- 31 Temmuz 2012
- 684
- 2
Nerelerde bakalim bizim estetikli güzeller :))
estetik mi? O da ne :) bzmkiler orjinal oldu artıkın :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerelerde bakalim bizim estetikli güzeller :))
Eki Görüntüle 491571 bu da son hali :)
canım cok qzel duryo qttkce bnimsiyoruz wala bnde suanki halndn çok memnunum :)
İnşallah 1 aya hersey dha güsel olucak hele şu dikişler bi alınsa bakalım çarşambaya az kaldı senin ne zaman alincak pofuduq
benimde carsamba bebeim ayni qidioruz seninle :) az kaldi ama su halini bile cok beqeniorum eskisine qore warsin arkasina parmak qirmesin actrmam bunca zaman iki parmak birden qiriodu onun yerine sayiyorum :) 1ay snraya daha iyi olucak tabiki:)
Kiz onceden birak 2 parmagi komple el giriyodu nerdeyse :)))))
ayyy alemsin canim el de qrmez hani :)))) tamam uc parmak olsun hadi ama o kadar yeter :) tabi suan nasildi pek hatrlamak istemiorum da ynede eski halinin fotosunu da cektim :) hatira kalsin :))
Ay yok ben istemiyorum hatirlamak :))
Hdi 1 ay ol ol bi an önce :))
buqun 11.qun az kaldi canim surda ne kaldi ki :) pazar qununu iple cekiorum sozlum qorcek tepkisini merak ediorum :) oteki kulaqmi qorduqu icin onunla ayni sandiqindan ddm bu biraz farkli duryo suan ondan ddim qelince qorcez diodu bakalm ne diycek :) bandi bi qunluk cikartsam ne olur ki ya???
Bilmem ki ama ben gün icinde cikariyorum arada yazik hava alsinlar diye :)))
bende arada cikartiorum bakip qeri takiorum :)) ama o qun biraz daha uzun sure cikartip kalcak ya ondan dusunuorum.. Ya bi de korkuyorum hani bazilarnda qeri acilma olmus oyle bi durum olmasindan
Azcik acilsin da tam acilmasin yav :)
cok azcik acilabilir ama bazisinda baya baya eski haline donen olmus.. Butun forumu okudum we bole bi durumdan korkuyorum suan :/ ins olmaz ya..
Yok kiz olmaz insallah ben doktoruma sormustum olabilir is boyle bi durum ama cok azmis eski halne dönen
bnm doktorum da ayni seyi soyledi ama olasi bi durumda 2.bi ameliyati yapabilceqni soyledi.. Nieyse birden aklma bu qeldi takildi
Ama ne demistik iyi dusuncez iyi olucak daha yolun cok basindayiz boyle kotu dusunmek olmas :)
Kulaklarimiz tam bi sekle bile girmedi oncelikle iyi dusunelim iyi olsun hersey :))))))
Okey
1.ayımızda bile hersey cok güsel olucak teyy teyyyokey beybi ;D daha cok yeni sayilirz haklisin bi sekli bile tam oturmadi daha iyi olcak iyi dusuncez iyi olcak :))))
1.ayımızda bile hersey cok güsel olucak teyy teyyy
Geri sayim baslasiinnnn :))))))