Kepçe Kulak Cerrahisi

extra hangi tarihte yaptırdın şu ana kadar bir açılma varmı videoda izlediğim kadarı ile ip sadece derinin altından yürütülüyor ve uçları herhangi bir yere sabitlenmiyor tutturulmuyor peki işlemden sonra ip derinin altından kayarak kulağın eski haline dönmesine sebep olmuyormu tüm bunları sordunmu doktoruna

MERHABA,
DAHA ÖNCE Bİ ARKADAŞIM AÇIK KULAK ESTETİĞİ YAPTIRDI VE ÇOK CANI YANDIĞINI SÖYLEMİŞTİ BANA. BENDE KORKTUĞUM İÇİN İPLE ESTETİK OLMAYA KARAR VERDİM VE SUNUC OLARAK ÇOK BAŞARILI GEÇTİ. ZATEN 20 DK KADAR SÜRDÜ ORTALAMA. TABİ SİZİN YAZDIKLARINIZI KONUŞTUM BEN DR İLE, VE BANA İPİN ÖMÜR BOYU KALICI BİR ÖZELLİKTE OLDUĞUNU SÖYLEDİ. ZATEN NORMAL KEPÇE KULAK ESTETİĞİNDE DE AÇILMALAR GÖRÜLEBİLİYORMUŞ. ALLAHA ŞÜKÜR BÖYLE BİRŞEY OLMADI BENDE. VEE HERKEZE GÖNÜL RAHATLIĞI İLE TAVSİYE EDİYORUM

ben de bu ameliyatı 22 şubat 2008 de medipol hastanesınde meltem çilingir'e yaptırdım.
ameliyat lokal anestezi ile yapıldı, ameliyat sırasında kesınlıkle bır agrı veya sızı olmadı.
kafama kocaman bır badaj sardılar, mumya gıbı oldum dıyebılırım :)
bu bandaj cuma gunu takıldı, pazartesı gunu alındı. sonra 12 gun gece-gunduz sac bandı taktım.
sonra gunduz takmayı bıraktım ama 15 gun de gecelerı taktım.
morluklar 1 haftada gectı. zaten önden bakıldıgında amelıyatın ılk gunu bile hiç bişey belli olmuyor.
şimdi 1,5 ay oldu dikişlerim kendi kendine düştü, hiç dikiş kalmadı.
dikişler zaten arka taraflarda oluyor.önden bakınca hıc bısey gorunmuyor.
su an cok memnunum :)

ipin kalıcı olduğu tamam da ip hiçbir yere sabitlenmiyor bu durumu ne ile açıklıyor dr. bey

ipin ucu kafadaki bir kemiğe bağlanarak sabitleniyor. ameliyatımı geçtiğimiz günlerde estetik international . da dr bülent bey yaptı we çok memnunum. ameliyata başlamadan önce steril ediliyorsunuz. sonra lokal enstziyle uyuşturuluyor bölge.hissedebileceğiniz yegane acı sivrisinek ısırığı kadr olan bu iğne acılarıdır. opersyon sırasında doktorla çok rahat bir şeklde knşabiliyorusunz. hiç ağrısı yok we 2 kulak toplam 20-25 dk.da bitiyor. her kulağı yaptıktan sonra elinize ayna werip beğenip beğenmediğinizi soruyor. beğenilmeyen yeri tekrar düzeltiyor. benm kulaklarım tamamen simetrik oldu. çok memnunum. ameliyat öncesi konuşmalar sırasnda 2 riskten bahsedildi. 1)ilk 3 gün ağrı olabiliyor. ki 3 tane ilaç yazılıyor zaten we bu ilaçlarla sadece hafif bir sızı hissedyiorsunz. 2)kulağın ipi çok zorlaması durumunda ip deriyi kesip ilerleyebiliyor. ama buda %4-5 bir olasılık. zaten amlyt snrası bir saç bandı takarak hem kulağı koruyoruz, hemde bu riske karşı ipe yardımcı bir kuvet oluşturuluyor. sargı, kesi, kanama, şişlik .. hiçbiri yok!
ip içerde kalıyor sonradan çıakrılma durumu yok. kopma gibi bir riskide yok we sağlığa zararlıda değil. kulak arkasında derinin katlanması sonucu oluşan bir iz kalıyor, ancak buda 1-2 ay içnde yokolurmuş, sanrım dökülüyor. zaten belli bir süreden sonra kulak derisi kendini yenileyip ipe gerek kalmadan katlanan şeklini kendisi alıyormuş. ücretler şuan içn indirimde. 2 wea 2,5 milyarmış, şuanda 1,5 milyar. kesinlikle tawsiye ederim. ken ameliyttn çıktıktan sonra ailemle bir lokantaya gidip yemek yedik güldük eğlendik hayatımı kıstlayan hiçbirşey yok. bir sorunuz olursa cevaplarım=))
yerimseniben

mak hayatım bende bu ameliyatı olmak istiyorum fakat halen tedirginim sakıncası yoksa özelime mail adresini gönderirmisin ben özeline mesaj atamadım biraz ayrıntı almak istiyorum senden

denedim ama özelden mesj atmak içn extra bişiler gerekio sanrım. yapamadım .. burdan sormaz mısn??

