qecms olsun cnım peki amiyattan snra mı smetrk deqldi snradan mi oldu? Acilma warmi bi de..? Yani acilma olarak mi simertk deil sekil olarak mi?
tabiki eskisi gibi değiller ama simetrik değiller ben ve ailem farkettik bunu ve daha açık olan sol kulağım esnediğimde bişeyler çiğnediğimde herhangi bişey kaldırdığımda sızlıyor diğerinde böyle bişey hissetmiyorum..Kizlar nolur ameliyat olup da 1 aydan fazla gecenler cevap verebilir mi ????????
1.ilk ameliyat oldugunuzda kulaklariniz cok yapisik miydi
2.acilma olcakmis biraz normal demisti doktor peki baya acildi diyen arkadaslar var tam olarak eski haline mi döndü ? Bence biz biraz da ameliyat oldugumuz icin takintili olduk surekli kulagimiza bakip duruyoruz bi tık acilma olup onu cok fazla olarak da algiliyo olabiliriz
3.insanoglunun hicbir organ simetrik degildir zaten bu doganin kanuna aykiri gözlerimiz kulaklarimiz akcigerlerimiz ellerimiz ayaklarimiz tam olarak birbirinin aynısı degildir kizlar kaşlarinizi alirken de dikkat edin ikisi birbirinden farklidir bnm öle mesela :))
Yani demem o ki eski haline donmedikce 2.bi ameliyat olmak istemem allah korusun zaten ve biraz simetrik fark olucak bu çok dogal
tabiki eskisi gibi değiller ama simetrik değiller ben ve ailem farkettik bunu ve daha açık olan sol kulağım esnediğimde bişeyler çiğnediğimde herhangi bişey kaldırdığımda sızlıyor diğerinde böyle bişey hissetmiyorum..
Ameliyattan sonra bir farklılık vardı ama ben bunu dikişlere bağlıyordum.sol kulağım biraz daha açık şuan sağ kulağım istediğim gibi oldu..ameliyattan sonra kulak yapışık oluyor dikişler alındıktan sonra yavaş yavaş kulak açılıyor ikiside biraz açıldı ama doğal duruyorlar sadece sol kulağım daha açık simetrik değiller..
tabiki eskisi gibi değiller ama simetrik değiller ben ve ailem farkettik bunu ve daha açık olan sol kulağım esnediğimde bişeyler çiğnediğimde herhangi bişey kaldırdığımda sızlıyor diğerinde böyle bişey hissetmiyorum..
canım koyabilirsen eğer bi fotonu koysana önden çekilmiş , benimde mesela sol kulağım daha kepçeydi hatta bana tek kulak mı diye sormuştu doktor..o yüzden soldan kıkırdak alındı ama diğerinden almadılar.sol kulağım sanki çok hafif daha açık gibi geliyo banada ama sorduğum herkes aynı sana öyle geliyo diyolar :)
ay arkadaşımm ya benim ki de aynen öyle biri daha açık dikkatli bakmayınca çok göze batmıyo ama duştan falan çıkınca saçlar ıslak oluyo ya bakınca bı kulaklara anlasılıyo direk yanı eskısıne göre iyi ama tabi bugün bayram bak HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM canlarım saçlarımıda topladım nolur bişey deyin kafama takmamaya mı çalışsam acaba napsam
Benimde kulağımda sızıntı olmuştu ilk günlerimde , hatta sargının dışına bile çıkmıştı.Doktorum normal demişti merak etme sende ama 3 günden fazla sürerse doktoruna danış.Bu arada sargılarımda 11.günümde çıkmıştı :)
ameliyat olanlara tekrardan gecmiş olsun sorunsuz bir iyileşme süreci diliyorum
6 ay sonunda benim şişlikler indi kulagım şeklini aldı son hali budur daha da degişecegini sanmıyorum artık...[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
ay arkadaşımm ya benim ki de aynen öyle biri daha açık dikkatli bakmayınca çok göze batmıyo ama duştan falan çıkınca saçlar ıslak oluyo ya bakınca bı kulaklara anlasılıyo direk yanı eskısıne göre iyi ama tabi bugün bayram bak HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM canlarım saçlarımıda topladım nolur bişey deyin kafama takmamaya mı çalışsam acaba napsam
ameliyat olanlara tekrardan gecmiş olsun sorunsuz bir iyileşme süreci diliyorum
6 ay sonunda benim şişlikler indi kulagım şeklini aldı son hali budur daha da degişecegini sanmıyorum artık...[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
Benimki bekleyecek gibi değildi canım..Öğleden sonra gittim tekrar doktora durmadı çünkü..benimki de sargıların dışına çıktı, doktor ikinci kez pansuman yaptı, bekleyelim dedi..yine kanamaya devam etti yarım saat sonrasında sargılarım kanlanmakla kalmadı artık kan sargıdan geçip boynuma kadar indi. :/ tampon yaptılar bekledik falan geçti neyse ki..bugün de kontrole gittim tekrar kanamamış neyse ki.. :) yalnız benim kulaklarımı sizin dediğiniz gibi tam olarak yapıştırmamışlar. Ben de korkmaya başladım açılmasından. Pansuman yaparken de kulaklarımın önüne arkasına kremli küçük gazlı bezler koyuyor ondan mı acaba?
Kız ilahi seni güldüm :)))yok canım ondan kaynaklancağını sanmıyorum çünkü banada yaıyodu aynısını..bayramda saçlarımı maşa yapıp sonrada topladım ama her yarım saatte bir aynaya baktım acaba açılmış mı açılcak mı açılıyo mu diye :) o kadar panik oldum artık :/
kızlar saç bandı çok sıkıyo dayanamıyorum bazen felaket bi ara benimki tenisçi bandı sizinkide okaadr sıkıyomuydunuz band olarak ne kullandınız ?
Kız ilahi seni güldüm :)))
Bebegim öyle bant takmayinca acilcagini sanmiyorum zaten senin 40 günü gecti geceleri tak sürekli gündüzleri de müsait oldukca tak :)