ben adana da oldum doktorumun ısmı öznur..
feyza canım naıl oldun banyo yaprken her hangı bı acı oldumu ?ben yarın doktora gıdıyorum ınsallah cıkacak bandaj:çok üzgünüm:
ameliyatı oldum arkadaşlar ayrıntılı bilgileri diğer bi konu başlığına yazdım bu linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/kepce-kulak-ameliyati-oldum-t195022/index3.html
Gecmıs olsun. Umarım ıstedıgın gıbı olmustur. Bız de yegenıme dusunuyoruz.O daha ıkı yasında. Bana merkezın adını ve doktorunu yazar mısın. Sevgıler
Gecmıs olsun. Umarım ıstedıgın gıbı olmustur. Bız de yegenıme dusunuyoruz.O daha ıkı yasında. Bana merkezın adını ve doktorunu yazar mısın. Sevgıler
bende bu sorundan maleseffff muzdaribimwe bu benm için sorundan öte olmaya başladı.sürekli saçım salık saçı bağlı olanlara o kadar cok imreniyorum ki kimse anlamıo benii sürekli aglıorum aynaya saçım baglıyken bakmıorum bakamıorum yardıma ihtiyacımm warr acaba devlet hastnlrnde plastik cerrah ücretsiz ya da cok az ücretli yapabilio mu bu ameliyatıı??ailemin durumu ii deil özelde yaptıramıorum (yardım edin lütfennnn
Ben yaptirdim ve hic pisman degilim.
Insanin üstünden sanki koca bir yük kalkmis gibi. Düsünsenize 24 saat yilda 365gün saciniz acik, yillarca ayni model ve toplayamiyorsunuz...
Herkez karsiydi buna, ama ben kafaya takmistim birkere. Kötü olabilme ihtimalini göze alarak girdim ameliyata, nasil olsa benim icin birsey degismeyecekti kötu olsaydi, ayni hamam eski tas devam edecektim.
Acisinada degdi. Sonucta o aci gelip gecici birsey. Ama sonuc kalici.
:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?