüz ama öğrenince burdan paylaşırımErkeğe benzettim ben. Öğrenebildiniz mi cinsiyeti.
Hadi hayırlısı bakalım.Yok henüz öğrenmedim 9 haftadayız henüz ama öğrenince burdan paylaşırım
Kesenin ucu mu yuvarlak ya da uzun olacak. 5 haftalık benim bebeğim kesenin ucunda muz gibi bir uzantı varKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Kızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi