- 31 Temmuz 2012
- 684
- 2
ya doktorla çok kısa konsdm onun içn bnde tam emn deilm doktrdan bana brz havalı biri gbi geldi (babamla gttm babam begendi ama) daha önce bu amlyatı yaptgnı söyledi istiysn sana da yprz dedi ama kulgnı ik bi ay ck dikkat etmen lazm kanama olblr iz olckfln diynce bna cok korktucu geldı ya
1ay boyunca kanama nası olablrms cnım ? Hc duymadm bole bise.. En fazla iki qn olr o da ameliyatn ilk qünü.. Szıntı sklinde.. Bu herkeste de olmuo nadiren olyo.. Bnde olmadı. İzde kalmiomus bi uzman anlayablrms. Bqün amelyt olan bi akrbmzn kulaqna bktm 7ay olmus hc bellı olmuodu.
ya doktorla çok kısa konsdm onun içn bnde tam emn deilm doktrdan bana brz havalı biri gbi geldi (babamla gttm babam begendi ama) daha önce bu amlyatı yaptgnı söyledi istiysn sana da yprz dedi ama kulgnı ik bi ay ck dikkat etmen lazm kanama olblr iz olckfln diynce bna cok korktucu geldı ya
Canim yarin 1 hafta oluyo ameliyat olali biraz yardimci olmak istiyorum sana.
151. Sayfada kulagimin bugun cektigim resmi var
Benim ilk iki gunumde kanamam oldu ama şakır şakır kanama degil bu sızıntı seklinde zaten ertesi gün alinacak olan drenlerin olucak dren kanamayı tutucak ameliyattan sonraki gün drenlerin alinip pansuman yapilicak.
İz konusuna gelince bnm doktorum da iz olabilir ama kulak arkasi kimse tutup da dikkatli bakmaz anlamaz ddi zaten kulagimn arkasi gözükmuyo bile anca elimle öne dgru itince görebiliyorum.
1-2 ay cok dikkatli oluca hatta belki dha fazla snucta ameliyat oluyoruz ve dogal kulaklara göre hassas olucak kulaklarimiz.
Dha cok uzatmadan söyliyim eger gercekten rahatsizsan hic dsnmeden yaptir allaha cok skürler olsn ki şu hali bile eskisinden cok dha iyi :)
Begenmene cok sevindim canim :)
Rabbim bu mübarek gecede ameliyat olanlara tez zamanda şifa ameliyat olacaklara da hayirli ameliyatlar nasip etsin insallah okuyan herkes amin diyip bi elham okursa cok sevinirim kizlar allah razi olsun hepinizden :)
1ay boyunca kanama nası olablrms cnım ? Hc duymadm bole bise.. En fazla iki qn olr o da ameliyatn ilk qünü.. Szıntı sklinde.. Bu herkeste de olmuo nadiren olyo.. Bnde olmadı. İzde kalmiomus bi uzman anlayablrms. Bqün amelyt olan bi akrbmzn kulaqna bktm 7ay olmus hc bellı olmuodu.
yok bi ay boyunca kanama değl amlyttn snra ilk bi kaç gn belki dikş tutmaya blme ihtimali fln vr gibi bşy dedi
Canim yarin 1 hafta oluyo ameliyat olali biraz yardimci olmak istiyorum sana.
151. Sayfada kulagimin bugun cektigim resmi var
Benim ilk iki gunumde kanamam oldu ama şakır şakır kanama degil bu sızıntı seklinde zaten ertesi gün alinacak olan drenlerin olucak dren kanamayı tutucak ameliyattan sonraki gün drenlerin alinip pansuman yapilicak.
İz konusuna gelince bnm doktorum da iz olabilir ama kulak arkasi kimse tutup da dikkatli bakmaz anlamaz ddi zaten kulagimn arkasi gözükmuyo bile anca elimle öne dgru itince görebiliyorum.
1-2 ay cok dikkatli oluca hatta belki dha fazla snucta ameliyat oluyoruz ve dogal kulaklara göre hassas olucak kulaklarimiz.
Dha cok uzatmadan söyliyim eger gercekten rahatsizsan hic dsnmeden yaptir allaha cok skürler olsn ki şu hali bile eskisinden cok dha iyi :)
anladm teşkrr edrm açıklama içn :)) ya aslında ben haziranda olmak istydm çnkü okullarn açlmasına nerdeyse 4 ay fln oluyodu ama babm bni oyalaya oylaya anca daha dün doktora gittim ve okullrn açlmsnada 1 ay kaldı bu bi ay içnde kulaklarm çok fazla iyileşmesze okulda napıcam diye düşünyrm yoksa hiç düşünmedn olucm amlytı çünkü bnde bu kulak yznden çok çektm
yok bi ay boyunca kanama değl amlyttn snra ilk bi kaç gn belki dikş tutmaya blme ihtimali fln vr gibi bşy dedi
yok cnım ilk iki qndn snra olmaz hem o da cok dql bk musmutlu da da olmustu sızıntı sklinde.. Ama dkis tutmama her ameliyatn riskidir ama bu da yüksek dql.. Ama rahatsz olmuosan yaptrma.. Bn cok rahatszlık duyuyodm o yüzdn snuçtan ne olursa olsum memnunum canim. Rahatszlk duyuyosan da wakit kaybetme hic.. Bu zamana kadar bosa beklemisim diorum ben..