ben uygulama videosunu izledim senin dediğin gibi bir kemiğe ipi sabitleme olayı filan yokki dr. bey sadece ipi deri altından yürütüyor ve bağlıyor bu ip iki ucu sabitlenmediği için zamanla deri altından kayarak kulağın eski haline dönmesine neden olmuyormu bu konuyu konuştunmu kendisi ile nasıl bir garanti verdi bu konuda sana açıkcası çok kafama takıldı bu nokta ikna olsam hemen yaptıracağım

bi kulaı yaparken ameliyatın sonlarına doğru kulağın hemen üstüne, kafama parmaıyla büyük bi baskı yaptı bu canımı yaktı açıkçası. babam ameliyattan çıktıımda ipn ucunn kafya bğlandıını söyledi. ben ameliyttyken ordaki hekmlerden biryle knşmştu snrım. ama dha önce söylediim gbi 2 tne riski war. brncisi 3 gün süreblcek ağrı ki bu normal . 2.side ipin fazla gerginlkten kulak derisini kesmesi we kulaın açlması. ip kesnlkle sabltleniyr. öyle bi tehlike yok

arkadaşlar bu estetiği yapan merkezden bi bayan benimle msn den irtibat kurdu o bayan da uygulamada herhangi bir kemiğe filan sabitlenmediğini ipin sadece deri altından yürütüldüğünü zamanla kulağın orta bir yapı oluşturarak yeni halini koruduğunu söyledi bazılarıda kemiğe sabitlendiğini söylüyor açıkcası kafam karıştı bana pek mantıklı gelmedi bu çelişkili açıklamalar yöntem ile ilgili şüphelerimi dahada derinleştirdi sanırım ben eski yöntemle ameliyat yaptıracağım

ya aslnda onu bana babam söylemişti bnde amelyttyken doktrlardn biryle knşp öğrendiini düşnmştüm ama bilmiorum yni o konuda emin diilm yazmamam gerekrdi burayada. ama sana kesnlikle tawsiye ederim bu yöntem gerçekten çok tutldu benm amelytmdan 1 hfta kadr sonra doktor bülent bey istanbula geldi. istanblda çok hastası olduundan kendisi 1 günlüüne geldiini söyledi we o gün 8-10 ameliyat yaptıını söyledi . kontol içn bi görünmeye gitmiştim. diğer yöntemde 10 gün kadr sargıda duruluyor sanrm ama ben 10 gün sonrasında normal hayatıma tamamen dönmüştüm. iple amelyttki açılma riski ztn diğer amelyttada war we üstüne dahada çok acı çekiyorsunz. ben ilk 2 gece pek rahat uyuyamadım sadece. çokçok rahatt...

hayatım tam olarak kaç gün oldu ameliyat olduğun ve hiç açılma varmı ameliyatdan önce bu operasyonu yaptıran hastalar ile görüştünmü eski haline dönen varmıymış

extra arkadaşım sende ameliyat olduğunu söylemiştin sanırım birkaç ay oldu herhangi bir açılma varmı sende memnunmusun sonuçtan

bi kişinn ameliyatı yarm saat bile sürmüo yni neden yapmasınki.

merhaba
ben bu ameliyatı 10 gün önce oldum fakat şuanda çok yapışık görünüyorlar
daha önce bu ameliyatı olan arkadaşlara soruyorum acaba kulak sonra kendini buluyormu
böle yapışık görünmeside hiç hoş değil

bülent beye ipke kepçe kulak estetiği olan en eski arkadaşımız kim acaba forumu takip ediyorsa bize yaklaşık tarihini ve kulaklarının şuan hangi durumda olduğunu yazabilirmi acaba bizimde daha net fikrimiz olur mak ve kelebek arkadaşımız yeni olmuşlar sanırım ameliyatı

evet ameliyat olalı 12 gün oluyor işime başladım hiçbir sorun yok fakat şuanda çok yapışık görünüyorlar daha önce olan arkadaşlar lütfen bana bu konudaki tecrübelerinizi yazarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…