anladım bikemcim,benim dikşlerim alınmadı,eriyen dikiş kullanıldı,ama sans işi die bisey olamaaz,önceden sana solemeliydi o zmn,nese insallah halledilir.ezinecim sana gelincede bu amlytta yas sınırı olmdgını bı cok yerde okudum,kucukken yapılıoms cnku psikolojileri bozulmasn ccklrn die,ama sole bi durum war,ben 20 yasındaym we inan ilk gun cok acı cektim,ondan snrada ole,baya agrım oldu,we basında koca bir bandajla dolasıyorsun cok rahatsız,4 yasındakı cocuk bnu nası kaldırır bilemem,ama durum bu,sen istersen bi doktorla konus daha yardmcı olacaktr.
arkadaşlar mrb. foruma bugün üye oldum. kepçe kulak hakkında bende çok dertliyim. bundan 1 sene önce istanbulda özel bir hastanede ameliyat oldum. tam 3000 ytl ödedim. sonuçta tam bir hüsrana uğradım. sağ kulağımın alt kısmı tamamen yapışmış. üst kısmı ise hala keğçeydi. kulağımı bi görseniz ameliyat olmadan önceki hali daha iyiydi.o kadar para verip,acı çekip bu sonucu almak beni ne kadar üzdü anlatamam. psikolojim bozuldu resmen.ve ben hala saçlarımı toplayamıyorum. yapay duruyolar.benim size tavsiyem iyice araştırmadan ameliyat olmayın. paranıza,çektiğiniz eziyete yazık.klava:
Bikem mrb öncelikle aramıza hoşgeldin.Senin adına çok üzüldüm bende ameliyat olmayı düşünüyorum.Acaba nerde ameliyat oldun yazabilir misin?Bunu bilmek herkesin hakkıdır herhalde.Yani tesadüfen belki bizde oraya gidebiliriz.Rica etsem neresi olduğunu ve dr un ismini yazabilir misin?
arkadaşlar estetik international den dr. bülent cihantimur iple kepçe kulak ameliyatı uyguluyor videosunu inceledim ne bir kesi yapılıyor nede bir iz kalıyor 15 dakikada kepçe kulaktan kurtuluyorsunuz harika bir yöntem ben yaptırmayı düşünüyorum bir izleyin videosunu derim yaptıran arkadaşlar varsa lütfen yorumlarını bizimle paylaşsın
arkadaşlar estetik international den dr. bülent cihantimur iple kepçe kulak ameliyatı uyguluyor videosunu inceledim ne bir kesi yapılıyor nede bir iz kalıyor 15 dakikada kepçe kulaktan kurtuluyorsunuz harika bir yöntem ben yaptırmayı düşünüyorum bir izleyin videosunu derim yaptıran arkadaşlar varsa lütfen yorumlarını bizimle paylaşsın
Merhaba Dr.Bey ben de iple estetik yaptırdım. Kesinlike taviye ederim. Küçük bir uygulama ama büyük sonuçlar elde ediliyor. Benm istediğim de buydu zaten Görüşmek Üzere
extra kime yaptırdın iple kepçe kulak estetiğini biraz ayrıntılı anlatırmısın geri açılma durumu varmı yada oluyormuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?