Kepçe Kulak Cerrahisi

arkadaşlar sanırım herkes aynı psikolojik durum içerisinde.Bende aynı şekildeyim.Psikolojim bozuldu.Artık bende ameliyat olup bu durumdan kurtulmak istiyorum.Üstelik 1 sene içerisinde düğünüm var.Saç yaptıracağım.Ve kimse farketmiyor şu an benim durumumu.Ailem bile.Çünkü bende hep aynı saç şeklini kullanıyorum.Sevcan öncelikle sana cevap veriyim canım.Benim maddi durumum şu an için mevcut.Ama sorun sadece maddi durum değil.Ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve burada estetik uzmanı bulunmuyor.Bende bu ameliyatı istanbulda olmayı planladım.Fakat en güvendiğim arkadaşma bile söyleyince böyle bir sorumluluğu alamayacağını söyledi.Başka kimseninde beni anlayabileceğini sanmıyorum.Yani senin anlayacağın iş sadece para değil.Yanında biri olmadanda ameliyat olabiliyorsun ama çok zor.İstanbulda Ali Mezdeği isimli bir estetik cerrahıyla görüştüm.İki kulağımı da 1250 ytl ye yapabileceğini ve tek başıma gidip ameliyat olabileceğimi söyledi.Ama böyle bir şeye de asla cesaret edemem.Şu anda sadece bu yuzden ameliyat olamıyorum.Eğer benim gibi yardımlaşmaya ihtiyacı olan arkadaşlar varsa mutlaka görüşelim.Bu duruma artık bir son verelim bence arkadaşlar.Hepinize bol şans:içelim:

sevdahayal ben sana destek olurum. ama ameliyat olacağımız yerin güvenilir ve daha onceden denenip tavsiye edilen bir yer olmasını tercih ederim. Hüseyin Güner olabilir. Bir de Onur Erol'un kliniğine de sormak istiyorum. Ankarada da yerleri var. Olmazsa sen de ankaraya gelirsin burda oluruz.

Sevgili hayat2, arkadasim ben ameliyat olalı bugün tam 2 ay oldu, hafif hassasiyet kaldi sadece. uzerinde yatabiliyorum kulaklarin ama yine de cok hafif hassasiyet mevcut, ozellikle insanlarla hani yanaktan opulur, kafalar degecek gibi olur ya bu gibi durumlarda dikkat ediyorum, sert darbe alırsa aciyor cunki. ama zamanla giderek azaliyor.
evet 2000 ytl iki kulak icin olan fiyat.
herkese gecmis olsun, diledikleri goruntuye bir an evvel kavussunlar insallah
sevgiler

puçicim ne olur zahmet olmazsa kulağının önce ve sonra halini koyar mısın? bizim kulak şeklimiz anlattığına göre aynıymış neredeyse, ameliyattan sonra benimki nasıl olacak görmek istiyorummm :çiçek: lütfeeeen

sevgili puci, kulakların istediğin gibi oldu mu? şuanki durumdan memnun musun?
bir de yıkanırken problem oldu mu veya oluyor mu? ameliyat olduğunu bilmeyenler farketti mi?
sorularımı cevaplarsan çoook sevinirim.

arkadaslar resimleri en kisa zamanda koyacagim, su an isyerinde oldugum icin fazla vaktim yok.
ameliyat olmadigimi bilmeyenler kesinlikle farketmedi tabi ki :) cunki eskiden kulaklarimi hep orttugum icin ailem ve yakin arkadaslarimdan baska kimse bilmiyordu :))
yikanirken sorun yok, ilk bir hafta sicak ve tazikli suyla yikanmadim daha sonra rahatca yikandim. ama dedigim gibi biraz hassasiyet oldugu icin ben dikkat ediyorum, sert su ve temas darbelerine karsi.
kulaklarim tabi istedigim gibi oldu, bu en basit estetik ameliyatlardan birisi, sonuc almamak imkansiz gibi birseymis..
sevgiler hepinize

