merhaba ben aranıza yeni katıldım:)benimde böyle bir sorunum vardı,ama herkes olmadgını sölüyordu,gerçektede cok fazla bi kepçe kulaklık yoktu ama üst kısmı hafif one dgrydu,ben 20 yasındayımve 1 hafta önce ameliyat oldum,size 1 haftada neler oldgunu anlatmak istedimki bi fikriniz olsun,bu ameliyata cok isteyerek girdim,annemde hemşire oldugu için o da ameliyathaneydeydi ve destek oldu o yuzden en azndn rhttm,neyse önce kulagıma 4-5 defa uyusturucu igne wurdular,ve ne yalan soleyeyim üst kısmı baya acıdı,daha snra uyusmaya basladı hemen ama tabi korkuyordum canım yancak hissetcem diye,kesinlikle hiç bi sey hissetmedm,ama neler olup bittiğinin farkında oluyorsunuz,kulagınızın arkası kesiliyor,kıkırdakla oynanıor,dikiliyor,hepsinin farkındasnz sadece acı yok,bnm amlytm yaklsk 1 saat sürdü,cok fazla bı kepcelık yoktu ztn,amyttn cıktktn snra butun kafam sarldı bildgimiz elastik bandajla,onun üstünede kaymasn diye yine bant ypstrldı.ilk gun ewe gldgmde gyt nrmldm rhttm hic bi sey hissetmiyordum,ama anestezinin etkisi gctktn snra cok fazla ağrım we acım oldu haplar beni ytstrdı diyemem,bir de iğne oldm ama o anda soranlara bile pişmn deilim diodum,:)neyse ilk gnu atlttktn snra braz szlama we acı oluyor bu da cok doğal cnku kulagnz kesılıp arkdn parca alınıyor,ama beni asıl rhtsz eden bandaj oldu,biliyorsnzkı elastktr bndjdr we kulagmn ustnde çok fazla baskı wardı cnm yanıodu,kulagmı agrıtıodu,kasntı oluordu,ayrıca geceleri gercktn uyumkta zorlk cekıodm,kasıntı we agrıdan,ve mecbur sırtustu ytmk zrndsnz,bnları sizi korktmak ıcın yazmıorm sadece neyle krslscgnızı bilin diye arkadaslr,ama sorcak olursanız yine pişman deilim,sncta 1 hafta kalıyor bu bndj,we Allaha şükür bgn doktorum cıkarcak,insallah snc olumlu olur.demek istedgm eger imkanınız warsa dusunmeyin bile,benim en kafama taktgm yerımdı,insan bi seyi cok isterse acısınada katlanıyor emin olun,ameliyatı olacak hastalar için başarılar diliyorum.sormak istedgnz bi sey olursa memnuniytle cwp werırım. :)