Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili deppo, sana hemen anlatayim.
benim kulaklarim normal buyuklukte ancak ozellikle uc yukari kisimlari yelken kulak dedikleri gibiydi, one dogru cok açı yapiyordu. bu ameliyatta iki teknik varmis, benim gibi durumlarda sadece kulagin on kikirdaklarindan delikler acılıp buralara kalıcı dikis ile kepce olan kisim geri cekiliyor.
daha ciddi kepcelik durumlarinda ise arkadan kesilip kulak komple geri cekiliyor. buraya atilan dikisilerin alinmasi gerekiyor. ilk ameliyat cok daha basitmis. 1.5 saat filan surdu benimkisi. sonuc cok guzel cok sukur :) bir hafta sac bandi ile dolasacagim, kulaklar eski halini almaya meyilli olurmus, bunu engellemek icin. hafif sizlama var, etler acıyor haliyle :) cok mutluyum, iyilesir iyilesmez topuz yapmayı dort gozle bekliyorum, deppo bence eger takinti halini aldiysa ve maddi zorlugun yoksa hic dusunme yaptir arkadasim, cok rahatlayacaksin
sevgiler
arkadaslar resimleri en kisa zamanda koyacagim, su an isyerinde oldugum icin fazla vaktim yok.
ameliyat olmadigimi bilmeyenler kesinlikle farketmedi tabi ki :) cunki eskiden kulaklarimi hep orttugum icin ailem ve yakin arkadaslarimdan baska kimse bilmiyordu :))
yikanirken sorun yok, ilk bir hafta sicak ve tazikli suyla yikanmadim daha sonra rahatca yikandim. ama dedigim gibi biraz hassasiyet oldugu icin ben dikkat ediyorum, sert su ve temas darbelerine karsi.
kulaklarim tabi istedigim gibi oldu, bu en basit estetik ameliyatlardan birisi, sonuc almamak imkansiz gibi birseymis..
sevgiler hepinize
Meehaba,merhaba arkadaslar bu amelıyatı yakın zamanda ankarada yaptıran varmı cok onemlııı
mrb ameliyatı hangi dr oldunuz acaba?Deppo, teşekkür ederim.. simetri sorunu bende de vardı. daha dogrusu doktorum farketti, ben pek farketmemistim. sorun olmuyor, hallediyorlar :)
su anda kabuklar tamamen gecti, gunduz ve gece siyah sac bandi takmaya devam ediyorum. 2-3 gun daha takacagim. sonra yine icim rahat etsin diye zaman zaman takmayi planliyorum. dikis atilan yerler aciyor hala ama goruntu normale döndü gibi.
pamık ve sevdahayal, imkaniniz varsa hic dusunmeyin siz de arkadaslar.. ben kimseye caktirmadan oldum ailem ve yakin 3 arkadasimdan baska kimse bilmiyor. isyerinden pers-cuma izin almistim, bir de haftasonu geldi. 4 gun bandajla evdeydim. ptesi bandaj cikti, sac bandina döndük hemen ise gittim. kulaklarin ustu kapali olunca, bir de sacla ortunce kimse anlamiyor :))) ameliyat coook rahat... sonrasinda ilk gece agri oldu - agri kesici ile halettik. kafada o bandajla uyumasi cok sıkıntı idi, 4 gun gecmek bilmedi ama kesinlikle buna deger... inanılmaz bir rahatlık, mutlaka düsünün arkadaslar, sevgilerimle.
mrb cnm hangi doktora ameliyat oldun acabaarkadaslar resimleri en kisa zamanda koyacagim, su an isyerinde oldugum icin fazla vaktim yok.
ameliyat olmadigimi bilmeyenler kesinlikle farketmedi tabi ki :) cunki eskiden kulaklarimi hep orttugum icin ailem ve yakin arkadaslarimdan baska kimse bilmiyordu :))
yikanirken sorun yok, ilk bir hafta sicak ve tazikli suyla yikanmadim daha sonra rahatca yikandim. ama dedigim gibi biraz hassasiyet oldugu icin ben dikkat ediyorum, sert su ve temas darbelerine karsi.
kulaklarim tabi istedigim gibi oldu, bu en basit estetik ameliyatlardan birisi, sonuc almamak imkansiz gibi birseymis..
sevgiler hepinize