merhaba ben aranıza yeni katıldım:)benimde böyle bir sorunum vardı,ama herkes olmadgını sölüyordu,gerçektede cok fazla bi kepçe kulaklık yoktu ama üst kısmı hafif one dgrydu,ben 20 yasındayımve 1 hafta önce ameliyat oldum,size 1 haftada neler oldgunu anlatmak istedimki bi fikriniz olsun,bu ameliyata cok isteyerek girdim,annemde hemşire oldugu için o da ameliyathaneydeydi ve destek oldu o yuzden en azndn rhttm,neyse önce kulagıma 4-5 defa uyusturucu igne wurdular,ve ne yalan soleyeyim üst kısmı baya acıdı,daha snra uyusmaya basladı hemen ama tabi korkuyordum canım yancak hissetcem diye,kesinlikle hiç bi sey hissetmedm,ama neler olup bittiğinin farkında oluyorsunuz,kulagınızın arkası kesiliyor,kıkırdakla oynanıor,dikiliyor,hepsinin farkındasnz sadece acı yok,bnm amlytm yaklsk 1 saat sürdü,cok fazla bı kepcelık yoktu ztn,amyttn cıktktn snra butun kafam sarldı bildgimiz elastik bandajla,onun üstünede kaymasn diye yine bant ypstrldı.ilk gun ewe gldgmde gyt nrmldm rhttm hic bi sey hissetmiyordum,ama anestezinin etkisi gctktn snra cok fazla ağrım we acım oldu haplar beni ytstrdı diyemem,bir de iğne oldm ama o anda soranlara bile pişmn deilim diodum,:)neyse ilk gnu atlttktn snra braz szlama we acı oluyor bu da cok doğal cnku kulagnz kesılıp arkdn parca alınıyor,ama beni asıl rhtsz eden bandaj oldu,biliyorsnzkı elastktr bndjdr we kulagmn ustnde çok fazla baskı wardı cnm yanıodu,kulagmı agrıtıodu,kasntı oluordu,ayrıca geceleri gercktn uyumkta zorlk cekıodm,kasıntı we agrıdan,ve mecbur sırtustu ytmk zrndsnz,bnları sizi korktmak ıcın yazmıorm sadece neyle krslscgnızı bilin diye arkadaslr,ama sorcak olursanız yine pişman deilim,sncta 1 hafta kalıyor bu bndj,we Allaha şükür bgn doktorum cıkarcak,insallah snc olumlu olur.demek istedgm eger imkanınız warsa dusunmeyin bile,benim en kafama taktgm yerımdı,insan bi seyi cok isterse acısınada katlanıyor emin olun,ameliyatı olacak hastalar için başarılar diliyorum.sormak istedgnz bi sey olursa memnuniytle cwp werırım. :)

biraz önce çıkarttırdım bandajlarımı,tenisci bantı takmamı soledı doktorum 6 hfta,gercekten kulaklrmda muhtesem dgsklık war.tam istedgm gbi,gerci kızarklklr we morluklr war ama onmlı deıl,en azndan canımın acısı gecti,1-2 gn snra duş alabilcegimi ve 1 hafta 10 gun snrada denize grebilcgmı söledi doktrm,tenisci bntnıda arada cıkarablrmsm,bunun dsnda bildgmz bepanthene werdi,ama arksnda bir iz yok dksler war onlrda eriycekms,bantı tknca hafıf bı agrı oluyor baskıdn ama grcktn pişmn deilim 1 hafta katlanıp yptrabln yptrsn bnce,snc cok olumlu.herkese twsye ederim arkadaslar.sorunuz olursa burdayım,

meltem ben ılk bı hafta kafamdakı bndjlar cıkana kadar ztn dsarı cıkmadım:)ama merak etme geciyor,ben zorlandım baya yatmakta,geceleri uyuyamadm cnku cok rhtsz oluosnz,ama smdi tenisci bandı takıorm,arada acıorm hava alması ıcın cnku o da sıkıo bi süre snra,ama gece rht yatıorm artk uyuyabılıorm,gecede tensci bntı takıorm ztn,ama kulaklarm hala uyusuk cok ilginc,hssetmıorm ust trfnı daha ne kdr bole srck blmıorm,ztn kulak memesının ustnden ıtbrn mor kulgm ,onun dsnda kan toplamaları şişiklerde war,bnlar olmasna rgmen ufack bsey:)ztn seklı kcktu ama smdı tam ıstdgm gbı.sureklı yaglı krem kullanıorm,ama rht ol cktktn snra daha cok rhtlıosn meltem,kulagının ustune ytma bandjlrn cıkana kdr.ben cok memnunm smdlk,bklm tam seklıne glnce we acım gcnce daha ii olcak ins hersey,sanada cok gecms olsn,neler cektgnı bılıorm,ckmyn anlayamaz:)a.s

