Kepçe Kulak Cerrahisi

meraba arkadaşlar bende kulaklarımdan dolayı çok mutsuzum en yakın zamanda ameliyat olmayı istiyorum yalnız hangi doktora yaptırmalıyım diye karar veremiyorum ameliyatı adanada olmayı düşünüyorum adana yaptırmış oln arkadaşlar varsa beni bilgilendirirlerse çok sevinirim tşk

ben adana da oldum doktorumun ısmı öznur..
feyza canım naıl oldun banyo yaprken her hangı bı acı oldumu ?ben yarın doktora gıdıyorum ınsallah cıkacak bandaj:çok üzgünüm:

arkadaşım meltemZ sanırım adanada olmuştun ameliyatını son durumundan ve nerde yaptırdığın hakkında bana yardımcı olurmusun en son geçen sene msj yazmışsın umarım yakın bi zamanda foruma girersin seninle görüşmek çok isterim

be de bu cumartesi olcam izmirde. heycanlıyım biraz. anlatıcam size de tüm ayrıntılarını. bana şans dileyin

Gecmıs olsun. Umarım ıstedıgın gıbı olmustur. Bız de yegenıme dusunuyoruz.O daha ıkı yasında. Bana merkezın adını ve doktorunu yazar mısın. Sevgıler

canım 2 yaşındaki çocuklara yapılmıyor. en az 5-6 yaşlarında olması gerek. genel anestezi uyguluyorlar küçüklerde. ben merkezim ve doktorumu yazmak istemiyorum çünki bende bi sorun çıkmayabilir ama sizde çıkar falan üzülürüm. zaten daha benimki sargıda hiçbişi belli değil yani. en iyisi kendiniz gezin sorun soruşturun içinize yatanı seçin. sonuçta estetikçilerin çoğu tüccar bana göre. allah kimseyi doktor eline düşürmesin diyorum.

2 yaşındaki minik bunu sorun etmiyorsa siz hiç etmeyin derim. o istediği zaman olsun

Gecmıs olsun. Umarım ıstedıgın gıbı olmustur. Bız de yegenıme dusunuyoruz.O daha ıkı yasında. Bana merkezın adını ve doktorunu yazar mısın. Sevgıler

canım 2 yaşındaki çocuklara yapılmıyor. en az 5-6 yaşlarında olması gerek. genel anestezi uyguluyorlar küçüklerde. ben merkezim ve doktorumu yazmak istemiyorum çünki bende bi sorun çıkmayabilir ama sizde çıkar falan üzülürüm. en iyisi kendiniz gezin sorun soruşturun içinize yatanı seçin. sonuçta estetikçilerin çoğu tüccar bana göre. allah kimseyi doktor eline düşürmesin diyorum.

2 yaşındaki minik bunu sorun etmiyorsa siz hiç etmeyin derim. o istediği zaman olsun

meltem bende adanada olucam senin doktorun tam ismini ve yerini yazarmıın lütfen çok ihtyacım var

zırrr...bişi sorucam forumdakilere burdan ulaşma imkanım varmı meltem adanada ameliyat olmuş ama foruma girmeyeli bayağı olmuş sanırım..nasıl ulaşabilirimbi fikrin varmı

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bu sorundan maleseffff muzdaribim we bu benm için sorundan öte olmaya başladı.sürekli saçım salık saçı bağlı olanlara o kadar cok imreniyorum ki kimse anlamıo benii sürekli aglıorum aynaya saçım baglıyken bakmıorum bakamıorum yardıma ihtiyacımm warr acaba devlet hastnlrnde plastik cerrah ücretsiz ya da cok az ücretli yapabilio mu bu ameliyatıı??ailemin durumu ii deil özelde yaptıramıorum (yardım edin lütfennnn

lawes dewlet hastelerınde karsılanmıo canım.

ıns ımkanın olrda yaptırırsın ben oldum bu amelıyattan uc yıl once we cok rahatım suan.

Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama çağrı merkezinde çalıştığım için kulaklık takamama problemi yasayabilirim ama bunun için uygun kulaklıklar var onlardan alırım yıllık iznimde yaptırmak istiyorum.Bana istanbulda cok usta ve yetenekli bir plastik cerrah ismi verecek arkadas var mı bir de yüzümde küçük ameliyat izlerini lazerle sildirmem gerek harıl harıl aryorum lütfen yardımcı olun yaptıran arkadaslar bekliyorum haber sizden şimdiden cok saolun öptüm cok cok ..kendinize iyi bakın saglıklar herkese..

canım emekli sandığına bağlı olan bir arkadaşım ücretsiz yaptırmıştı tıp fakültesinde istersen bi araştır
yerimseniben

arkadaslar bende buı durumdan cok rahatsıızm ınan kı ceken bılır ya sacımı toplamayı sekıl vermeyı okadar cok ıstıyorum kı gorenlere ımrenıyorum bu aralar maddı durumumuz ıı degıl malum krız bızı deyet gecmedı ortalama fıyatı ne kadar bıde benım tek kulak olabılıryormu yaptıran arkadasalr lutfenn

merhaba kızlar,
kulak ameliyatı olacağım yakın zamanda.
ve dr bulma konusunda kararsızlıklar yaşıyorum.
kimisi bin euro diyor kimisi 2000 tl
vs.
önemli olan başarılı sonuç almak. sonuçta birçok kişi yaptırmış okuduğum kadarıyla.
lütfen istanbuldaki doktorlar için memnun olan arkadaşlar bana yazabilirler mi?=
mail adresim qcazz@hotmail.com

devlet hastanelerinde 250tl ye yapıyolar en son kartal devlet hastanesine gitmiştim..randevu almıştım ancak sonra gitmeye korktum..araya yine sınavlar falan girdi..yine vazgeçtim..ama hep aklımın bi köşesinde :/

kızlar bende kulaklarımdan cekenlerdenım sole saclarımı toplayıp gezmeyı cook ıstıyorum bu estetık olayınıda cıddı ciddi dusunuyorum aılem geregı yok falan dıolar kotu durmuyo dıolar ama ınsan takınca takıyo işde Çok üzgünüm çoook ıstanbulda onerebılıcegınız ıyı bı estetıkcı varmı bu konuda

canım özeldemi oldun sen ameliyatını

slm bnde buğün bu ameliyatı oldum tunç şafak a tek başıma gittim gayet basitti korkulacak hiç bişi yok ama sonucu bnde merakla bekliorum tabi ikinci günün sabahı bandajlar açılacak sargılar öle çok deil bir örtü ile saçlarımı topladım babamada saç maskesi yaptım dedim umarım sonuçta güzel olur

selam arkadaşlar
bende 17ekimde ameliyat oluyorum,
çok heyecanılıyım açıkçası.
çok araştırdım ve boğaziçi tıp merkeziyle görüşmeye gittim. dr çok iyi tatmin edici bilgilendirdi bizi.
görüşme günü ameliyat için gün aldım ve dokuz gün sonra gerçekleştireceğiz.
kurtulacağım artık bu kulak sıkıntısından çok mutluyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…