merhaba bi arkadas hakan hocadan memnundu bende düşünüyorum hakan hocaya gitmeyi. ne zamana gün verdi acaba?Kimse yokmuuu? hakan beyden gün aldım ameliyat olacağım. İçinizde hakan bulam’a ameliyat olup memnun kalan var mı???
merhaba bi arkadas hakan hocadan memnundu bende düşünüyorum hakan hocaya gitmeyi. ne zamana gün verdi acaba?
Herkese iyi akşamlar ben bundan bir ay önce kepçe kulak ameliyatı oldum ve bir sürü talihsizlik yaşadım kulağım enfeksiyon oldu hematom gelişti diğerinde de ve çok zor geçmiş 2 saat kalmışım ameliyatta kulağımın bintarafı da yara oldu gerçekten çok zaman alan uğraştıran göründüğü gibi kolay olmayan bir ameliyat eğer çok fazla sıkıntıbyapmıyorsabıx bence doğallığınızı bozmayın zor bir süreç ...
1300 dediler ama ek ücret çıkabilirmiş sonrasında tekrar vezneye uğra dedilerne kadar ücret ödeyeceksiniz acaba
Herkese slm arkadaşlar benim kızımda dün kulaklarından ameliyat oldu, sadece ağrı kesiciyle ayakta, ama ağrıları ara ara tetikliyor, birde ameliyattan sonra sardığı bandı suratına yakın sarmış galiba oda yüzüne baskı yapıyor onunda bunaltısı var, acı çekmesi beni üzüyor, onu hiç düşünemiyorum çektiği acıyı, salı günü açacak bandı ama o güne kadar ağrılarını nasıl hafifletebiliriz. Yaşayan bu ağrıları çekenler ltf acil yorum bekliyorum.[/QUOT
Siz kime yaptırdınız ameliyatı?
Devlet hastahanelerinde 18 yaş altını ücretsiz yapıyorlar bilginiz olsun. Biz sadece dikiş parası 100 TL verdik.
Teşekkür ederim Gürkan Kayabaşoğlu'na oldum ameliyatımı Sakarya'da bu doktor eğer gerçekten aşırı derecede psikolojini bozmuyorsa bence kepçelerin ile barış keşke ameliyat olmadan önce biri beni uyarsaydı ben çok basit dedikleri içini ödüm ana 1 ay oldu hala sırt üstü yatıyorum ... ameliyat ücretim 4200 tl idi bu aradaM
Geçmiş olsun. Kime oldunuz ameliyatı? Bir de onun dışında açılma vs var mı?
Merhaba ameliyat için rapor veriyor mu doktorlar eğer veriyorlarsa iş yeri için geçerli mi acaba, bilgisi olan var mı?
izmirde hangi doktora ameliyat oldunuz. geçmiş olsunBende yıllardır bu ameliyat için çok araştırma yaptım ve 5 gün önce İzmirde yaptırdım. Tek kulağım diğerine göre daha kepçeydi ama dr birini yaparsak bu sefer diğeri gözüne batar dediği için ikisini birden yaptırdım. Genel anestezi altında oldum ve ağrım ilk gün akşamı geçmişti neredeyse, sargılar sadece çok bunaltıyor insanı. İkinci gün sargım açıldı ve mutluluktan ağlamaya başladım :) rüzgar estiğinde artık başım dik yürüyebilecektim. Şuan için hiç bi şikayetim yok bence çok düşünmeyin iyi bir dr bulun ve yaptırın derim.
Ameliyat öncesi tedirginliği çok iyi anlıyorum bende yaşadım düşünen herkesin sorularına yardımcı olmak isterim..
izmirde hangi doktora ameliyat oldunuz. geçmiş olsun
Ücret nekadar dırTeşekkür ederim, ben ekol kbbde dr. Utku Kubilaya oldum ve çok şükür hala bi problemim yok