meltemcim bnm dktorum 1 hafta kalsn dedi,ama ben 6. gun gittim dedim dayanamıorm cok agrıtıyo bgn ckrsk olrmu ddm ,tmm dedi,yani 6 gn kldı,ben dun cıkarttm bandajımı,we 2 gn snra yıkanablrmsm,yani yrn yrnı iple cekiorm:)üstüne yatabirmym ddm ama acır dedi doktor,yatablrsn ama acdgı ıcın ztn yatmazsn dedi,öle yani onun dsnda bisey yok.öle işte cnm,senin ilk gun cok agrın ve acın oldumu,bnm acayipti dayanamadm yani,agzdn agrı kesıcı kullndm ama o bile gcrmedi iğne oldm,ondan snra hafiflio ztn,hele sargı cknca cok rht,sdece işte baskı uyglndgı ıcın bant tknca hafıf szlama oluo,:1rolleyes:

selam, bende 5 sene once kepce kulak ameliyatı olmustum. buyutulucek bişi yok inanın bana,kucultulucek 2 sey war sadece:) en ucuz ve basit estetiklerden biri. sadece kararlı olun buna degicek, sacınızı sekilden sekile sokabiliceksiniz,kulanızı bilmem kac yerinden deldirebiliceksiniz (yalnız benım doktorum sadece 3 delige izin vermısti sadece) birisi size kulaana bişi solicem dediinde burnuna carparsa demiyceksiniz, hatta cesurca kulaktan kulaga oynayabiliceksiniz.ayrıca kimse size bunları oto yıkamadamı yıkatıosun kendinmi yıkıosun espirisini yapamıycak,duymadıınızda o kadarda kulak war ha da diyemiycek... bitmez... ee baya bi magdur olmusum ben :)
ii sanslar umarım ii gider estetikler..
sevgiyle kalın..

cok sewndm cnm daha ii olcak ins.ya bnde iim işte agrılrm azaldı
yok gbı,rahatm,dikşlermde kpndı,sadece klklrmda morlklr we yaralar war brazda şişler,öle işte cnm ins hersey dzlcek bzde rhtlıcaz:)

arkadaşlar mrb. foruma bugün üye oldum. kepçe kulak hakkında bende çok dertliyim. bundan 1 sene önce istanbulda özel bir hastanede ameliyat oldum. tam 3000 ytl ödedim. sonuçta tam bir hüsrana uğradım. sağ kulağımın alt kısmı tamamen yapışmış. üst kısmı ise hala keğçeydi. kulağımı bi görseniz ameliyat olmadan önceki hali daha iyiydi.o kadar para verip,acı çekip bu sonucu almak beni ne kadar üzdü anlatamam. psikolojim bozuldu resmen.ve ben hala saçlarımı toplayamıyorum. yapay duruyolar.benim size tavsiyem iyice araştırmadan ameliyat olmayın. paranıza,çektiğiniz eziyete yazık.klava:

gerçekten kötü bi durum bikem,benim ztn az bı kepcelık wardı ama rahatsz oluyordum,su an durumumdan memnunm ztn bi şey kalmadı ,snada cok gcms olsn doktorna soleseydın bu durumu o ne dedı,dawa bıle deblrsn bnce

bide bişey daha sorcam bikem.senin kulakların daha snramı acıldı yoksa bandajlar cıktıgında bellı oluyormuydu.

ya kızlar bu ameliyat 4 yaşındaki bi çocuga uygunmu yaş sınırını bilen varmı araştırdım ama tam net bi cevap alamadım yegenime düşünüyoruz ama bi taraftanda korkuyoruz lütfen bilginiz varsa acil cevap verirmisiniz?

bide bişey daha sorcam bikem.senin kulakların daha snramı acıldı yoksa bandajlar cıktıgında bellı oluyormuydu.

cnm zaten istanbul dışında yaşadığım için gidemedim . onun için bu yaz gidip konuşmayı düşünüyorum.belki bişeyler yapar diye. bu konuda haklarımın ne olduğunu bilmiyorum. elimden bu kadar geldi. bu şans işi diyebilir belki.ilk başta kulağım çok iyi duruyodu fakat dikişleri aldırdıktan sonra açılma oldu malesef:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…