Kepçe Kulak Cerrahisi

anladım bikemcim,benim dikşlerim alınmadı,eriyen dikiş kullanıldı,ama sans işi die bisey olamaaz,önceden sana solemeliydi o zmn,nese insallah halledilir.ezinecim sana gelincede bu amlytta yas sınırı olmdgını bı cok yerde okudum,kucukken yapılıoms cnku psikolojileri bozulmasn ccklrn die,ama sole bi durum war,ben 20 yasındaym we inan ilk gun cok acı cektim,ondan snrada ole,baya agrım oldu,we basında koca bir bandajla dolasıyorsun cok rahatsız,4 yasındakı cocuk bnu nası kaldırır bilemem,ama durum bu,sen istersen bi doktorla konus daha yardmcı olacaktr.

saol cnm. inş düzelir yeni bir ameliyatla. ezine hakkındaki yorumlarınada katılıyorum. biz bile bu yaşta bu kadar zahmet çektiysek o yaştaki çocuk dayanamaz hemde ameliyattan sonra dikkatli olmak gerekiyor o yaştaki bi çocuk bunlara dikkat edemez ki. bence biraz beklemeli.yerimseniben

Bikem mrb öncelikle aramıza hoşgeldin.Senin adına çok üzüldüm bende ameliyat olmayı düşünüyorum.Acaba nerde ameliyat oldun yazabilir misin?Bunu bilmek herkesin hakkıdır herhalde.Yani tesadüfen belki bizde oraya gidebiliriz.Rica etsem neresi olduğunu ve dr un ismini yazabilir misin?

cnm burda doktorun ismini vermek doğru olur mu bilmiyorum ama ben senin msnini kaydetim. hatta dün seninle konuşmak istiyodum. istersen orda konuşalım.

meltemcim noldu gittinmi doktora,bandajların çıkıcaktı merak ettim cnm nasıl oldun.

bnde iim meltemcım ıste ,denıze fln grıorm artk ellynce sızlama oluo ama bknca bı sey yok cnm :)nese mtlyz artk

ben de yaptırdım ameliyatı.lokal anesteziyle 3 saat sürdü yapılırken çok az acılar hissediosunuz hiç korkulcak gibi değil yani.sonra kamyon çarpmış gibi kafanız koca bir bandajla sarılıyor eve geldiğinizde ameliyattan sonra baya bi ağrı oluyo ama ağrı kesici heemen deva oluo.ben 2 hafta bandajla gezdim kulaklarımda aynen saç bandı taktım uzun süre kulaklarınıza kimsenn değmemesi gerkio kızlar baya bi acıo biri çarptığında falan ve şöyle bir olay var her estetik ameliyatta olduğu gibi (benim 3sene oldu yptıralı) zaman geçtikçe ilk yapıldığı halindeki formunu kaybedio benim gene öne çıkmaya başladılar eskisi gibi değil tabiki ama..o uzun bi süre acımasının sebebi de şu sonuçta kulağınızın arkasını yarıolar ve geriye çekip dikiolar sonuç olarak kıkırdağınız elastikiyetini bir nebze kaybetmiş oluo..

arkadaşlar estetik international den dr. bülent cihantimur iple kepçe kulak ameliyatı uyguluyor videosunu inceledim ne bir kesi yapılıyor nede bir iz kalıyor 15 dakikada kepçe kulaktan kurtuluyorsunuz harika bir yöntem ben yaptırmayı düşünüyorum bir izleyin videosunu derim yaptıran arkadaşlar varsa lütfen yorumlarını bizimle paylaşsın

merhaba;
uzun bı sure arastırdım konuyu, bakmadıgım sıte okumadıgım yazı kalmadı...
ve sonunda karar verdim. bugun 19 şubat, ve ben 2 gun sonra 22 şubatta ameliyat oluyorum... medipol hastanesınde maltem hn yapacak amelıyatımı. nakıt odersenız 1800 ytl, diğeri 2000 ytl ye mal oluyor. bu lokal anestezı ıle yapılırsa tabı... eger narkoz verılmesı gerekırse ucret aryıormuş. ben 1800 ytl odeyecegım... benım ıcın dua edın olur mu ? iyi gecer ınsallah operasyon...
bu arada ; foruma cok fazla gıremeyebılırım. ama sorusu olan arkadaslar olursa eger ;

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
ismim özlem...
sevgıyle kalın...

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba Dr.Bey ben de iple estetik yaptırdım. Kesinlike taviye ederim. Küçük bir uygulama ama büyük sonuçlar elde ediliyor. Benm istediğim de buydu zaten Görüşmek Üzere

Merhaba Dr.Bey ben de iple estetik yaptırdım. Kesinlike taviye ederim. Küçük bir uygulama ama büyük sonuçlar elde ediliyor. Benm istediğim de buydu zaten Görüşmek Üzere

iple kepçe kulak estetiğinin kolay olduğunu duydum bende ama ilerde kulağın geri açılma durumu oluşuyomuş.çünkü kıkırdak çok güçlü bir yapıya sahipmiş ve zamanla eski şeklini alıyomuş kulak.sonuçta kıkırdak küçültülmüyo ve iple geriye dikiliyo.inşallah seninki öyle olmaz arkadaşım.bide şu var türkiyede sadece 1-2 kişi bu ameliyatı yapıyo.diğer bütün doktorlar kesi yöntemi uyguluyo.madem bu kadar kolay niye niye herkes bunu yapmıyo onuda düşünmek lazım

extra kime yaptırdın iple kepçe kulak estetiğini biraz ayrıntılı anlatırmısın geri açılma durumu varmı yada oluyormuymuş

extra kime yaptırdın iple kepçe kulak estetiğini biraz ayrıntılı anlatırmısın geri açılma durumu varmı yada oluyormuymuş

Merhaba,
İple kepçe kulak estetiğini Estetik International'de Bülent Cihantimur'a yaptırdım.
Zaten bu işi Türkiye'de sadece kendisi yapıyor.
Uygulama çok kolay sadece 20 dk sürüyor. ve sonrasında ağrı kesinlikle olmuyor.
Üstelik maliyetide çok uygun.
Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim.... İple estetik harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…