Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Doktordan doktora değişiklik gösterir belki ama 1 hafta gece gündüz bandana takmanızı söylüyolar sonrası sadece geceleri takmanız yeterli

Deniz ve havuza girmek içinde en az 1 ay bekle demişti bana doktorum

Ben de bu ameliyatı geçirdim ve herkes gibi ben de bu ameliyatı olup yıllarca açılmayan var mı merak ediyorum. Bn ilk ameliyatımı 2.5 yıl önce oldum. Çok memnundum çok mutluydum. Sağ kulağımın üstünde bir dikiş vardı , 1.5 yıl boyunca kaldı. Doktorumu aradm aldırabilir miyim diyr sordum o da tabi ki şimdiye kadar çoktan aldırmalıydın dedi. Dikiş alınır alınmaz kulağımın üstü açıldı. Sonuç psikolojik açıdan hüsran. Ve açılma giderek devam etti. 10 gün önce ikinci ameliyatımı oldum. Sol kulağımda da çok hafif bi açıklık vardı ama ondan olmak istemedim. Ancak doktorum simetri açısından onu da yapalım dedi kabul ettim. Dün heyecanla ayna karşısına gidip saçlarımı nasıl toplasam diye denerken sol kulağımın açıldığını farkettim. Ve bandanamı bir gün bike çıkarıp gezmemiştim. Bıgün sol kulağımın üstüne dikiş atıldı tekrar. Doktorların 5 dk sadece bi dikiş atıcaz demelerine bakmayın aynı işlemler tekrarlanıyor. Yine lokal anestezi yine kesi yine bandana. Ve şu an bunları çok fazla ağrıyla yazıyorum. Benm ameliyat olmadan önce sağ kulağım gerçekten kepçeydi belki yine olsa yine olurdum o zamanki aklımla. Ama şu an hayatımda verdiğim en yanlış lararlardan biri olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar gerçekten kepçe olmayan kulaklarla yaşamak mükemmel bi his ve özgüveninizi çok etkiliyor bu sizin günlük jayatınıza da yansıyor çünkü daha kndinden emin gülğmsüyorsunuz mıtlu olduğunu için güzelleşiyorsunuz. Eğer çok faZla bi kepçeliğiniz yoksa elletmeyin arkadaşlar her güzelliğin acı tarafları da var . Öncelikle hayatınız boyunca korumak zorundasınız . Yarın bi gün çoluk çocuk sahibi olduğunuzda bu daha da zorlaşıcak. İkincisi hiç bi zaman eskisi gibi olmayacak abdest alırken bile ağrıyor. Üçüncüsü hep açılma ihtimali var ve açılsa bile ağrılarınız geçmiyor. Ameliyat olmak çok kolay sonrası çok zor. İyice düşünün gerçekten bu kadar yorumu kulak arkası etmeyin.

Geçmiş olsun aynı doktora oldum bende çok oldu. Ali bey bana amt olduğumda içteki sargılar alınınca çok kısa süre gece gündüz bant tak demişti,ama ben bir ay gece gündüz takmıştim,evdeydim o yüzden rahat taktım. Bir hafta falandı sanırım en fazla. Bir ay sonra denize girebilirsin demişti,ben girmedim tabi yine de.
Ama şuan belki farklı şeyler söyler ,kendisinden bilgi alsanız daha iyi olur

Ben de 22 haziranda ameliyat oldum yani 3 hafta önce iki gündür bant kullanmıyorum yaşım 33 o kadar geç kalınmış bir karar oldu ki benim için şuan çok mutluyum korkmayın ameliyat olmaktan ben özelde oldum doktorum Hatay Antakya Tolga Beydeş tavsiye ediyorum ilerde ne olur bilmiyorum şekli oturuyor tabi beklemek lazım sivri kulaklarim vardı yüzüm daha ufak yani malzeme nasılsa ona göre bir şey çıkıyor ortaya beklentiniz o yönde olursa daha mutlu olursunuz kulak küçülmüyor sadece arkaya yatıyor zamanla biraz esniyor tabi ki uzun lafın kısası bekleyip göreceğim

Bugün uzun zamandır buraya bakmadığımı fark ettim ve bendeki son durumları yazayım dedim arkadaşlar :) ameliyatımın üzerinden 1 yıl 2 ay geçti ve çok memnunum artık rahat rahat saçlarımı toplayıp geziyorum.İlk günlerimde ağrılarımdan keşke yaptırmasaydım demiştim ama şimdi iyiki diyorum.O yüzden başlarda sıkıntı çeken arkadaşlar sabredin çünkü sonunda verdiği özgüven hissi harika Her hangi bir darbe aldığında hala biraz sızlıyor ama onun dışında yatarken falan hiç bir zaman sıkıntı olmadı benim için.Herkesin istediği gibi kulaklara kavuşması dileğiyle:))

Kızlar 3 hafta önce ameliyat olmustum estetik dikis kullanıldı bugün duş alırken kulağım ile saçımın birleşim noktası tarafında kurumuş bir kabuk gördüm fito krem ile temizlemek istedim kulak çöpüne düğüm gibi birsey geldi bu dikiş mi canım çok sıkıldı ya bir şey olur mu hemen ele gelir mi koptumu yarın tatile gidiyorum randevum 1 ay sonra lütfen yardımcı olun kızlar yaa

Yaradan gelen bir kan yada akıntı olabilir belki de dikiş değildir.Çünkü dikişlerin o kadar kolay düşeceğini sanmıyorum.Benimde düşen dikişlerim oldu ama önce sivilce gibi bir şey çıkıyor hafif ağrılı sonrasında dikiş çıkıyor dışarı sonra kuruyup düşüyor falan biraz uzun bi süreç yani en azından bende öyle oldu. bence dikiş değildir sıkma canını.

