aynn bizimde oyle canim:) nazar deqmesin:) pazar qunu kulaqmi qorcek acaba ne diycek cok merak ediorum :)
İcini ferah tut canim insallah bi sıkıntı olmaz pazara kadar daha vakit var biraz daha iner şişlik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynn bizimde oyle canim:) nazar deqmesin:) pazar qunu kulaqmi qorcek acaba ne diycek cok merak ediorum :)
İcini ferah tut canim insallah bi sıkıntı olmaz pazara kadar daha vakit var biraz daha iner şişlik :)
kzlar hastanedn qeliorum.. Doktorum hc bi sorun olmadqnı qayet iyi oldqnu söledi.. Sisliqn cok oldqnu söledm. Sana cok qelio disardan anlaslmıo sis olduqu ddi. Dikis dursun braz daha ddi.. Sac bndını da takmaya dwam edicekmism.. Byramda ckartsam ddm tak sen dursun daha iyi olur ddi ama kyaftlerimle alakasz bant iqrenc durcak ya.. Ewden cikarken cikartip ewe elince takarim die dusunuorum.. Nese ona 4qun snra karar weririm:) carsamba tekrar qidicem.. Suan icin hic bi sorunum yok.. We aynada bu kez daha quzel qordum qoruntumu :)
Canim sevindim bende yarin gitcem doktora sana demistim dimi dikisleri bayram sonrasi alirlar diye :)))
Sac bandi biraz sıkmış kulagimin üstü kizarmis biraz onu gevsettim simdi bakalim doktor yarin ne dicek :)
O degil de bnim sacimi yikamam lazim artik berbat oldu yarin yine dicem nolur izin versin bu sefer (
demistin canim ewet kalsin dikisler biraz daha napiyim:) bn arada ileri qeri oynatiorum sac bandini yoksa acitio:) ayy kac qun oldu canim izin wersin artk yani.. İzin wermesi lazim millet icine oyle cikamazsin snucta
Ay evet bayramda nasi cikicam insan icine
Cabucak yarin olsa da doktora gitsem
yarina soylersin canim dikkatlice de yikarsin kulaqna hic su qetrmeden.. Sorun olmaz yani bn oyle yapmistim.. Doktorum yikayabilirsn dediqi halde yine dikkat ediorum su deqdirmiorum canim.. Oyle yaparsin sende
İste sorun orda nasi su degdirmeden yikicam ki (
ya siz amelyt olalı cok zaman geçmiş acaba ne kadar süre sonra kulaklrnzı rahatça göstrebldnz yani kimsenin dikkatine çekmedn :)
ya siz amelyt olalı cok zaman geçmiş acaba ne kadar süre sonra kulaklrnzı rahatça göstrebldnz yani kimsenin dikkatine çekmedn :)
Ben bandımı daha dün çıkardım canım şuan gören kimse anlamıyo :)
İnanilmaz kaşınıyorum yav sizde de böyle oluyo mu
olyo canim onceki qunler deli qbi tatli tatli kasiniodu :) ama buqun hafiften bole ara ara kasinio.. Kiz kasinsin iyilestiqini qosterioms annem ole dio :)
Benim smdi dha bi cok kasiniyo yirtasim geliyo resmen bnmki tatli tatli kasinmayi gecti
aman dokunma bi zarar fln olun.. Sık dişini.. Bandın üstndn hafifce bastr kasıntı azalyo öle
demistin canim ewet kalsin dikisler biraz daha napiyim:) bn arada ileri qeri oynatiorum sac bandini yoksa acitio:) ayy kac qun oldu canim izin wersin artk yani.. İzin wermesi lazim millet icine oyle cikamazsin snucta