- 23 Kasım 2019
- 232
- 124
- 25
-
- Konu Sahibi alonedark18
Ahaha güldürdün vallahi ya akşam akşamMerhaba cnm dün gittim Bi hastaneye cok güvenmediği m için devlet hastanesinde gittim ikiside kese dısında bsy göremedi Bi 10 mm diğeri 16 mm dediler kese için bnimde canm sıkıldı 6 haftalık bebek artıkgözükmesi gerekir Di cunkü bgn özel muayenehanesi olan Baska Bi doktora gittim hem bebeği gördüm hem kalp atısını duyduk cok garip walla 2 gündür kafam corba oldu bu nasıl iş anlamadım 350 TL muayene ücreti verince hersey görülüyor sanırım
Merhaba benim ikinci gebeligimde kese 21 mm oldugu halde bebek görünmemişti daha sonra ozelde gittigim doktora böyle bi durum oldu dedigimde kürtaj gerekir dedi oysa gayet sağlıklı doğan aslında orda olan bir bebeğim vardi ve ben 9. Haftaya kadar doktora gitmedim bekledim her sey yolundaydıMerhaba cnm dün gittim Bi hastaneye cok güvenmediği m için devlet hastanesinde gittim ikiside kese dısında bsy göremedi Bi 10 mm diğeri 16 mm dediler kese için bnimde canm sıkıldı 6 haftalık bebek artıkgözükmesi gerekir Di cunkü bgn özel muayenehanesi olan Baska Bi doktora gittim hem bebeği gördüm hem kalp atısını duyduk cok garip walla 2 gündür kafam corba oldu bu nasıl iş anlamadım 350 TL muayene ücreti verince hersey görülüyor sanırım
Aynen 10 gün sonra gel biz bu milattan kalma aletlerle nasıl görelim senle i ugrascaz biraz büyüsün öle bakarız ne gözümüzü yor nede sen yorul diyolar direkAhaha güldürdün vallahi ya akşam akşamdevlet hastanesi o kadar önemsemiyor emin ol
Özelde iyi Bi doktor görebiliyor bence iyi yapmıssınız sizde normalde bebek olmasaydı kurtaj olması gerekiyordu tabi neysek öle Bi durum olmamıs masallah diyelimMerhaba benim ikinci gebeligimde kese 21 mm oldugu halde bebek görünmemişti daha sonra ozelde gittigim doktora böyle bi durum oldu dedigimde kürtaj gerekir dedi oysa gayet sağlıklı doğan aslında orda olan bir bebeğim vardi ve ben 9. Haftaya kadar doktora gitmedim bekledim her sey yolundaydı
Doğru söylüyorsun o yüzden gebelikte baştan sona tek bir doktorda ilerlemek mantıklı çünkü sürekli farklı doktor görüşü alınca insan ister istemez bi strese giriyorAynen 10 gün sonra gel biz bu milattan kalma aletlerle nasıl görelim senle i ugrascaz biraz büyüsün öle bakarız ne gözümüzü yor nede sen yorul diyolar direkgittiğim özel hastanede uygun fiyatlı Bi hastaneydi yani kocaman keseye 4 haftalık diyen doktordan ne beklersin hadi 5 hafta de yani ben bile biliyorum 4 olamayacağını
Merhaba 22 haftalık hamileyim bebişimiz kız Allah izin verirse ve kesesi hep yuvarlaktı bende bunu bildiğim için en baştan beri herkese kız olacağını söylüyordum doktorum 13. Haftada erkek demesine rağmen hala kız diyordum ve 17’de öğrendik ki kızmışKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Ya gerçekten doğru mu bu acabaMerhaba 22 haftalık hamileyim bebişimiz kız Allah izin verirse ve kesesi hep yuvarlaktı bende bunu bildiğim için en baştan beri herkese kız olacağını söylüyordum doktorum 13. Haftada erkek demesine rağmen hala kız diyordum ve 17’de öğrendik ki kızmış
Yani bak bu en küçük hallerindenYa gerçekten doğru mu bu acaba
Benim kese baya yuvarlak
Size özelden fotoğraf atacağım dayanamadımYani bak bu en küçük hallerinden
Merhaba benim de suan boyle bir durum soz konusu 2 bebek 2 kalp atisi ama birisi daha geriden geliyor kesesi kucuk kenarda kosede dedi doktorum sanki kalbi duracak gibi desi digeri haftasiyla uyumlu gayet saglikliEvet değişebilir tabii. Ben bir de kaybolan ikiz sendromu yaşadım.
Benim kesesi vardı sadece, içinde hiç bebek oluşmadı kromozom hatası varmış galiba. Sadece 1 kalp atışı duyduk. Çok zor bir durum insan vazgeçemez ama ikisini birden kaybetmektense veya sonradan kendiliğinden kalbinin durmasındansa başta kaybetmek daha az üzer önce sizin sağlığınız önemli inşallah Allah diğer yavrunuzu size bağışlasınMerhaba benim de suan boyle bir durum soz konusu 2 bebek 2 kalp atisi ama birisi daha geriden geliyor kesesi kucuk kenarda kosede dedi doktorum sanki kalbi duracak gibi desi digeri haftasiyla uyumlu gayet saglikli
Rahmim ikiz gebelige uygun degil ilk bebegimde erkenndogum riski yasadim. Siz ne sekilde yasadiniz bu durumu
Eger kalp atislari devam ederse 12.haftada birisinin kalp atislarinin durdurulmasi gerekiyoe cok uzgunum
Sagolun Allah razi olsun Rabbimin takdiri herkesi tasiyacagi yuku verirmis umarim benim kararima gerek olmadan rabbim kararlar en hayirlisina...Benim kesesi vardı sadece, içinde hiç bebek oluşmadı kromozom hatası varmış galiba. Sadece 1 kalp atışı duyduk. Çok zor bir durum insan vazgeçemez ama ikisini birden kaybetmektense veya sonradan kendiliğinden kalbinin durmasındansa başta kaybetmek daha az üzer önce sizin sağlığınız önemli inşallah Allah diğer yavrunuzu size bağışlasın