Sızıntı için doktora gittin mi yoksa kendiliğinden geçti mi canım?
kızlar sağ kulağımda hafif bi açılma var sola göre daha önde duruyo ve ben artık aynı teraneye girmek istemıyorum bu surecı ıkıncı kez yasama dusuncesı bile cok sıkıcı napıcam bılemıyorum :'(
Kızlar ameliyat olalı iki gün oldu ama sızıntı var sağ kulağımda olmuş muydu sizde de? sargılarım da 10. günde çıkıcakmış çok değil mi sizce? tenisçi bandı falan dedim ama kabul etmedi doktor.. :/
Yaa kötü seyler okuyunca morelim bozuluyo
2qecedir kabusum olduustelik buqece 3kez ameliyat olmustum ruyamda we yine acilmisti ck korktum wala.. İns olmaz oyle bise tekrardan bunlari yasamak qercekten zor olur
Ay evet ama uzun zamandir okumuyodum acilma oldu yazanlari
Allahim insallah olmaz bi sorun((
canlarım doktor zaten doğal durucak demişti öyle istemiştikk sargılar ilk açıldığında daha bebek gibi tazecik oluyo kulaklarınız yapışık duruyo zaten sürekli de bant takıyoruz. en son gittiğimde de ayna da kulaklarıma bakıyorum bakıyorum br gariplik var sağ kulağımda sola göre .. ama en çok işlem yine sağ kulağıma uygulanmıştıı o yüzden daha çok şiş falan diye düşünüyoduk doktor da bana simetrik olmuş güzel olmuş diyince üstelemedim... şimdilerde artık gündüzleri bandımı çıkarmaya başladım ben şuan da bakıyorum oluşturulan kıvrımda allahıma çok şükür bir açılma yok fakan kafamızla kulak arasında bi açı var ya o açıda sol kulağıma göre daha çok açılma var ilk başta yapışıktılar dr biraz açılcak doğal durcak demişti ikiside açıldı ama sağ fazla açıldı anlatabiliyomuyum yaaaaa valla çıldırıcam sol normal gayet güzel yavrum benim sağ niye böyle ... olmaz ki ama ya :'( sevgilim dikkatli bakınca belli oluyo tekrar ameliyat olma diyor ama ne bilim olmuşkende tam olsun istiyorum ben... bi yandan aynı sıkıntıları yaşamak zorunda olmak fecii canımı sıkıyo ne yapıcam bilemiyorum ilk işim bayrmadan sonra doktora gitmek olucak
kızlar sağ kulağımda hafif bi açılma var sola göre daha önde duruyo ve ben artık aynı teraneye girmek istemıyorum bu surecı ıkıncı kez yasama dusuncesı bile cok sıkıcı napıcam bılemıyorum :'(
Kızlar ameliyat olalı iki gün oldu ama sızıntı var sağ kulağımda olmuş muydu sizde de? sargılarım da 10. günde çıkıcakmış çok değil mi sizce? tenisçi bandı falan dedim ama kabul etmedi doktor.. :/
Ben de bir buçuk ay önce ameliyat oldum ve simetrik değiller şuan biraz zaman geçmesini alışmayı bekliyorum belki alışırım... alışamazsam yeniden ameliyat düşünüyorum
benimde bi kulağım kan toplamış jiletle kesip kanı akıttı umarım açılma olmaz hiç birimizde kızlar bidaha yaşamayız
kulağınızn üstüne yatabiliyomusunuz ?
Evet pofuduk hani o kdar kasmışım ki kendimi insanların direk kulagina bakar oldum bunu fark ettim ya herkesin kulagini inceliyodum o anda dedim musmutlu kendine gel takıntı yaptın düzel artik