Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

kızlar sağ kulağımda hafif bi açılma var sola göre daha önde duruyo ve ben artık aynı teraneye girmek istemıyorum bu surecı ıkıncı kez yasama dusuncesı bile cok sıkıcı napıcam bılemıyorum :'(

canim benim de ruyalarima qirio acilmis die.. Doktorum da eqer olmazsa ikinci bi operasyn yaparz ddi ama korkuyorum bnde tekrar ayni seyleri yasamaktan :KK43: doktoruna soyle bi canim eqer cok acilmadiysa oburunu de ya ayni sekilde acilmasini saqlasin yada onu da qeriye qetrsin ameliyatsiz nasi olur tbi blmiorum da.. Bi danis bncede canim

Kızlar ameliyat olalı iki gün oldu ama sızıntı var sağ kulağımda olmuş muydu sizde de? sargılarım da 10. günde çıkıcakmış çok değil mi sizce? tenisçi bandı falan dedim ama kabul etmedi doktor.. :/

canim bnde sizinti olmadi sukur ama sarqilarm bnm 5.qun buyuk olani alindi qazli bez ustunden sac bandi taktim 8.qun de tamami alindi sacbandini sadece taktim.. Doktorun daha iyi bilir bnm de sacbandini takma suresi kisa qeldi mesela..??

canlarım doktor zaten doğal durucak demişti öyle istemiştikk sargılar ilk açıldığında daha bebek gibi tazecik oluyo kulaklarınız yapışık duruyo zaten sürekli de bant takıyoruz. en son gittiğimde de ayna da kulaklarıma bakıyorum bakıyorum br gariplik var sağ kulağımda sola göre .. ama en çok işlem yine sağ kulağıma uygulanmıştıı o yüzden daha çok şiş falan diye düşünüyoduk doktor da bana simetrik olmuş güzel olmuş diyince üstelemedim... şimdilerde artık gündüzleri bandımı çıkarmaya başladım ben şuan da bakıyorum oluşturulan kıvrımda allahıma çok şükür bir açılma yok fakan kafamızla kulak arasında bi açı var ya o açıda sol kulağıma göre daha çok açılma var ilk başta yapışıktılar dr biraz açılcak doğal durcak demişti ikiside açıldı ama sağ fazla açıldı anlatabiliyomuyum yaaaaa valla çıldırıcam sol normal gayet güzel yavrum benim sağ niye böyle ... olmaz ki ama ya :'( sevgilim dikkatli bakınca belli oluyo tekrar ameliyat olma diyor ama ne bilim olmuşkende tam olsun istiyorum ben... bi yandan aynı sıkıntıları yaşamak zorunda olmak fecii canımı sıkıyo ne yapıcam bilemiyorum ilk işim bayrmadan sonra doktora gitmek olucak

Son düzenleme:
canlarım doktor zaten doğal durucak demişti öyle istemiştikk sargılar ilk açıldığında daha bebek gibi tazecik oluyo kulaklarınız yapışık duruyo zaten sürekli de bant takıyoruz. en son gittiğimde de ayna da kulaklarıma bakıyorum bakıyorum br gariplik var sağ kulağımda sola göre .. ama en çok işlem yine sağ kulağıma uygulanmıştıı o yüzden daha çok şiş falan diye düşünüyoduk doktor da bana simetrik olmuş güzel olmuş diyince üstelemedim... şimdilerde artık gündüzleri bandımı çıkarmaya başladım ben şuan da bakıyorum oluşturulan kıvrımda allahıma çok şükür bir açılma yok fakan kafamızla kulak arasında bi açı var ya o açıda sol kulağıma göre daha çok açılma var ilk başta yapışıktılar dr biraz açılcak doğal durcak demişti ikiside açıldı ama sağ fazla açıldı anlatabiliyomuyum yaaaaa valla çıldırıcam sol normal gayet güzel yavrum benim sağ niye böyle ... olmaz ki ama ya :'( sevgilim dikkatli bakınca belli oluyo tekrar ameliyat olma diyor ama ne bilim olmuşkende tam olsun istiyorum ben... bi yandan aynı sıkıntıları yaşamak zorunda olmak fecii canımı sıkıyo ne yapıcam bilemiyorum ilk işim bayrmadan sonra doktora gitmek olucak

Üzüldum canim benim :KK43:
eger cok asiri belli olmuyosa bidaha ameliyat olma bence..bnim su an o kdar yapisik ki arkasina serce parmagimin ucu bile girmiyo kulaksiz gozukuyorum simdi resmen :)))

kızlar sağ kulağımda hafif bi açılma var sola göre daha önde duruyo ve ben artık aynı teraneye girmek istemıyorum bu surecı ıkıncı kez yasama dusuncesı bile cok sıkıcı napıcam bılemıyorum :'(

canım koyabilirsen eğer bi fotonu koysana önden çekilmiş , benimde mesela sol kulağım daha kepçeydi hatta bana tek kulak mı diye sormuştu doktor..o yüzden soldan kıkırdak alındı ama diğerinden almadılar.sol kulağım sanki çok hafif daha açık gibi geliyo banada ama sorduğum herkes aynı sana öyle geliyo diyolar :)

Kızlar ameliyat olalı iki gün oldu ama sızıntı var sağ kulağımda olmuş muydu sizde de? sargılarım da 10. günde çıkıcakmış çok değil mi sizce? tenisçi bandı falan dedim ama kabul etmedi doktor.. :/

