- 8 Ağustos 2017
- 6
- 2
- 38
selam hakan beyden memnun kaldınız mı bende olmak istiyorum ama tedirginim biraz daha bilgi verebilirmisiniz ameliyat sonrası için teşekkür ederim.
Selam, evet Hakan Bey'den fazlasıyla memnun kaldım, çok ilgili ve işine özen gösteriyor, kontrollerim 4. gün bitti ve eylülün 2. haftası tekrar gideceğim. Bu süre içinde en ufak bir soruda bile kendisini arayabileceğimi belirtti ve bu beni biraz rahatlattı.
Ameliyat olalı 11 gün oldu, ilk 1 hafta içinde kulaklarımdaki şişlikler ve morluklar geçti , şu anda sadece krem kullanıp saç bandı takıyorum gece gündüz ( tabi arada 10-15 dk havalandırıyorum kulaklarımı ) ayrıca gece uykularım düzeldi çünkü bazen yan yatarken uyanıyorum. Birde ben çok kalabalık yerlere gitmemeye özen gösteriyorum bu süreçte, sanırım sadece kendi tedirginliğim yüzünden, insanların dikkatsizliği yüzünden sorun yaşamak istemiyorum.
Bu ameliyatın benim gözümde sadece ilk 3-4 gün zorluğu var gerisi normal, zorluk dediğim de ağrı sızı değil, saç bandına ve yatış pozisyonuna alışma konusunda. 2 gün uykusuzluk zaten hepimizin hayatında bir kere bile olsa tecrübe ettiği bir şeydir sanırım. Eğer size söylenen şeyleri dikkatlice uygularsanız rahat bir süreç ( krem sürme, bant takma, banyoda fazla kalmama vs gibi)
Beni en çok geren konu 4 gün saçlarımı yıkayamamak oldu çünkü saçlarım uzun, bunun dışında herhangi bir sorun yaşamadım. aklınıza takılan başka bir soru var ise yazabilirsiniz çünkü aklıma sadece bu kadarı geliyor.
Öncesi ve sonrası fotograflar için azıcık bir bölgede kalan şişliğin de geçmesini bekliyorum.