Merhaba arkadaşlar ben de bu ameliyatı olmayı çok istiyorum.Kayseride yaşıyorum ve şehir dışına çıkamıyorum. Kayseride Saffet Örs e bu ameliyati yaptıran var mı lütfen cevap yazar mısınız
Oldun mu canim 2 yil gecmis mesajin uzerinden ? Olduysan memnun kaldin mi ?

36 günlük kulaklarım daha açılır mı arkadaşlar yorum yapın lütfen

Eklentiler

• 2018-07-28 15.39.57.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 634
bence açılmaz ama hala hafif şişlikler var gibi onlar iner şekli düzelir bence. geçmiş olsun doktorunuz kimdi

İnşallah teşekkürler evet biraz yara ve şişlik var özellikle gece saç bandını kullandığım için sabah şiş oluyorlar ben hatay da özel bir klinikte oldum doktorum Tolga Beydeş

Slm arkadasim hemen hemen ayni seyleri yasamisiz cok guzel ozetlemissin durumu bende ilk baslarda cok mutluydum biraz zaman sonra sag kulagim acildi neyse dedim en azndan biri duzgun simdi bakiyorm aynaya oda eskiye donuyo.okadar dikkat ettim ama nafile.ikinci ameliyati gozum kesmiyo ve dedigin gibi hareketler ister istemez kisitlaniyor.kulak hafizalidir diyolar yani zaman gecsede eskiye donmesi beklenen birseymis.

Ben olalı 4sene geçti hiç açılma Yok yalnız hala sertler öne kıvıramıyorum gerek de Yok kıvırmama.bende kimsede olmayan bi problem var galiba anlamadım kulak arkam dikiş yerlerimde ufaklı tefekli çıkıntı kemikler geliyor elime acı ve gerginlik oluyor arkalarını 4 yıldır yıkayamam doğru düzgün kepçeyken kese bile yapardım galiba büyük günah işledim inşallah abdest falan kabul oluyordur ben Baya kepçeydim hallerinden memnunum ama kulak arkam hala acıyor 4 yıl ne ara geçtiyse doktora gidip sormadım bu niye acıyor diye ameliyat falan yapalım der diye de tırsıyorum ama kulak arkalarında ben gibi çıkıntı kemikler eline gelen var mı çok kötü dikmiş galiba arkasını

Alın size 4 senelik kulaklar ama arkaları acıyor Benle aynı durumda olan varsa yazabilir mi

Eklentiler

• 7CC92D9C-171C-4351-BCEC-99B87C9A0314.png
    81,2 KB · Görüntüleme: 871
Mineli sen revizyon olmuştun galiba formdan takip ediyorum geçmiş olsun canım hepimizin ayrı ayrı sıkıntıları var hiçbir şey orijinali gibi olmuyor Allah yardımcımız olsun

Mineli sen revizyon olmuştun dimi ilk ameliyatı ve revizyonu kime yaptırdın. Kulaklar çok güzel görünüyo.

Mineli sen revizyon olmuştun dimi ilk ameliyatı ve revizyonu kime yaptırdın. Kulaklar çok güzel görünüyo.
Tşk Eskişehir devlet hastanesinde olmuştum aynı doktora revizyon da oldum benim ameliyattan sonra tek kulak açık kalmıştı ama bende açılma olmadı doktor simetrik yatırmamış belki de tecrübesizdi bilemiyorum yani bantı açtığımda diğer kulağımla aynı değildi sağ Kulağım hatta fotomda sağ kulağım hala biraz açık gibi geliyor bana sol kulağım az kepçeydi sağ kulak evlerden ırak memnunum ama şu arkaları ah bi acımasa ip var demişti doktor onlar ip dedi aldırsam 4 sene sonra açılırsa bunca ızdırap boşa gider diye gitmiyorum doktora. burun estetiği olacaktım bu sebeplerden vazgeçtim yüzümün ortasında kıkırdak çıkıntıları olup acıyan bi burun olma ihtimali var insanlar çok kolay gibi anlatıyor ama hiçbişi eskisi gibi olmuyor kendimi durduk yere sakatlamış gibiyim ama ben çok kepçeydim belki başka doktora olurdum ama kepçe kulak ameliyatını yine olurdum

Bende 2 defa bu ameliyatı oldum ama hala memnun değilim. Benim ameliyat olalı 7-8 yıl oldu dediğin gibi eskisi gibi rahat hareket edemiyosun sürekli kulağını sakınmak zorunda kalıyosun. Ameliyat olduğuma değil de yanlış dr lara ameliyat yaptırdığıma yanıyorum. Şimdi tekrar revizyon düşünüyorum ama hangi dr a yaptırcam onu bilmiyorum. Açıkçası cesaret edemiyorum.

neden memnun değilsin belki iyidir sen inanamıyorsundur foto atabilir misin burdan ya da özel mesajla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…