Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

neyse arkadaşlar sorusu olan sordun sewe sewe cewapların rabbım gonlunuzce versın herseyı hayırlı geceler

bnde 5.qünümde ykamıstm sanırm:) ama kulaqma hc su deqdirmedn sadce saclarimi yikamistm.. Doktorum da yikayabilirsn dikkat et ddi. Suan hic bi sorunum yokta canim bayram qunu qunduz bandi takmasam ewe qelince taksam olurmu ya??

Böyle olanların olcaklara we yenı olanlara yardım etmeleri gercekten cok güzel saolun kızlar dayanışmalarınız içim :)

ne dmek canım:) biz ne qördysek onu dwam ettryoruz. Olmadan önce kafamizda bisuru soru isareti wardi burda sorduk oqrendik.. Smdi dneyimlerimizi bizde paylasioruz elimizden qeldiqince yardmci olmaya calisiyoruz.. Bizden daha deneyimli bilqili olan arkadaslarmzdan da bizler oqrenmeye fikir edinmeye dewam edioruz edicez :)

neyse arkadaşlar sorusu olan sordun sewe sewe cewapların rabbım gonlunuzce versın herseyı hayırlı geceler

ya canım benim suan tek sorunum bayrama su sac bandini takmak istemio olmam.. Kiyafetle alakasiz iqrenc duryo.. Bayram qunu takmasam ddim suanki qorduqne qore tak ddi doktorum ama suan daha iyi qorunuo kulaqm.. Hani sadece bi qun cikartsam qunduz takmasam sorun olur mu ki?? Fikrinizi almak istiyorum.. :/

Heyy kızlar ben geldim simdi doktordan bi iyi bi kötü haberim var
Kötü haber saçını yikama dedi doktorum dikisler alinana kadar yikayamicam dikisleri carsamba günü alicakmis
İyi haber şişliklerin baya iniyo gayet güzel dedi gazli bezleri cikardi bi tek sac bandi takiyorum simdi
1kutu daha antibiyotik yazdi baya yapisik hala birazcik acilsin tam olucak :)

cok sewindm canim bnde cok alistim kulaqma hatta yapisikliqina bile:) ama sac yikamamam kotu olmus.. Ne yapcan bayrama ?? Bnde sac bandini cikartma planlari kuruyorum :)

cok sewindm canim bnde cok alistim kulaqma hatta yapisikliqina bile:) ama sac yikamamam kotu olmus.. Ne yapcan bayrama ?? Bnde sac bandini cikartma planlari kuruyorum :)

Sacim yagli durmuyo cok yaglanmadi da zaten cok fazla kurudur sacim ilk defa işime yaradi :)
Bayrami öle yda byle geciricem :)
Ama daha alisamadim yapisikligina baya yapisik cunku birazcik acilmasi lazim

Sacim yagli durmuyo cok yaglanmadi da zaten cok fazla kurudur sacim ilk defa işime yaradi :)
Bayrami öle yda byle geciricem :)
Ama daha alisamadim yapisikligina baya yapisik cunku birazcik acilmasi lazim

ayy ne quzel wala bi qun yikamasam berbat oluyo bnim :) yapisikliqi biraz acilcak canim ama bn cok fazla acilsin istemiorum.. Hafiften olsa yeterli ama ustteki sislikte insin baska bise demem:) jölelersin saclarni kirli olduqu belli olmaz bak :)

ayy ne quzel wala bi qun yikamasam berbat oluyo bnim :) yapisikliqi biraz acilcak canim ama bn cok fazla acilsin istemiorum.. Hafiften olsa yeterli ama ustteki sislikte insin baska bise demem:) jölelersin saclarni kirli olduqu belli olmaz bak :)

Simdilik sorun degil sacim dikislerim bi alinsin direk dip boyasina :)))))))
Ama yapisik baya insallah açilir biraz,biraz da şişlik indi mi tammdır )

kızlar mesajın hepsini okuyamadım da bana kızmayın ya şu sayfada yazdık niye okumadın falan diye =(( ben istanbul avrupa yakasındayım.erkek kardeşim de kepce kulaklarından şikayetci de onu bu dertten kurtarmak istiyorum =) acaba siz hangi hastanede ameliyat oldunuz?devlet karşılıyo mu?

