- 9 Temmuz 2012
- 398
- 203
amin canım.çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun vallahi =) kocaman öptüm seni cok candan cevap yazdığın için ayrıca teşekkür ederim
Arkadaşlar ayın 22 de kulak ve burun amelıyatı olucam ve ısyerınden sadece bıır hafta ızın alabıldım cok korkuyorum sıslıklerımın ve morluklarımın geçmemesinden .Ayrıca amelıyatdan sonra cok agrı sızı oluyormu ?o bir hafta ıcınde dısarı cıkabildinizmi hiç bu konuda bana yardımcı olursanız cok ama cok sevınırım
canim qecmis olsun simdiden burunla ilqili bi bilqim yok ama sarqilarni 1hafta icinde alirlar die dusunuorum. Her doktorun bekletme suresi farkli ama benim 5.qun buyuk sarqilarm cikti bi haftaya da sac bandi kullanmaya basladm. Suan 10.qunumdeyim ama morluk yok.. Şislik war tabi ama disardan anlasilacak kadar kalmadi. Saten sarqilar alindiktan snra sac bandi taktiqin icin sislik morluk qorunmeyecek o yuzden bu sorun yaratmaz. Aqri ilk qun ozellikle we snraki 2-3qun dewam edio ama quzel olcaqni dusundukce o aqriya da rahatlikla dayanabiliosun.. 1haftaya rahatlikla disari cikabilirsn tbi sac yikamak sorununu dusunmezsek.. Ben sarqilarm alindiktan snra yikadim qerci
peki yaptralı tam olark kaç gün oldu ; bide kaç gün sonra rahatca kulanabildnz
40.günde bandımı çıkarttım bugün 42.günüm..şuan gayet rahat kullanıyorum hatta dün saçımı düzleştirip dışarı çıktım kaç gündür saç bandı olduğundan topluydu saçım :)
40.günde bandımı çıkarttım bugün 42.günüm..şuan gayet rahat kullanıyorum hatta dün saçımı düzleştirip dışarı çıktım kaç gündür saç bandı olduğundan topluydu saçım :)
Canim ya seninki de ilk yapilinca yapisik miydi ? Benim 8.gün bugun ama baya yapisik parmagim arkasina girmiyo
Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için bayag bı taktım bende bu olayı ve yakında dugunum olucak en azından ozaman sacımı guzelce toplatabileyim istıyorum sacımı nerdeyse hiç toplayaamadım fotograflarda kulagımı sacımla kapadım allahtan saclarım uzun :) sac bandını buarada doktormu verıyor yoksa kendınızmı aldınız?
Canim ya seninki de ilk yapilinca yapisik miydi ? Benim 8.gün bugun ama baya yapisik parmagim arkasina girmiyo
bandı çıkardığında açılıyo merak etme şimdi öyle yapışık gözüküyo ilk günlerde ve şiş olduğu için.şişlik indiğinde daha iyi oluyo
bandı çıkardığında açılıyo merak etme şimdi öyle yapışık gözüküyo ilk günlerde ve şiş olduğu için.şişlik indiğinde daha iyi oluyo
40 gün hep saç bandımı takarak dolaşdın gündüz gece ben 1 hafta sonra sadece geceleri takıyorsun die biliyordum yanlışmı biliyormusum?
40 gün hep saç bandımı takarak dolaşdın gündüz gece ben 1 hafta sonra sadece geceleri takıyorsun die biliyordum yanlışmı biliyormusum?
bende internette öyle okumuştum ama benim doktorum böyle dediği için bende uyguladım , sanırım dikişler tamamen kaynsın şeklini tam alsın diye böyle yaptı
canım bn bıraz cins oldu ama profile koydum kulaqmin fotosunu :) sninkinin o fotoya bnzemdiqini soylemistn hani.. Bu ne kadar deqîsir daha onu merak ediorum bi bakabilirmsn??
ım tabiki bu şekilde kalmıycak yani normal bildiğin kulak olucak şişlik inince :) gün geçtikçe daha da incek ve şeklini alıp değişcek merak etme yanii
Allahim bize de ameliyatin 40.günlerinde tam olarak istedigimiz kulaklari nasip eyle ins.:))