yok ya cok rahatsz olyrm doktor çok öne doğru deil kulaklrn kck felan dedi ama bn yok olmk istyrm dedim çünkü okulda arkdş içnde zor oluyo hani takmıyım diyosn ama biri çıkıyo laf söylüyo bşy de diyemysn bunlr çok rahatsız edici şeyler onun içn olcm hayırlısyla
ahh bilmem mi o durumlari.. Saclarimi okul bitene kadar 1kez toplayamadm herqun okulda hocalarla tartisiodum bu yuzden hep idaredeydim.. Ustelik bende soyle bi problem wardi.. Sadece saq kulaqmda wardi problem.. Bu daha berbat durum inanki.. Unide sac toplama derdi yok ama herqun ayni sekilde qidiorum bunaltti iyce.. Sozlum bi kez sacima dokunamadi daha qormesin die hep sakindim.. Acayip piskolojim bozulmustu bnim herkesin kulaqni inceliodum.. Yasadiqim yer kucuk burda olmz die de sormadim bile doktora.. Saten qittiqimde bile cok cekindim sorarken utandm ama suan nie daha once qitmedim die kiziorum kndime.. Aman bundan snra hersey daha quzel olcak.. O pskolojiyi bi yasayan bilio.. Rahatszsin madem bekleme hic quzelim..
ahh bilmem mi o durumlari.. Saclarimi okul bitene kadar 1kez toplayamadm herqun okulda hocalarla tartisiodum bu yuzden hep idaredeydim.. Ustelik bende soyle bi problem wardi.. Sadece saq kulaqmda wardi problem.. Bu daha berbat durum inanki.. Unide sac toplama derdi yok ama herqun ayni sekilde qidiorum bunaltti iyce.. Sozlum bi kez sacima dokunamadi daha qormesin die hep sakindim.. Acayip piskolojim bozulmustu bnim herkesin kulaqni inceliodum.. Yasadiqim yer kucuk burda olmz die de sormadim bile doktora.. Saten qittiqimde bile cok cekindim sorarken utandm ama suan nie daha once qitmedim die kiziorum kndime.. Aman bundan snra hersey daha quzel olcak.. O pskolojiyi bi yasayan bilio.. Rahatszsin madem bekleme hic quzelim..
aynen bnde sürekli saçlrm açk ypydm yada baş bndı tkydm bi ara , bu sfrde nie tkysn çıkar fln diiyo arkdşlrn ugraş dur çok sinir bozucu bşy olucamda inş daha sonrasnda okulda bi prblm yaşamm umrm çnkü baş bndı tkmamk içn olyrm bide sürkli okulda takrsm arkdşlr iyici üstlyck tkmazsmda biri çarpack die elim kulagmda kesicm herhlde
Benim sevgilim de acaba senin kulaklarin var mi cok merak ediyorum diyodu :))))
Hic dokundurtmadim ne sacima ne de kulagima :)
Ben bi de hni kucuk lastik tokalar varya hni rengarenk onlarla napiyodum bliyo musnz,kulagimin onunden ve arkasndan bir utam sac alip lastik tokayla bagliyodum yni kulagimin ustunden dgru baglanmis oluyodu kulagimi tokayla geriye yatrmis oluyodum boylece ruzgar esse bile kulagim belli olmuyodu :))))) bu da bnim sırrımdı :))
okul acilana kadar baya duzelir canim sadece qece takmaya bile qecebilirsin sorun olmaz yani.. Bn sac bandini oldum olasi sewmiorum hep acikti o yuzden :) smdi sac bandi mecbur takiorum ama saclarim hep toplu simdiden wala ensem bayram etti su sicak qunlerde :) ilk defa bi yaz ensem saclarima deqmio qercekten quzelmis:)[/QUO
vallha sizn dedklrnden dolayı bi güven geldi inş bi sorun olmadan atlatırz hepimiz :))
Hic dokundurtmuodum ya kepce oldugumu da bilmiyodu o zmanlar diyodu senn kulagn var mi diye :)))))iymis o da:)) bnim sol kulaqmi qoruyodu sozlum ne quzel diodu ama ona bile dokundurtmuodum tik olmus ya artk :) saq kulak bnim yoktu iste :) sewqilin bilmeden once mi diodu boyle:) ayyy cok quldum ya:)))))) senin de kulaqin war artk :)
Hic dokundurtmuodum ya kepce oldugumu da bilmiyodu o zmanlar diyodu senn kulagn var mi diye :)))))
Bgun kulagimin resmini gonderdim ee nolmus yani ne var normal bi kulak diyo naptirdin sen simdi :))
Cocugumm diyorum normal degildi simdi normal oldu onceki halini gormedigim İcin bilmiyorum nasi ameliyat oldun yav sen diyo :))))))
ayy alemsin canim ya:))))) bnde aqri olduqundan ameliyat oldum die bilio ya foto cektim smdi cok sis ddim faceye at dio.. Pis ya dalqa qecio sis dedikce koca kulak oldu bizim hatun dio:) ama kuculcek tabi die de moral werio :) seninkinin haberi olduqu halde naptirdin diomus baksana olaya ya:))))
Ayy erkek degil mi anlamiyo canim deli midir nedir oglum yaptirdim isde diyorum hıı tmm diyo :)))
ama allahı var sürekli soruyo agrin sızın var mı antibiyotigini aldin mi üstüne yatma aman okullar acilinca bakicam dha bi inmis olur zaten felan :)))) bi de diyo ki gelince yice incelicem begenmezsem doktoruna gidip bidaha yaptircaz :)))) hey allahim yav :)))
Kız biz hep böyleyiz :)) ya komedi modunda ya da korku filmi modunda oluyo iliskimiz :))))sanki daha once qormus de beqenmezsem diomus tobe yarabbim :) ayy siz cok yasayin emii ne quldum kizzz :))))
Kız biz hep böyleyiz :)) ya komedi modunda ya da korku filmi modunda oluyo iliskimiz :))))
Ama diyaloglar aynen anlattigim gibi hem sevgilim hem kankam :))))