Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Git gide alisiyorum sanki kulaklarima :) şişligi ekledigim fotoya göre bariz inmiş.tekrar resim eklerim simdi :)

İnşallah 1 aya hersey dha güsel olucak hele şu dikişler bi alınsa bakalım çarşambaya az kaldı senin ne zaman alincak pofuduq

benimde carsamba bebeim ayni qidioruz seninle :) az kaldi ama su halini bile cok beqeniorum eskisine qore warsin arkasina parmak qirmesin actrmam bunca zaman iki parmak birden qiriodu onun yerine sayiyorum :) 1ay snraya daha iyi olucak tabiki:)

benimde carsamba bebeim ayni qidioruz seninle :) az kaldi ama su halini bile cok beqeniorum eskisine qore warsin arkasina parmak qirmesin actrmam bunca zaman iki parmak birden qiriodu onun yerine sayiyorum :) 1ay snraya daha iyi olucak tabiki:)

Kiz onceden birak 2 parmagi komple el giriyodu nerdeyse :)))))

Ay yok ben istemiyorum hatirlamak :))
Hdi 1 ay ol ol bi an önce :))

buqun 11.qun az kaldi canim surda ne kaldi ki :) pazar qununu iple cekiorum sozlum qorcek tepkisini merak ediorum :) oteki kulaqmi qorduqu icin onunla ayni sandiqindan ddm bu biraz farkli duryo suan ondan ddim qelince qorcez diodu bakalm ne diycek :) bandi bi qunluk cikartsam ne olur ki ya???

Bilmem ki ama ben gün icinde cikariyorum arada yazik hava alsinlar diye :)))

Bilmem ki ama ben gün icinde cikariyorum arada yazik hava alsinlar diye :)))

bende arada cikartiorum bakip qeri takiorum :)) ama o qun biraz daha uzun sure cikartip kalcak ya ondan dusunuorum.. Ya bi de korkuyorum hani bazilarnda qeri acilma olmus oyle bi durum olmasindan

bnm doktorum da ayni seyi soyledi ama olasi bi durumda 2.bi ameliyati yapabilceqni soyledi.. Nieyse birden aklma bu qeldi takildi

Ama ne demistik iyi dusuncez iyi olucak daha yolun cok basindayiz boyle kotu dusunmek olmas :)
Kulaklarimiz tam bi sekle bile girmedi oncelikle iyi dusunelim iyi olsun hersey :))))))
Okey

Ama ne demistik iyi dusuncez iyi olucak daha yolun cok basindayiz boyle kotu dusunmek olmas :)
Kulaklarimiz tam bi sekle bile girmedi oncelikle iyi dusunelim iyi olsun hersey :))))))
Okey

okey beybi ;D daha cok yeni sayilirz haklisin bi sekli bile tam oturmadi daha iyi olcak iyi dusuncez iyi olcak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…