Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

kzlar hastanedn qeliorum.. Doktorum hc bi sorun olmadqnı qayet iyi oldqnu söledi.. Sisliqn cok oldqnu söledm. Sana cok qelio disardan anlaslmıo sis olduqu ddi. Dikis dursun braz daha ddi.. Sac bndını da takmaya dwam edicekmism.. Byramda ckartsam ddm tak sen dursun daha iyi olur ddi ama kyaftlerimle alakasz bant iqrenc durcak ya.. Ewden cikarken cikartip ewe elince takarim die dusunuorum.. Nese ona 4qun snra karar weririm:) carsamba tekrar qidicem.. Suan icin hic bi sorunum yok.. We aynada bu kez daha quzel qordum qoruntumu :)

Canim sevindim bende yarin gitcem doktora sana demistim dimi dikisleri bayram sonrasi alirlar diye :)))
Sac bandi biraz sıkmış kulagimin üstü kizarmis biraz onu gevsettim simdi bakalim doktor yarin ne dicek :)
O degil de bnim sacimi yikamam lazim artik berbat oldu yarin yine dicem nolur izin versin bu sefer (

demistin canim ewet kalsin dikisler biraz daha napiyim:) bn arada ileri qeri oynatiorum sac bandini yoksa acitio:) ayy kac qun oldu canim izin wersin artk yani.. İzin wermesi lazim millet icine oyle cikamazsin snucta

demistin canim ewet kalsin dikisler biraz daha napiyim:) bn arada ileri qeri oynatiorum sac bandini yoksa acitio:) ayy kac qun oldu canim izin wersin artk yani.. İzin wermesi lazim millet icine oyle cikamazsin snucta

Ay evet bayramda nasi cikicam insan icine
Cabucak yarin olsa da doktora gitsem

Ay evet bayramda nasi cikicam insan icine
Cabucak yarin olsa da doktora gitsem

yarina soylersin canim dikkatlice de yikarsin kulaqna hic su qetrmeden.. Sorun olmaz yani bn oyle yapmistim.. Doktorum yikayabilirsn dediqi halde yine dikkat ediorum su deqdirmiorum canim.. Oyle yaparsin sende

şisliqi inse we böle kalsa ona ble memnun olcam ben.. Sürekli ayna karsısndaym we bu qörüntü ble mutlu edio bni.. Her bktiqmda qüzel oldum böle diorum kndi kendimi beqenmelere qeciorum:)) bu duyqu qerckten qüzelmis :)))

canım kaç gün oldu ameliyat olalı senın ben 5.günü yıkamıstım su ne sıcak olcak ne soquk ılık suyla yıkıcaksın kabukların atması ıcındeonemlı banyoyu yapmalısın.. doktorum sadece kıwrılmasnı engelle we banyodan sonra kulaqın arkasını kurut nemlı kalmasn dmstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…