İstanbulda olmadim ameliyati ama devlet hastanesinde oldum ve ssk karsiladi...

yok canim nie kizalim estafurllah olur mu oyle sey:) istanbulda hanqi hastane yapio bilmiorum bilmiorum am her hastanede yapilio ama bazi hastaneler karsilami dio ucret alio bazilari az bi miktar alio.. Ama kesinlikle dewlet karsilio.. Ben tokatliyim we tek kurus odemedm bu ameliyat icin.. Suan da durumumdan cok memnunum 10.qunumdeyim.. Arastirman qerek hanqi hastanelrin ucretsiz yaptiqini.. İstanbulda olup ucretsiz yaptiranlari bu forumda okudum ama nerelerde hatirlamiorum tek aklmda kalan capa dewletti o da istanbulun neresinde blmiorum :) pek yardimci olamadm sana k.bakma tatlim ama sadece sunu soyleyebilirim dewlet karsilio bunu..

saol canım cevabın için =) geçmiş olsun ayrıca =) devlet karşılıyosa iyi bişi bu =))) bişi daha sorcam canım ya, kaç saat sürüyo ve yatış falan olmuyo di mi ?aynı gün eve gidebiliyosun yani

Simdilik sorun degil sacim dikislerim bi alinsin direk dip boyasina :)))))))
Ama yapisik baya insallah açilir biraz,biraz da şişlik indi mi tammdır )

acılyoms cnım ama bn ck acılsn istemiorm şuan qöruntüden cok memnunum:)) sislikte incek bn baya inceledm buqün sislik dsardan bri zor anlar sekilde:)) saclarna da dip boyasndan snra topuz yaparsn artk:)))))

saol canım cevabın için =) geçmiş olsun ayrıca =) devlet karşılıyosa iyi bişi bu =))) bişi daha sorcam canım ya, kaç saat sürüyo ve yatış falan olmuyo di mi ?aynı gün eve gidebiliyosun yani

rica ederim canim:) karsilio kesinlikle ucret isteyen bi yerde yaptrmayin bosa.. Benim biraz tuaf ama tek kulaqimda problem wardi:) qenel anesteziyle oldum oyuzden bi qece yattim ertsi qun ewime qeldim.. Lokal anestezide ayni qun ewine qonderiolar. 2 saat surmus artk sure bana biraz uzun qeldi de icerde naptilarsa bilmiorum uyuyodum o sira:)):) yatma ilk qunlerde olmuyo tabiki ama ben suan yatabiliorum kulaqmin ustune.. Hani yatmiyim die ozen qosteriorm ama sabah uyandiqimda bakiorum ustundeyim bi sorun olmuyo yani ama ilk zamanlar yatamiosun hem aqridan hem korkudan :)

anladım canım ne güze rahatlamışındır.kardeşim erkek malum saklayamıo da saçı kısa olduğu için ve baya takıntı yapıo.o bakımdan bir hal caresine bakıcaz artıkın =) çok teşekkür ederim.geçmiş olsun tekrar tatlım

cok tesekkur ederim canim benim :) ayni model acik sacla sakliodum :) abimdede war ama o sorun etmio saklamioda.. Ama ben acayip takinti haline qetirmistim kurtuldum sukurler olsun bu sis halini bile rahatlikla qosteriorum herkese:) ameliyatin ilk haftasinda skıntı ceker biraz ama snrasina kus qibi hafifler :) sorun ediosa bakin caresine bencede dewlet karsilioken :) umarim tez zamanda istediqi olur kardesinin smdiden qecmis olsun canim yardimci olabildiysem ne mutlu :)

amin canım.çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun vallahi =) kocaman öptüm seni cok candan cevap yazdığın için ayrıca teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…