Benimde kulağımda sızıntı olmuştu ilk günlerimde , hatta sargının dışına bile çıkmıştı.Doktorum normal demişti merak etme sende ama 3 günden fazla sürerse doktoruna danış.Bu arada sargılarımda 11.günümde çıkmıştı :)

sinemkrat; canim cok uzuldum inanki bu durumu cok iyi anliyorum.. Bi kulaqin otekinden farkli olmasi hatta bariz kepce olmasini.. Biliosun benim oyleydi saq kulaqimdan olmustum.. Eqer cok belirqin deqilse tekrar olma ama cok acilma warsa yani bnim hic ameliyat olmadqim kadarsa ki bu kadar umarim deqildir.. Bu kolay qecirilen bi surec olmuyo bliosun eqer ck belirqin deqilse zorlama quzelim.. Suan cok yapisik bnmki de ama acilmasindansa bole kalsin diorum.. Tam olarak benzemio haliyle biri kendi kulaqim olduqu icin bende soyledim sozlume kulaqim biri baska oldu simdi sekline takilirsam olasi bi durumda ikinciyi yapicani soyledi doktor ddm. Hayir kesinlikle dio.. Hani birazda biz bildiqimiz icin inceleyerek bakiyoruz kmse bizi tutup incelemiycek sonucta.. Tekrar yasamak qercekten zor olur ama doktoruna danismanda yinede fayda war en azindan ne yapman qerektiqini soyler.. Skma tatlı canini..

Ben de bir buçuk ay önce ameliyat oldum ve simetrik değiller şuan biraz zaman geçmesini alışmayı bekliyorum belki alışırım... alışamazsam yeniden ameliyat düşünüyorum

Ben de bir buçuk ay önce ameliyat oldum ve simetrik değiller şuan biraz zaman geçmesini alışmayı bekliyorum belki alışırım... alışamazsam yeniden ameliyat düşünüyorum

qecms olsun cnım peki amiyattan snra mı smetrk deqldi snradan mi oldu? Acilma warmi bi de..? Yani acilma olarak mi simertk deil sekil olarak mi?

benimde bi kulağım kan toplamış jiletle kesip kanı akıttı umarım açılma olmaz hiç birimizde kızlar bidaha yaşamayız
kulağınızn üstüne yatabiliyomusunuz ?

benimde bi kulağım kan toplamış jiletle kesip kanı akıttı umarım açılma olmaz hiç birimizde kızlar bidaha yaşamayız
kulağınızn üstüne yatabiliyomusunuz ?

jiletle nasi kestin canim ya??? İns olmaz wala duamiz o.. Benim 12.qunum yatabiliorum ama cok rahat deil tbi.. Yatmamaya ozen qosteriom uyku arasinda yattiklarmi saymazsak yatmiorum yani :)

Kizlar nolur ameliyat olup da 1 aydan fazla gecenler cevap verebilir mi ????????
1.ilk ameliyat oldugunuzda kulaklariniz cok yapisik miydi
2.acilma olcakmis biraz normal demisti doktor peki baya acildi diyen arkadaslar var tam olarak eski haline mi döndü ? Bence biz biraz da ameliyat oldugumuz icin takintili olduk surekli kulagimiza bakip duruyoruz bi tık acilma olup onu cok fazla olarak da algiliyo olabiliriz
3.insanoglunun hicbir organ simetrik degildir zaten bu doganin kanuna aykiri gözlerimiz kulaklarimiz akcigerlerimiz ellerimiz ayaklarimiz tam olarak birbirinin aynısı degildir kizlar kaşlarinizi alirken de dikkat edin ikisi birbirinden farklidir bnm öle mesela :))
Yani demem o ki eski haline donmedikce 2.bi ameliyat olmak istemem allah korusun zaten ve biraz simetrik fark olucak bu çok dogal :KK66:

Musmutlu; aynen katiliorum canim.. Smdi mesela biz ayna karsisina qectqmzde ilk baktiqmz kulaklarmz oluyo inceliyorz. Ama bzi disardan qorenler sekline semaline pek bakmio dikkatlerni sadece kepcelik cekio.. O yuzden bnim suan baya farkli diqerinden ama sekil icin tekrar olmayi dusunmem. Allah korusun acilirsa eski haline yakin olursa anca o sekilde dusunurum.. Benim suan bnzemekten cok dusundqm acilmasi.. İns hicbirimiz bunu yasamayiz.. Biraz bu knuda kndmizi incelemeyelm yuzeysel bakalim ki normal herkesin qorduqu qbi kndimizi qorebilelim.. Hem saten kmse kusursuz deil oyle deqilmi?? Bu kadarcik farkta kusur sayilmaz bence.?

Evet pofuduk hani o kdar kasmışım ki kendimi insanların direk kulagina bakar oldum bunu fark ettim ya herkesin kulagini inceliyodum o anda dedim musmutlu kendine gel takıntı yaptın düzel artik

Evet pofuduk hani o kdar kasmışım ki kendimi insanların direk kulagina bakar oldum bunu fark ettim ya herkesin kulagini inceliyodum o anda dedim musmutlu kendine gel takıntı yaptın düzel artik

aynen izledqm filmlerde bile kisilere deqil kulaklara bakar oldum :) takıntı halinde oldqmz icn karsmzdakinin kulaklarna bakiorz once ama bizim karsmzda bzi oyle qarip bi sekilde inceleyen olmuyo.. Sahsn ustune cok incecik bi sac bile qetrsem o farki kmse fark etmez diorum suan.. Onceden bu mumkun bile deqildi.. Sukur buna ..

X