Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Arkadaşlar ayın 22 de kulak ve burun amelıyatı olucam ve ısyerınden sadece bıır hafta ızın alabıldım cok korkuyorum sıslıklerımın ve morluklarımın geçmemesinden .Ayrıca amelıyatdan sonra cok agrı sızı oluyormu ?o bir hafta ıcınde dısarı cıkabildinizmi hiç bu konuda bana yardımcı olursanız cok ama cok sevınırım :KK43:

amin canım.çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun vallahi =) kocaman öptüm seni cok candan cevap yazdığın için ayrıca teşekkür ederim :KK34:

rica ederim canim benim :) aklina takilan olursa sor yine elimden qeldiqince yardmci olmaya calisirim.. :) cok optum canim bnde seni :)

Arkadaşlar ayın 22 de kulak ve burun amelıyatı olucam ve ısyerınden sadece bıır hafta ızın alabıldım cok korkuyorum sıslıklerımın ve morluklarımın geçmemesinden .Ayrıca amelıyatdan sonra cok agrı sızı oluyormu ?o bir hafta ıcınde dısarı cıkabildinizmi hiç bu konuda bana yardımcı olursanız cok ama cok sevınırım :KK43:

canim qecmis olsun simdiden burunla ilqili bi bilqim yok ama sarqilarni 1hafta icinde alirlar die dusunuorum. Her doktorun bekletme suresi farkli ama benim 5.qun buyuk sarqilarm cikti bi haftaya da sac bandi kullanmaya basladm. Suan 10.qunumdeyim ama morluk yok.. Şislik war tabi ama disardan anlasilacak kadar kalmadi. Saten sarqilar alindiktan snra sac bandi taktiqin icin sislik morluk qorunmeyecek o yuzden bu sorun yaratmaz. Aqri ilk qun ozellikle we snraki 2-3qun dewam edio ama quzel olcaqni dusundukce o aqriya da rahatlikla dayanabiliosun.. 1haftaya rahatlikla disari cikabilirsn tbi sac yikamak sorununu dusunmezsek.. Ben sarqilarm alindiktan snra yikadim qerci

Ay simdi de cok yapisik geliyo kulaklarim bana :KK43:
Parmagim girmiyo arkasina düşünün :KK43:(
Benimki cok yapisik oldu galiba sizin nasi oldu acilma ne zman olur :KK43:

canim qecmis olsun simdiden burunla ilqili bi bilqim yok ama sarqilarni 1hafta icinde alirlar die dusunuorum. Her doktorun bekletme suresi farkli ama benim 5.qun buyuk sarqilarm cikti bi haftaya da sac bandi kullanmaya basladm. Suan 10.qunumdeyim ama morluk yok.. Şislik war tabi ama disardan anlasilacak kadar kalmadi. Saten sarqilar alindiktan snra sac bandi taktiqin icin sislik morluk qorunmeyecek o yuzden bu sorun yaratmaz. Aqri ilk qun ozellikle we snraki 2-3qun dewam edio ama quzel olcaqni dusundukce o aqriya da rahatlikla dayanabiliosun.. 1haftaya rahatlikla disari cikabilirsn tbi sac yikamak sorununu dusunmezsek.. Ben sarqilarm alindiktan snra yikadim qerci

Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için bayag bı taktım bende bu olayı ve yakında dugunum olucak en azından ozaman sacımı guzelce toplatabileyim istıyorum sacımı nerdeyse hiç toplayaamadım fotograflarda kulagımı sacımla kapadım allahtan saclarım uzun :) sac bandını buarada doktormu verıyor yoksa kendınızmı aldınız?

Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için bayag bı taktım bende bu olayı ve yakında dugunum olucak en azından ozaman sacımı guzelce toplatabileyim istıyorum sacımı nerdeyse hiç toplayaamadım fotograflarda kulagımı sacımla kapadım allahtan saclarım uzun :) sac bandını buarada doktormu verıyor yoksa kendınızmı aldınız?

rica ederim tatlm.. qittikce ayni sacla kapatmak daha cok takinti halini alio canim biliorum :) doktor wermio sacbandini kndimiz alioruz kimi 20liraya almis fln die okudum ama bn 1liraya tokacidan aldim qayette iyi ne cok sıkı ne qewsek oyle olmasi yeterli saten:) sac toplamak qibisi yokmus wala duqune istediqin modeli rahatlikla yaptirabilirsn.. Bnde nasi qizlerim acaba die dusnuodum daha o qunlere cok olmasina raqmen:)

Canim ya seninki de ilk yapilinca yapisik miydi ? Benim 8.gün bugun ama baya yapisik parmagim arkasina girmiyo :KK43:

canım benimde oyle.. Hatta 4e katli pecete bile qrmio:) parmaqim saten hiccc imkeni yok qirmesne suan ama azcik acilcak o.. Bozma moralini.. Bak yeni sarqilarndan kurtuldun ondan boyle.. Bende diodum ya cok yapisik fln ama suan qayet iyi qelio bana yapisik bile olsa

40.günde bandımı çıkarttım bugün 42.günüm..şuan gayet rahat kullanıyorum hatta dün saçımı düzleştirip dışarı çıktım kaç gündür saç bandı olduğundan topluydu saçım :)

canım bn bıraz cins oldu ama profile koydum kulaqmin fotosunu :) sninkinin o fotoya bnzemdiqini soylemistn hani.. Bu ne kadar deqîsir daha onu merak ediorum bi bakabilirmsn??

40 gün hep saç bandımı takarak dolaşdın gündüz gece ben 1 hafta sonra sadece geceleri takıyorsun die biliyordum yanlışmı biliyormusum?

onu her doktor ayri soyluyo canim kimi 1ay qece qunduz 1ay sadece qece takiomus. Bnm doktorum 1hafta qece qunduz takmami soyledi 1hafta kadarda qece takicakmisim.. Senin doktorun karar wericek ona..

canım bn bıraz cins oldu ama profile koydum kulaqmin fotosunu :) sninkinin o fotoya bnzemdiqini soylemistn hani.. Bu ne kadar deqîsir daha onu merak ediorum bi bakabilirmsn??

ım tabiki bu şekilde kalmıycak yani normal bildiğin kulak olucak şişlik inince :) gün geçtikçe daha da incek ve şeklini alıp değişcek merak etme yanii

ım tabiki bu şekilde kalmıycak yani normal bildiğin kulak olucak şişlik inince :) gün geçtikçe daha da incek ve şeklini alıp değişcek merak etme yanii

buqün braz daha şislik qecti canim qittikce daha cok hosuma qdio saten :) ayy azcik daha sekli otursun yada kalsin buna bile raziyim sislik qitsin tamamen oda yeter:)

X