Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

kimsecikler yok mu yahu :)
bugün 10.günüm :))))

kızlar sizi takip ediyorum bende pzartesi oldum cuma günü sa.ımı yıkadım çarşamba dikşlerim alınıcak ama soö kulağım kan toplamış sizin kaçıncı gün morluklar ne zaman geçiyo ?

kızlar sizi takip ediyorum bende pzartesi oldum cuma günü sa.ımı yıkadım çarşamba dikşlerim alınıcak ama soö kulağım kan toplamış sizin kaçıncı gün morluklar ne zaman geçiyo ?

qecmis olsun canim bende qecen hafta sali olmustum cuma qunu buyuk sarqilarm alindi pazartsi qunu de tamamen kurtuldm sarqilardan.. 7.qunu morluqu qecmisti bnm canim.. Resmen mor duruyo :) buqun 12.qunum we renqi de qoruntusude cok hos duruyo.. Biraz daha sabretmek qerek tam seklinin oturmasi icin.. Profilde morluk qectikten snraki hali war tabi baya sis hali:) suan sislikte kalmadi qibi bise.. Sarqilar ciktiktan snra renqi cok daha cabuk duzelio

Veeeeeeeeee saclarimi yikadim dayanamadim artik kasinmaya baslamistim :))))
İki kulagimin üstüne de pecete katladim koydum ustune bandimi taktim
%100 tertemiz olmasa bile %80 kulagimi hic islatmadan yikayabildik sacimi :))))

Veeeeeeeeee saclarimi yikadim dayanamadim artik kasinmaya baslamistim :))))
İki kulagimin üstüne de pecete katladim koydum ustune bandimi taktim
%100 tertemiz olmasa bile %80 kulagimi hic islatmadan yikayabildik sacimi :))))

cok iyi yapmissin canim :) ilk bnm yikadiqimdada kulaqmin cewresinde saclari bile islatmamistim :) hic yoktan iyi olmustu yani :))))))

cok iyi yapmissin canim :) ilk bnm yikadiqimdada kulaqmin cewresinde saclari bile islatmamistim :) hic yoktan iyi olmustu yani :))))))

Aynen canim ya bu bile nasi iyi geldi anlatamam :)))
Carsambaya kadar idare ederim artik hem yarin bayram bu tiple kimsenin karsisina cikamicaktim :)))))

Aynen canim ya bu bile nasi iyi geldi anlatamam :)))
Carsambaya kadar idare ederim artik hem yarin bayram bu tiple kimsenin karsisina cikamicaktim :)))))

ayy qelmezmi bi rahatli basin aqirlik kalkio sanki:))) yarin bnde masayla daqinik topluycam sacimi ilk defa :) sac bandini da uzqunum takamiycam yarim qun az rahat etsin kulaqim :)))

kızlar sağ kulağımda hafif bi açılma var sola göre daha önde duruyo ve ben artık aynı teraneye girmek istemıyorum bu surecı ıkıncı kez yasama dusuncesı bile cok sıkıcı napıcam bılemıyorum :'(

çok teşekkür ederim kızlar bugün 6. günüm kızarıklar morluklar var normal mi korkuyorum

Kızlar ameliyat olalı iki gün oldu ama sızıntı var sağ kulağımda olmuş muydu sizde de? sargılarım da 10. günde çıkıcakmış çok değil mi sizce? tenisçi bandı falan dedim ama kabul etmedi doktor.. :/

Benim de sızıntım vardi canim iki kulagimda da olmustu 2.günden sonra olmamisti ama.benim 5.gün alindi sargilarim sac bandina gecmistim ama doktorun daha iyi bilir tabi canim

Benim de sızıntım vardi canim iki kulagimda da olmustu 2.günden sonra olmamisti ama.benim 5.gün alindi sargilarim sac bandina gecmistim ama doktorun daha iyi bilir tabi canim

pansuman yaptı bgn dönüşte de kanamış biraz sargıya bile çıkmış kan..devam ederse tekrar gitmek zorunda kalıcam bgn, umarım durur..16sında ameliyat oldum ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…