E
EU1
Ziyaretçi
arkadaşlar sanırım herkes aynı psikolojik durum içerisinde.Bende aynı şekildeyim.Psikolojim bozuldu.Artık bende ameliyat olup bu durumdan kurtulmak istiyorum.Üstelik 1 sene içerisinde düğünüm var.Saç yaptıracağım.Ve kimse farketmiyor şu an benim durumumu.Ailem bile.Çünkü bende hep aynı saç şeklini kullanıyorum.Sevcan öncelikle sana cevap veriyim canım.Benim maddi durumum şu an için mevcut.Ama sorun sadece maddi durum değil.Ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve burada estetik uzmanı bulunmuyor.Bende bu ameliyatı istanbulda olmayı planladım.Fakat en güvendiğim arkadaşma bile söyleyince böyle bir sorumluluğu alamayacağını söyledi.Başka kimseninde beni anlayabileceğini sanmıyorum.Yani senin anlayacağın iş sadece para değil.Yanında biri olmadanda ameliyat olabiliyorsun ama çok zor.İstanbulda Ali Mezdeği isimli bir estetik cerrahıyla görüştüm.İki kulağımı da 1250 ytl ye yapabileceğini ve tek başıma gidip ameliyat olabileceğimi söyledi.Ama böyle bir şeye de asla cesaret edemem.Şu anda sadece bu yuzden ameliyat olamıyorum.Eğer benim gibi yardımlaşmaya ihtiyacı olan arkadaşlar varsa mutlaka görüşelim.Bu duruma artık bir son verelim bence arkadaşlar.Hepinize bol şans:içelim: