- 30 Ekim 2019
- 475
- 425
- 30
-
- Konu Sahibi alonedark18
tam kiz fikrine alistim simdide byle hikayeler duyuyorumIşte o haftalarda net belli olmuyo daha bisey göremezlerse arada direk kıza benziyo diyolar benim 17 haftaya kadar net gözükmedi 17de tam gözüktü
bnmde 5 +4 ken ultrasyonda baktırdım daha minik duruyodu benmki :)5+2 haftalık 14.44 mm yazıyo kağıtta
Canım bi bakar mısın ultrason fotoğrafımaKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
burdaki sölenenlere göre kız gibi duruyor :))Kızlar tahmini olan var mı bildiğiniz fasulye gibi 6+4
6+4 de kese içindeki bebek görünüyo maşallah baya büyük bnmde bugun tam 6 hafta oldu cok merak ediyorum bu kadar büyümüşmüdür kalp atışlarıonı duyabildinizmiKızlar tahmini olan var mı bildiğiniz fasulye gibi 6+4
Evet 6+4 de yani o ultrason fotoğrafını aldığımız gün duyduk maşallah güzeldi kalp atışı da6+4 de kese içindeki bebek görünüyo maşallah baya büyük bnmde bugun tam 6 hafta oldu cok merak ediyorum bu kadar büyümüşmüdür kalp atışlarıonı duyabildinizmi
maşallah erken duymussunuz darısı basıma inş :)ben 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum regl tarihien göre su an tam 6Evet 6+4 de yani o ultrason fotoğrafını aldığımız gün duyduk maşallah güzeldi kalp atışı da
Inşallah canım benim Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah cümlesiyle benimde regle tarihime göre 7+6 olması lazım ama şuan 7+2 braz geriden geliyormaşallah erken duymussunuz darısı basıma inş :)ben 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum regl tarihien göre su an tam 6
işte bana onu slemediler su kadarlık bu kadarlık diye doktorlar sormadan bsy sölemiyorki buralardan öğreniyoruz cogu seyi 2 kere ultrasyona girdim net olarak su kadar demediler heralde cok küçük oldugu için :)Inşallah canım benim Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah cümlesiyle benimde regle tarihime göre 7+6 olması lazım ama şuan 7+2 braz geriden geliyor
cinsiyeti öğrendiğinizde yazın bakalım tutacakmı merak ettmInşallah canım benim Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah cümlesiyle benimde regle tarihime göre 7+6 olması lazım ama şuan 7+2 braz geriden geliyor
Tamam canım yazarım bende çok merak ediyorumcinsiyeti öğrendiğinizde yazın bakalım tutacakmı merak ettm
tamam cuma gidicem yine bakarsa sölerm cunkü henuz bi doktorum yok normal bi hastaneye gidiyorum :)Tamam canım yazarım bende çok merak ediyorumbi diğer gittiğinde mutlaka öğren ultrasonda kaç haftaya denk geliyor
Tamam canım güzel haberler ile gel inşallahtamam cuma gidicem yine bakarsa sölerm cunkü henuz bi doktorum yok normal bi hastaneye gidiyorum :)
Merhaba cnm dün gittim Bi hastaneye cok güvenmediği m için devlet hastanesinde gittim ikiside kese dısında bsy göremedi Bi 10 mm diğeri 16 mm dediler kese için bnimde canm sıkıldı 6 haftalık bebek artıkgözükmesi gerekir Di cunkü bgn özel muayenehanesi olan Baska Bi doktora gittim hem bebeği gördüm hem kalp atısını duyduk cok garip walla 2 gündür kafam corba oldu bu nasıl iş anlamadım 350 TL muayene ücreti verince hersey görülüyor sanırımTamam canım güzel haberler ile gel inşallah